... innych hobby. Ja trenuję karate Oyama od dwóch lat i mam zamiar wybrać się w maju na pierwsze w moim zyciu zawody. Może ktoś z bywalców forum trenuje jakąś sztukę walki. Proponuję popaplać trochę o tym (kobiety mają paznokcie, fryzury i ciuchy więc my też musimy mieć o czym gadać :) Jak ktoś ma jakieś osiągnięcia to proponuję się pochwalić. Chętnie poczytam :)
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Było o pająkach, było o grach komputerowych, teraz o...
Collapse
X
-
Ja od kilku lat trenuje strzelectwo .. dokladnie strzelanie do rzutków. Moje konkurencje to Trap i Double Trap. Jako członek Kadry Narodowej odnosilem do tej pory rozne sukcesy..hmm - nie narzekam :) 3 razy bylem mistrzem Polski, kilku krotnie vc-e mistrzem Polski. Mam brazowy medal z mistrzostw Europy (odbywaly sie wtedy we Wloszech, w miejscowosci Lonato). Jesli chodzi o zawody miedzynarodowe to mam jeszcze braz z mistrzostw nadziei olimpijskich z Czech (Pilzno) no i brąz z zawodow miedzynarodowych w Niemczech (Suhl). Pozatym kilka odznaczen najlepszy zawodnik roku itp.. Troche sie tego nazbieralo. Kocham moj sport, bez strzlania nie moze zyc ,jest to jak nalog :-) No i nic tak nie odstreesowuje jak kilka serii na strzelnicy :-)
Ps. Teraz sobie przypomnialem ze moj brat trenuje oyama karate. Nie wiem jaki ma pas..ale spokojnie na zawody moglby jechac jakies, nawet go namawialem . Tylko ze u niego w klubie jest trudniej, nie ma jako takiego sponsora...
Skomentuj
Skomentuj