Jak w temacie. Będziemy musieli cały tydzień się z tym męczyć? Wypadek samolotu to nie powód, zeby doprowadzać oczy użytkowników do bólu a plecy do krzywienia ("musze bliżej, przecież tu nic nie widać"). Szara czcionka na szarym tle, litości!
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Nowe kolory - nic nie widać
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
przemęcz się tydzień
może tu są ludzie, którzy mieli okazję poznać kogoś z tych ludzi którzy zginęli a może nawet rodziny.
Może chcą uczcić pamięć poległych w jakiś sposób.
Zaraz zaczniecie marudzić, że nic nie ma w telewizji bo pokazują tylko wiadomości o katastrofie.
Ja pracowałem na lotnisku okęcie i miałem okazję poznać b. Prezydenta Kaczorowskiego, obsługę samolotu i pracowników boru.
Może chcę uczcić ich pamięć a nie czytać wasze żale o kolorach.Juz mi sie nie chce...
Skomentuj
-
dzwiedziu,Zamieszczone przez dj_zibiPajacu w tym samolocie leciało 2 prezydentów.
a ja się NIE pomyliłem w nazwisku
tak dla twojej wiadomości:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Ryszard_Kaczorowski
tam zginęli ludzie, których znałem a twoje wspomnienie o nk jest nie na miejscuJuz mi sie nie chce...
Skomentuj
-
ghazi, pomyśl o zmianie monitora, bo ja jakoś nie miałem problemu ze swobodnym odczytaniem tekstów (sprawdzałem na 3 monitorach - 1 bańce i dwóch LCD).
Niemniej skontrastowałem trochę mocniej szarość.
Nawiasem mówiąc powodem zmiany kolorystyki nie jest wypadek samolotu i zalecam na przyszłość nieco więcej taktu w tonie wypowiedzi, bo sposób w jaki zamanifestowałeś przedmitowy fakt nie świadczy o Tobie dobrze - wystarczyło poprosić o zwiększenie kontrastu.
Tasior, wszystkie linki były szare i jak widać na niektórych monitorach mało czytelne.
Skomentuj
-
Dziękuje, monitor mam w porządku (iiyama). Co ciekawe na Firefoxie forum wygląda nieco lepiej niż na Operze, ale nadal jest ciemno, szaro i wszystko się zlewa.
Skoro zatem to nie wypadek jest powodem tego zaszarzenia, to grzecznie prosimy (bo jak widać nie tylko mnie to irytuje) o przywrócenie forum czytelności.
Skomentuj
-
ghazi, nie szukaj dziury w całym. Ulegasz jakiejś sugestii, bo zmienione zostały tylko następujące kolory:
- logo
- niebieskie belki
- kolory linków
Kolorystyka zostanie zmieniona po upływie czasu żałoby narodowej.
Wypadek samolotu to najmniejsze zmartwienie - powodem zmiany kolorystyki jest śmierć wielu osób i fakt ogłoszenia żałoby narodowej, której Ty może nie sankcjonujesz ale proszę o uszanowanie mojego podejścia do tego faktu. Jeśli i to dla Ciebie za mało to dodam, że ta tragedia dotyczy bezpośrednio mojej rodziny.
Mam nadzieję, że są to wystarczające powody by więcej nie podnosić kwestii żałobnej kolorystyki serwisu.
Skomentuj
-
Quester,no dobrze,jeśli to dotyczy również Ciebie to rozumiem,masz prawo do żałoby...ale nie rozumiem dlaczego Mi i reszcie ma się to udzielać w sposób denerwujący.
Nie wiem czy mnie rozumiecie,nic do nikogo nie mam jeśli osoba nie próbuje mi na siłę czegoś wmawiać. Niema nic w tv a radia nie słucham,myślałem że chociaż w internecie kliknę tam gdzie chce i nie będzie tego co widzę w tv...niestety nawet na forum o tematyce audio na które wchodzę codziennie muszę się z tym zmagać.
Zamieszczone przez bart210ghazi, marian, nikt Wam nie każe korzystać z forum
To może wykasujcie ten temat bo jeszcze coś głupiego napiszę i dostane bana.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez dj_zibiPajacu w tym samolocie leciało 2 prezydentów
Ciężko poinformowac? Lepiej wyzywać, ale nie każdy jest dobrze wychowywany.
Zamieszczone przez lklukaszjak nie wiesz nawet kim był prezydent Kaczorowski ...
Skomentuj
-
niestety tak to jest
żałoba przyczynia się do cierpienia ale nie z własnej woli tylko z przymusu
Straciłem dzień z życia i kasę.
Jeśli chodzi o szare kolorki to mi nie przeszkadzają, przydałoby się uczcić śmierć osób ale np zamykanie sklepów z powodu żałoby to już przesada, tym bardziej że dziś się trochę naszukałem w poszukiwaniu jedzenia ;/
Skomentuj
-
Podatki też płacicie z przymusu, prawą stroną drogi też jeździcie z przymysu - dlaczego w tych przypadkach nie krzyczycie, że się Wam to nie podoba i nie walczycie z tym?
scythe1123, lamentujesz, że przez żałobę odwołali Ci imprezę... człowieku, troszkę pokory... jak by Tobie zmarł ktoś bliski a ja będąc Twoim sąsiadem zrobił bym imprezę mówiąc - słuchaj, nigdy nie lubiłem tej bliskiej Ci osoby i mam w dupie jej śmierć a imprezę szykowałem już od tygodnia - fajnie byś się poczuł? Może żal wielu Polaków (ufam, że w większości przypadków szczery) jest jednak ważniejszy od Twojej imprezy - nie pomyślałeś o tym?
Panowie, apeluję o troszkę pokory, przecież to nie jest takie trudne...
Skomentuj
Skomentuj