Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Nowe kolory - nic nie widać

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Nowe kolory - nic nie widać

Jak w temacie. Będziemy musieli cały tydzień się z tym męczyć? Wypadek samolotu to nie powód, zeby doprowadzać oczy użytkowników do bólu a plecy do krzywienia ("musze bliżej, przecież tu nic nie widać"). Szara czcionka na szarym tle, litości!

No właśnie,mnie też się to nie podoba... Żałoba? no ok,ale nie na przymus...

Skomentuj

Trochę pokory kolego... nie zdarza się to co dzień, co tydzień, co miesiąc.
      Może warto trochę "odsapnąć" od przesiadywania przed monitorem.
      Takie moje zdanie w temacie.
      Pozdrawiam.

Skomentuj

I zapal jeszcze świeczke na monitorze :roll: .
        Mnie to juz irytuje wszystko. Takie jest moje zdanie. kady taki pokorny a za tydzień wyskoczy jeden z 2 i beda do własnych celów wszystko wykorzystywać. Trochę chore to dla mnie.

Skomentuj

przemęcz się tydzień
          może tu są ludzie, którzy mieli okazję poznać kogoś z tych ludzi którzy zginęli a może nawet rodziny.
          Może chcą uczcić pamięć poległych w jakiś sposób.
          Zaraz zaczniecie marudzić, że nic nie ma w telewizji bo pokazują tylko wiadomości o katastrofie.
          Ja pracowałem na lotnisku okęcie i miałem okazję poznać b. Prezydenta Kaczorowskiego, obsługę samolotu i pracowników boru.
          Może chcę uczcić ich pamięć a nie czytać wasze żale o kolorach.
          Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Właśnie widać po wpisie wyżej jak to pięknie 95% ludzi w polsce nie wie do końca co i jak ale sieje lament. Pajacu w tym samolocie leciało 2 prezydentów.

Chcesz uczcic pamięć idź do kocioła sie pomódl, zapal świeczkę a nie czytasz nasze wpisy,

Skomentuj

Weście jeszcze se powklejajcie obrazki na NK...

Skomentuj

lekki ot / czy czcionka byla szara? obecnie jest czarna i jak dla mnie widac wszystko ok.

Skomentuj

dzwiedziu,
                  Zamieszczone przez dj_zibi
                  Pajacu w tym samolocie leciało 2 prezydentów.
                  jak nie wiesz nawet kim był prezydent Kaczorowski to się nie wypowiadaj bo się tylko ośmieszasz
                  a ja się NIE pomyliłem w nazwisku

tak dla twojej wiadomości:
                  http://pl.wikipedia.org/wiki/Ryszard_Kaczorowski

tam zginęli ludzie, których znałem a twoje wspomnienie o nk jest nie na miejscu
                  Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

ghazi, pomyśl o zmianie monitora, bo ja jakoś nie miałem problemu ze swobodnym odczytaniem tekstów (sprawdzałem na 3 monitorach - 1 bańce i dwóch LCD).
                    Niemniej skontrastowałem trochę mocniej szarość.
                    Nawiasem mówiąc powodem zmiany kolorystyki nie jest wypadek samolotu i zalecam na przyszłość nieco więcej taktu w tonie wypowiedzi, bo sposób w jaki zamanifestowałeś przedmitowy fakt nie świadczy o Tobie dobrze - wystarczyło poprosić o zwiększenie kontrastu.

Tasior, wszystkie linki były szare i jak widać na niektórych monitorach mało czytelne.

Skomentuj

Dziękuje, monitor mam w porządku (iiyama). Co ciekawe na Firefoxie forum wygląda nieco lepiej niż na Operze, ale nadal jest ciemno, szaro i wszystko się zlewa.

Skoro zatem to nie wypadek jest powodem tego zaszarzenia, to grzecznie prosimy (bo jak widać nie tylko mnie to irytuje) o przywrócenie forum czytelności.

Skomentuj

ghazi, nie szukaj dziury w całym. Ulegasz jakiejś sugestii, bo zmienione zostały tylko następujące kolory:
                        - logo
                        - niebieskie belki
                        - kolory linków

Kolorystyka zostanie zmieniona po upływie czasu żałoby narodowej.

Wypadek samolotu to najmniejsze zmartwienie - powodem zmiany kolorystyki jest śmierć wielu osób i fakt ogłoszenia żałoby narodowej, której Ty może nie sankcjonujesz ale proszę o uszanowanie mojego podejścia do tego faktu. Jeśli i to dla Ciebie za mało to dodam, że ta tragedia dotyczy bezpośrednio mojej rodziny.

Mam nadzieję, że są to wystarczające powody by więcej nie podnosić kwestii żałobnej kolorystyki serwisu.

Skomentuj

ghazi, marian, nikt Wam nie każe korzystać z forum, nikt Wam nawet nie każe korzystać z internetu, a jak macie problemy z czytaniem to idźcie do lekarza... od oczu.

Skomentuj

Quester,no dobrze,jeśli to dotyczy również Ciebie to rozumiem,masz prawo do żałoby...ale nie rozumiem dlaczego Mi i reszcie ma się to udzielać w sposób denerwujący.

Nie wiem czy mnie rozumiecie,nic do nikogo nie mam jeśli osoba nie próbuje mi na siłę czegoś wmawiać. Niema nic w tv a radia nie słucham,myślałem że chociaż w internecie kliknę tam gdzie chce i nie będzie tego co widzę w tv...niestety nawet na forum o tematyce audio na które wchodzę codziennie muszę się z tym zmagać.

Zamieszczone przez bart210
                            ghazi, marian, nikt Wam nie każe korzystać z forum
                            Wiedziałem że tak się skończy...

To może wykasujcie ten temat bo jeszcze coś głupiego napiszę i dostane bana.

Skomentuj

marian, ghazi, przecież kolorystyka zmieniła się minimalnie, jedynie kolor linków zmienił się na szary, ale reszta tekstu jest taka jak przedtem.

Skomentuj

Łyszka, no właśnie wychodzę bo już nie mogę wytrzymać.

Chilihead, oprócz znaczka gg,emotów,informacji że post wygaśnie,znaczka firefoxa,płci usera i Niku Questera mam wszystko na szaro... (nie żebym się czepiał ale w takim razie dlaczego on jest nadal czerwony a reszta szara?)

Skomentuj

Zamieszczone przez dj_zibi
                                  Pajacu w tym samolocie leciało 2 prezydentów
                                  Pajac to jesteś TY. I radze uważać na słowa bo nie masz przed sobą gówniarza!
                                  Ciężko poinformowac? Lepiej wyzywać, ale nie każdy jest dobrze wychowywany.
                                  Zamieszczone przez lklukasz
                                  jak nie wiesz nawet kim był prezydent Kaczorowski ...
                                  Moja nie wiedza. Zwracam honor.

Skomentuj

niestety tak to jest
                                    żałoba przyczynia się do cierpienia ale nie z własnej woli tylko z przymusu

Straciłem dzień z życia i kasę.

Jeśli chodzi o szare kolorki to mi nie przeszkadzają, przydałoby się uczcić śmierć osób ale np zamykanie sklepów z powodu żałoby to już przesada, tym bardziej że dziś się trochę naszukałem w poszukiwaniu jedzenia ;/

Skomentuj

Proponuję zamknąć temat. To nie czas i pora, żeby kłócić się o kolorki...

Skomentuj

Podatki też płacicie z przymusu, prawą stroną drogi też jeździcie z przymysu - dlaczego w tych przypadkach nie krzyczycie, że się Wam to nie podoba i nie walczycie z tym?

scythe1123, lamentujesz, że przez żałobę odwołali Ci imprezę... człowieku, troszkę pokory... jak by Tobie zmarł ktoś bliski a ja będąc Twoim sąsiadem zrobił bym imprezę mówiąc - słuchaj, nigdy nie lubiłem tej bliskiej Ci osoby i mam w dupie jej śmierć a imprezę szykowałem już od tygodnia - fajnie byś się poczuł? Może żal wielu Polaków (ufam, że w większości przypadków szczery) jest jednak ważniejszy od Twojej imprezy - nie pomyślałeś o tym?

Panowie, apeluję o troszkę pokory, przecież to nie jest takie trudne...

Skomentuj

Czaruję...