No nie ma co ukrywać- płytka wykonana słabo a wręcz fatalnie... Ja bym czegoś takiego nie wysłał nikomu...
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Przestroga przed forumowiczem
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Nawet mamy temat, w którym możemy oceniać sklepy i sprzedawców:
http://diyaudio.pl/viewtopic.php?t=10851
Zawsze też można dać nieuczciwemu userowi ostrzeżenie, żeby każdy widział, że jest z nim coś "nie tak".
Skomentuj
-
i teraz damiani wiesz o czym pisalem jakbys mial honor i nie bylbys ...............to bys tej plytki nawet nie wysylał jestem pewny ze jakby nikt sie nie upomnial o to(nie zalozyl tematu) mowiac wprost poj......byś gościa i dobrze ze ludzie zakladaja takie tematy przynjamniej pokazuja kto (jaka osba)kryje sie pod danym nikiem,plytka podrawiona sciezki po urywane dobrze ze chociaz w miare rowno przycieta
Skomentuj
-
Nie jesteś stroną sprawy, to po co te posty?
Zbanowany post to ewidentna zaczepka, którą skierowałeś do damiani, a nie tylko wyrażanie swojej opinii, to zrobiłeś w swoim pierwszym poście w tym temacie.
Nie jesteś stroną w sprawie, to po co prowokujesz do kłótni?
Każdy kolejny post od osoby, która nie jest stroną w sprawie, a jedynie zamierza "ulżyć" sobie i pojechać po kimś, będzie banowany i nagradzany blokadą pisania. Wystarczy, że w jednym temacie niektórzy prowokowali do kłótni, kolejnego nie będzie.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez joy_plBo jak pisałem ciche przyzwolenie administracji na linczowanie innych może się źle skończyć, może ten temat jest akurat słuszny nie wiem, ale jak tak dalej będzie w końcu trafi się temat, którego wszyscy będą żałować...
Administracja forum nie będzie arbitrować w takich sprawach - to chyba oczywiste ?
Skomentuj
-
Jeżeli trafi się temat, w którym ktoś niesłusznie kogoś oskarży, a administracja nie dostatecznie szybko zareaguje. To administrator może mieć też problemy, a regulaminem forum wtedy można się za przeproszeniem podetrzeć...
Widziałem taką sprawę na dużo mniejszym forum i administrator miał problemy, więc wasze jątrzenie nic tu nie zmieni. Pisze to dla dobra forum a nie komuś na złość, teraz oskarżenie było słuszne, ale...
Zamieszczone przez QuesterAdministracja forum nie będzie arbitrować w takich sprawach - to chyba oczywiste ?
Skomentuj
-
diy/plytka do suba 2xtda irka 22:14:26
jak sprawa z plytka??
Ja 22:14:56
nic jeszcze nie doszło do mnie
diy/plytka do suba 2xtda irka 22:15:43
wlasnie do mnie tez mam nadzieje ze do piatku bede mial pieniazki na koncie
Ja 22:16:12
nie będę się powtarzał
Ja 22:16:22
co do zwrotu pieniędzy
diy/plytka do suba 2xtda irka 22:16:31
ja tez moze komentarz na allegro negatywny przemowi do rozsadku
Ja 22:21:38
to może wtedy Tobie admini z allegro przemówią do rozsądku
diy/plytka do suba 2xtda irka 22:22:06
wejdz na moje konto na allegro mam ****** na takich jak ty i juz 10 negatywow polecialo
diy/plytka do suba 2xtda irka 22:22:18
a konta ktore zablokowali to tych osob
diy/plytka do suba 2xtda irka 22:22:28
przyslac ci loginy tcy osob na potwierdzenie??
diy/plytka do suba 2xtda irka 22:23:03
w koncu za nieodpowiednio sfinalizowana transakcje lci negatyw i tyle
diy/plytka do suba 2xtda irka 22:23:11
ja negatywy mam gleboko bo niczego prawie nie sprzedaje
cos mi sie wydaje, ze ta plytka do mnie nie dojdzie....
[ Komentarz dodany przez: Quester: 2010-05-14, 08:08 ]
UWAGI MODERATORAPunkt 9g regulaminu forum diyaudio.pl dotyczy także cytatów.
Skomentuj
Skomentuj