Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Było o pająkach, było o grach komputerowych, teraz o...

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Było o pająkach, było o grach komputerowych, teraz o...

... innych hobby. Ja trenuję karate Oyama od dwóch lat i mam zamiar wybrać się w maju na pierwsze w moim zyciu zawody. Może ktoś z bywalców forum trenuje jakąś sztukę walki. Proponuję popaplać trochę o tym (kobiety mają paznokcie, fryzury i ciuchy więc my też musimy mieć o czym gadać :) Jak ktoś ma jakieś osiągnięcia to proponuję się pochwalić. Chętnie poczytam :)

Uuu to nie moja dyscyplina :P ja wole piłke nożna i siłownie :)

Skomentuj

Piłka nożna to najpiękniejszy sport na świecie. Gracie może w jakiej druzynie?

Skomentuj

ja uprawiam inną dyscypline sportu. Gre na perkusji..:)

Skomentuj

Ja od kilku lat trenuje strzelectwo .. dokladnie strzelanie do rzutków. Moje konkurencje to Trap i Double Trap. Jako członek Kadry Narodowej odnosilem do tej pory rozne sukcesy..hmm - nie narzekam :) 3 razy bylem mistrzem Polski, kilku krotnie vc-e mistrzem Polski. Mam brazowy medal z mistrzostw Europy (odbywaly sie wtedy we Wloszech, w miejscowosci Lonato). Jesli chodzi o zawody miedzynarodowe to mam jeszcze braz z mistrzostw nadziei olimpijskich z Czech (Pilzno) no i brąz z zawodow miedzynarodowych w Niemczech (Suhl). Pozatym kilka odznaczen najlepszy zawodnik roku itp.. Troche sie tego nazbieralo. Kocham moj sport, bez strzlania nie moze zyc ,jest to jak nalog :-) No i nic tak nie odstreesowuje jak kilka serii na strzelnicy :-)

Ps. Teraz sobie przypomnialem ze moj brat trenuje oyama karate. Nie wiem jaki ma pas..ale spokojnie na zawody moglby jechac jakies, nawet go namawialem . Tylko ze u niego w klubie jest trudniej, nie ma jako takiego sponsora...

Skomentuj

ooo nie iwedzialem ze we wroclawiu mamy takiego zdolnego...:)

Skomentuj

handicap, post o sportach walki juz byl
              ale jak chcesz zaczac temat jeszcze raz to twoja sprawa
              ja trenuje kick boxing od 5 lat ale jestem w poczadkowej fazie trenowania krav magi

Skomentuj

Kung-fu Wu-shu 1 rok a od wakacji Capoeire zamierzam zacząc.
                pozdro

Skomentuj

Trenowałam Oyama karate przez 5 lat,potem niestety z przyczyn nie zależnych ode mnie musiałam zrezygnować. Ciągle tęsknie za treningami. Poza tym my kobiety nie gadamy tylko o pierdołach.

Skomentuj

agusia, jak to nie wi duzym stopniu tylko o tym

Skomentuj

Niewiem dzisiaj zaczełam rozmawiać z kolegami z grupy o kompach,a oni do mnie,że jestem monotematyczna i czy mogę mówić o czymś innym.
                      Wszystko zależy od środowiska z jakiego pochodzą Twoje znajome, o tym rozmawiaja.

Skomentuj

ja od ponad roku trenuje CAPOEIRE beazylijska sztuke walki, uwielbiam jezdzic ostro na rowerze ;p

Skomentuj

A ja strasznie chciałbym nauczyć się wykonywać fiflaki i rundaki w połączeniu z saltem w końcowej fazie akrobacji

Skomentuj

Kocur, tojaki masz problem z nauczeniem sie tego wystarczy sie do jakies szkoly akrobatycznej zapisac i po 4latach bedziesz cos takiego wykonywal moj brat ma dopiero 14 lat a juz skurczybyk dostal sie do ogulno polskiej szkoly sportowej na kierunku akrobatyka sportowa
                            pozdrawiam

Skomentuj

Ja od 5 lat jestem wierny pilce noznej....w miedzy czasie biegi sprinterskie....

Skomentuj

trenuje Judo od roku fajna sprawa :> no i oczywiscie pilka nozna :> jakis czas w Vęgorii, malo znany zespol

Skomentuj

Czaruję...
                                X