Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Ramka pod tablicę rejestracyjną

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Ramka pod tablicę rejestracyjną

Pewnie nie jeden z Was posiada własny samochód, dlatego też wpadłem na pomysł, aby w pewien sposób zareklamować nasze forum. Myślę, że ciekawe logo i adres strony można by umieścić na ramce pod tablicę rejestracyjną :smile: Koszt jednej ramki z reklamą niewielki (kilka złotych), a może się to przyczynić do zwiększenia popularności diyaudio. Ile razy staliście w korku i wpatrywaliście się w reklamy umieszczone właśnie na takich ramkach?

Może byłby ktoś chętny na ramkę/ramki?
    Mógłbym się wszystkim zająć i zorganizować wspólne zamówienie.

Możecie też wrzucać grafikę i napis, który chcielibyście mieć na takiej ramce. Oczywiście, aby doszło do realizacji musielibyśmy wybrać jeden wzór. Im większa liczba osób, tym tańsza ramka.

A oto link przykładowej aukcji z ramkami:
    http://www.allegro.pl/item988387269_...ull_color.html

Tak mi to wpadło do głowy bo muszę akurat wymienić jedną ramkę :razz:

Z logiem diy audio wezmę dwie na pewno, fajny pomysł :smile: .

Skomentuj

Też bym sie skusił na komplet. Parenaście złotych to nie taki majątek, a do katowic mam żut beretem.
      Jestem "za".

Skomentuj

Zamieszczone przez dzwiedziu
        Jestem "za"
        ja też :!:
        Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Nie na temat...
          Zamieszczone przez bart210
          Tak mi to wpadło do głowy bo muszę akurat wymienić jedną ramkę
          ale masz swiadomosc ze te ramki sa dosc niebezpieczne? mozna latwo zgubic tablice lub moze zostc poprostu skradziona...
          no i bardziej brzeczy :lol:

Skomentuj

Pawel S., no nie przesadzajmy znowu, zawsze można tablice przykręcić śrubkami w rogach.

Skomentuj

Pawel S., chodzi Ci o jakieś specyficzne ramki, czy po prostu uważasz, że wszystkie takie są? Pytam, bo może nie zwróciłem na coś uwagi.

Ja bym proponował założyć listę "wstępną", na którą wpisywałyby się chętne osoby. Później wybrałoby się wzór i można będzie zamówić.

A może takie logo:

1. bart210

Skomentuj

1. bart210
                2. funiax1

logo można by trochę rozciągnąć a resztę bardziej wyraźną.

Skomentuj

1. bart210
                  2. funiax1
                  3. Quester (4 szt.)

Pawel S., bez przesady - ramkę wystarczy skleić i po problemie.

Skomentuj

Ewentualnie można u tego samego sprzedawcy zamówić same naklejki na ramki i każdy zainteresowany może przykleić ją na swoją "niebrzęczącą i nieodpadającą" ramkę. Sam chętny nie jestem, ale bart210 dzięki za pomysł, jakoś na niego nie wpadłem. Zrobię sobie firmową naklejkę. Chociaż to może i małe, ale zawsze lepsze niż reklama autokomisu :)

Skomentuj

Zamieszczone przez malutkiz
                      Pawel S., no nie przesadzajmy znowu, zawsze można tablice przykręcić śrubkami w rogach.
                      jak juz kupisz nowa ramke to zobacz na starej jak latwo to polamac ;]

Pawel S., chodzi Ci o jakieś specyficzne ramki, czy po prostu uważasz, że wszystkie takie są? Pytam, bo może nie zwróciłem na coś uwagi.
                      wszystkie. wystarczy ze lekko w cos udezysz na drodze (jakis ptaszek lub wiekszy szczur :P ) i juz gubisz tablice...
                      a co do kradziezy to tez juz wiele razy mialem takie przypadki

wiekszosc znajomych mechanikow poleca przynitowac tablice lub ja przykleic np silikonem
                      no ale przeciez nie bedzie nikt nowego samochodu dziurawil :P

Skomentuj

Ja tam przykręcam ramkę przez tablicę (wolę podziurawić tablicę niż zderzak), zapięcie przyklejam i jakoś na razie (odpukać) nikt mi tablicy nie skrobnął :lol:

Skomentuj

a nie lepsze by były naklejki klubowe?

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S.
                            wszystkie. wystarczy ze lekko w cos udezysz na drodze (jakis ptaszek lub wiekszy szczur ) i juz gubisz tablice...
                            a co do kradziezy to tez juz wiele razy mialem takie przypadki
                            Ja miałem bliższe spotkanie z nową octavią i tablica nie wypadła, a na pewno trzeba ją wyklepać :lol:

Skomentuj

Jest takie powiedzenie: Jak ktoś ma pecha i zmartwień kupe, może złamać rękę podcierając d...
                              Ja mam większy problem z przednią tablicą bo jest zawieszona bardzo nisko nad ziemią:
                              http://www.autowizja.pl/gfx/baza/peu...geot_307_1.jpg
                              Niestety nic z tym nie poradzę, po prostu muszę bardziej uważać. Już wolę kupić nową ramkę niż naklejać nalepki. Zresztą i tak muszę kupić ramkę bo przy wymianie tablicy uchwyt lekko się nadłamał i sterczy.

Skomentuj

Zamieszczone przez Tasior
                                a nie lepsze by były naklejki klubowe?
                                Co człek, to inna opinia, cóż... naklejki w mojej opinii to chyba ciut lepszy pomysł, może nawet pasujące do ramek tablic jak już Łyszka wspomniał i byłoby uniwersalniej, bo nie każdy musi zaraz ramkę wymieniać/zakładać :)

EDIT:
                                BTW ja mam tablicę nitami przywaloną do autka i to bez ramki :)

Skomentuj

Ja mam większy problem z przednią tablicą bo jest zawieszona bardzo nisko nad ziemią:
                                  http://www.autowizja.pl/g...ugeot_307_1.jpg
                                  Niestety nic z tym nie poradzę, po prostu muszę bardziej uważać
                                  no i wlasnie w 206 zgubilem pierwsza blache :mrgreen:
                                  Zamieszczone przez RpLand
                                  Co człek, to inna opinia, cóż... naklejki w mojej opinii to chyba ciut lepszy pomysł
                                  pewnie ze lepszy - moge naklejac je kazdemu klientowi ktremu robilem samochod :P

Skomentuj

No to może faktycznie naklejki byłyby lepsze, a ramkę mogę sobie kupić osobno. Z tym, że ja mam inną ramkę z przodu a inną z tyłu, tzn. listwa dolna "zatrzaskowa" jest inna. Trzeba by było też wziąć pod uwagę przy zamawianiu.

Skomentuj

bart210, a nie mozesz kupic zwyklej ramki i nakleic naklejke?

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S.
                                        bart210, a nie mozesz kupic zwyklej ramki i nakleic naklejke?
                                        Mogę :razz:

Skomentuj

Czaruję...
                                        X