Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

tatuaz

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

mystical, soko czekam

Skomentuj

mam pytanie a wlasciwie dwa
      1 masz mature?
      2 masz kartoteke w kryminale?

moja rada wytatułuj sobie 8 cyfrowy kod na lewym przedramieniu

zimny łokiec :P a bransolete masz na raczce?

Skomentuj

Pewnie bys sie zdziwil, bo jestem magistrem :P
        Moze na dworcu tatuaz to oznaka "kratkowanej" przeszlosci :P Ja tak nie uwazam.
        Zimnego lokcia nie uprawiam, nawet nie mam samochodu. A to ze Ty sadzisz tak czy inaczej, z calym szacunkiem mam gdzies. Wazne ze mi sie podoba :P Nie robilem tego po to zeby aryan mogl byc zadowolony. A co do Twojego miasta... wydaje mi sie ze mamy wspolnych znajomych :P

Skomentuj

Zamieszczone przez aryan
          mam pytanie a wlasciwie dwa
          1 masz mature?
          2 masz kartoteke w kryminale?

moja rada wytatułuj sobie 8 cyfrowy kod na lewym przedramieniu

zimny łokiec :P a bransolete masz na raczce?
          aryan zastanawiam sie co mialy dac Ci odpowiedzi na te 2 pytania?
          Jesli wg Ciebie matura jest wyznacznikiem poziomu człowieka i jesli Ty ową mature masz, to gratuluje-trzeba zmienic system egzaminowania maturalnego, poniewaz ogarnia mnie trwoga na mysl, ze ludzie ktorzy maja mature (zakladam ze ja masz) posluguja sie tak ograniczonym mysleniem.
          Polecam przestudiowanie jakiejs dobrej ksiazki z dziedziny tatuazy wieziennych-jesli ciezko bedzie ci cos znalezc to ja polece. Daj tylko znac.
          A swoja droga w ciekawym srodowisku musisz przebywac, skoro tatuaz kojarzy Ci sie az tak jednoznacznie.

PS. Co do wykształcenia, to bardzo Cie zmartwie. Grono osob wyksztalconych z tatuazem sie powieksza, moj tytul magistra jakos mi w tym nie przeszkodzi. I o trwogo jestem po resocjalizacji... <lol>

Skomentuj

Są tatuaze i dziary. Znajomy ma studio....... Sam nienam tatuazu.... Dobrze dobrany i zrobiony tatuaz jest ozdobą!!!!... Szpeci tylko dziara....

Skomentuj

Mycha, brawo! :)

Skomentuj

polec mi ciekawą ksiazke otej tematyce.
                chyba niektórzy wykształceni maja cos z hypothalamus pomieszane od tyytułu magistrav (pierwszy w rodzinie)?
                u mnie na studiach nikt nie ma tatuazu choc to jedna z najlepszych uczelni w polsce, wiec sie nie zgodze ze grono wykształconych z tatuazem sie powieksza, chyba ze na wpół wykształconych;

Skomentuj

Ciekawa jestem po czym wnosisz, ze jestes na jednej z najlepszych uczelni w Polsce?
                  Ja ponoć tez taka konczylam w swojej dziedzinie i co z tego ?
                  Czy najlepsza jest owa Twoja uczelnia, zweryfikuje rynek pracy moj drogi.
                  Obrazasz tu nie tylko mnie, ale i innych-gratuluje wysokiego poziomu tolerancji. BRAWO !
                  Naprawde szkoda mi czasu na jałową z Tobą dyskusje, więc EOT !!!!

Skomentuj

po rankingach w prasie fachowej opierajacych sie na wynikach prac, badan naukowych itp.
                    zweryfikowalem zanim tam poszedlem, o prace w moim zawodzie zawsze sie znajdzie pozatym nie mam zamiaru pracowac w polsce tylko za granoicą, tam tez jest praca w zawodzie!
                    nie mam wysokiego poziomy tolerancji, nie jestem tolerancyjny; po nicku mozna to poznac!
                    jesli kogos obrazilem to sory ale Twoije argumenty sa mało przekonujace;
                    jestem ksenofobem i szowinista i dobrze mi z tym

Skomentuj

aryan, ty masz może coś wspólnego z Młodzieżą Wszechpolską??

Skomentuj

zygmunt naszczescie nie mam; ja w porównaniu do nich mam inne zdanie na kilka tematów i koscioła
                        bez obrazy

Skomentuj

macie jeszcze wiecej fotek tak przedstawionych tatuazy jak u tej "pani"
                          dawajcie jak macie bo bardzo ladnie zrobiona fotka i ladnie przedstawiony tatuaz

Skomentuj

a ja powiem tak aryan jest strasznie ograniczony nie moze pojac tego ze ktos sie z tumu wyroznia czyms takim jak tatuaz on sam pewnie nie ma matury i chodzi w dresie i lubi dogadywac innym sa mam kartoteke w kryminalne i wcale sie tego nei wstydza i jestem takim samym czlowiekiem jak kazdy

Skomentuj

Czaruję...
                            X