mystical, soko czekam
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
tatuaz
Collapse
X
-
Pewnie bys sie zdziwil, bo jestem magistrem :P
Moze na dworcu tatuaz to oznaka "kratkowanej" przeszlosci :P Ja tak nie uwazam.
Zimnego lokcia nie uprawiam, nawet nie mam samochodu. A to ze Ty sadzisz tak czy inaczej, z calym szacunkiem mam gdzies. Wazne ze mi sie podoba :P Nie robilem tego po to zeby aryan mogl byc zadowolony. A co do Twojego miasta... wydaje mi sie ze mamy wspolnych znajomych :P
Skomentuj
-
Zamieszczone przez aryanmam pytanie a wlasciwie dwa
1 masz mature?
2 masz kartoteke w kryminale?
moja rada wytatułuj sobie 8 cyfrowy kod na lewym przedramieniu
zimny łokiec :P a bransolete masz na raczce?
Jesli wg Ciebie matura jest wyznacznikiem poziomu człowieka i jesli Ty ową mature masz, to gratuluje-trzeba zmienic system egzaminowania maturalnego, poniewaz ogarnia mnie trwoga na mysl, ze ludzie ktorzy maja mature (zakladam ze ja masz) posluguja sie tak ograniczonym mysleniem.
Polecam przestudiowanie jakiejs dobrej ksiazki z dziedziny tatuazy wieziennych-jesli ciezko bedzie ci cos znalezc to ja polece. Daj tylko znac.
A swoja droga w ciekawym srodowisku musisz przebywac, skoro tatuaz kojarzy Ci sie az tak jednoznacznie.
PS. Co do wykształcenia, to bardzo Cie zmartwie. Grono osob wyksztalconych z tatuazem sie powieksza, moj tytul magistra jakos mi w tym nie przeszkodzi. I o trwogo jestem po resocjalizacji... <lol>
Skomentuj
-
polec mi ciekawą ksiazke otej tematyce.
chyba niektórzy wykształceni maja cos z hypothalamus pomieszane od tyytułu magistrav (pierwszy w rodzinie)?
u mnie na studiach nikt nie ma tatuazu choc to jedna z najlepszych uczelni w polsce, wiec sie nie zgodze ze grono wykształconych z tatuazem sie powieksza, chyba ze na wpół wykształconych;
Skomentuj
-
Ciekawa jestem po czym wnosisz, ze jestes na jednej z najlepszych uczelni w Polsce?
Ja ponoć tez taka konczylam w swojej dziedzinie i co z tego ?
Czy najlepsza jest owa Twoja uczelnia, zweryfikuje rynek pracy moj drogi.
Obrazasz tu nie tylko mnie, ale i innych-gratuluje wysokiego poziomu tolerancji. BRAWO !
Naprawde szkoda mi czasu na jałową z Tobą dyskusje, więc EOT !!!!
Skomentuj
-
po rankingach w prasie fachowej opierajacych sie na wynikach prac, badan naukowych itp.
zweryfikowalem zanim tam poszedlem, o prace w moim zawodzie zawsze sie znajdzie pozatym nie mam zamiaru pracowac w polsce tylko za granoicą, tam tez jest praca w zawodzie!
nie mam wysokiego poziomy tolerancji, nie jestem tolerancyjny; po nicku mozna to poznac!
jesli kogos obrazilem to sory ale Twoije argumenty sa mało przekonujace;
jestem ksenofobem i szowinista i dobrze mi z tym
Skomentuj
-
a ja powiem tak aryan jest strasznie ograniczony nie moze pojac tego ze ktos sie z tumu wyroznia czyms takim jak tatuaz on sam pewnie nie ma matury i chodzi w dresie i lubi dogadywac innym sa mam kartoteke w kryminalne i wcale sie tego nei wstydza i jestem takim samym czlowiekiem jak kazdy
Skomentuj
Skomentuj