Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Przestroga przed forumowiczem

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

No nie ma co ukrywać- płytka wykonana słabo a wręcz fatalnie... Ja bym czegoś takiego nie wysłał nikomu...

Skomentuj

dogadac wstepnie sie dogaalismy - mam odeslac plytke i dostane kaske spowrotem a jak bedzie zobaczymy...

Skomentuj

Nawet mamy temat, w którym możemy oceniać sklepy i sprzedawców:
        http://diyaudio.pl/viewtopic.php?t=10851

Zawsze też można dać nieuczciwemu userowi ostrzeżenie, żeby każdy widział, że jest z nim coś "nie tak".

Skomentuj

Zamieszczone przez daniel69
          Ale syf.., takie coś ładuje się do kosza a nie na sprzedarz.
          Nie potrafie wyobrazic sobie rozsadnego powodu zeby wysylac plytke spowrotem.... chyba tylko zeby zachowac pozory :neutral:

Skomentuj

Zamieszczone przez n_omyzs
            Zamieszczone przez daniel69
            Ale syf.., takie coś ładuje się do kosza a nie na sprzedarz.
            Nie potrafie wyobrazic sobie rozsadnego powodu zeby wysylac plytke spowrotem.... chyba tylko zeby zachowac pozory :neutral:
            tez sie dziwie ale nic nie mowie - chce ja sprzedawca to dostanie moze na odpierdziel sie kiedys sobie na niej wzmaka polutuje ja osobiscie zrobil bym sobie druga ale nie kazdemu sie chce....

Skomentuj

i teraz damiani wiesz o czym pisalem jakbys mial honor i nie bylbys ...............to bys tej plytki nawet nie wysylał jestem pewny ze jakby nikt sie nie upomnial o to(nie zalozyl tematu) mowiac wprost poj......byś gościa i dobrze ze ludzie zakladaja takie tematy przynjamniej pokazuja kto (jaka osba)kryje sie pod danym nikiem,plytka podrawiona sciezki po urywane dobrze ze chociaz w miare rowno przycieta

Skomentuj

UWAGI MODERATORA
                kaman777, proszę cie jesli chcesz pisac na forum to kulturalnie.

Skomentuj

Moder chyba sam go nie dokonca doczytal podobnie jak mojego postu,w mediach jest cos takiego jak cenzura tutaj rowniez byla ujeta ktora nie lamie regulaminu.

Skomentuj

UWAGI MODERATORA
                    Twoj post zawiera zaczepki słowne nt honoru itp oraz wykropkowane przekleństwa. Nie ma racji bytu na forum.

Skomentuj

Wyrazajac swoja opisnie-zdanie odrazu jest zaczepka kazde przecwiwstawne zdanie mozna zaliczyc do zaczepki weic jak ktos nie bedzie sie godzil z czyjas teoria to jego post bedzie natychmiast usuwany??

Skomentuj

Nie jesteś stroną sprawy, to po co te posty?
                        Zbanowany post to ewidentna zaczepka, którą skierowałeś do damiani, a nie tylko wyrażanie swojej opinii, to zrobiłeś w swoim pierwszym poście w tym temacie.

Nie jesteś stroną w sprawie, to po co prowokujesz do kłótni?

Każdy kolejny post od osoby, która nie jest stroną w sprawie, a jedynie zamierza "ulżyć" sobie i pojechać po kimś, będzie banowany i nagradzany blokadą pisania. Wystarczy, że w jednym temacie niektórzy prowokowali do kłótni, kolejnego nie będzie.

Skomentuj

Zamieszczone przez joy_pl
                          Bo jak pisałem ciche przyzwolenie administracji na linczowanie innych może się źle skończyć, może ten temat jest akurat słuszny nie wiem, ale jak tak dalej będzie w końcu trafi się temat, którego wszyscy będą żałować...
                          pkt 1d i pkt 17 regulaminu serwisu diyaudio.pl
                          Administracja forum nie będzie arbitrować w takich sprawach - to chyba oczywiste ?

Skomentuj

Jeżeli trafi się temat, w którym ktoś niesłusznie kogoś oskarży, a administracja nie dostatecznie szybko zareaguje. To administrator może mieć też problemy, a regulaminem forum wtedy można się za przeproszeniem podetrzeć...
                            Widziałem taką sprawę na dużo mniejszym forum i administrator miał problemy, więc wasze jątrzenie nic tu nie zmieni. Pisze to dla dobra forum a nie komuś na złość, teraz oskarżenie było słuszne, ale...

Zamieszczone przez Quester
                            Administracja forum nie będzie arbitrować w takich sprawach - to chyba oczywiste ?
                            Jeśli tak to tego tematu w ogóle nie powinienem zobaczyć. Takie tematy powinny być usuwane profilaktycznie.

Skomentuj

Dzisiaj dostałem płytki od Damiana i też nie jestem szczęśliwy. Niestety fotki będę mógł wrzucić dopiero po majówce... Jedna jeszcze "znośnie", druga to tragedia... Pourywane ścieżki, podtrawienia, wycinanie nożem niepożądanych połączeń... Tyle z mojej strony.

Skomentuj

Moja jest ok :-)
                                Arcam CD17 + Denon TU580RD + I-amp + W18E001 + T25CF002
                                Grado SR125i

Skomentuj

-->taz, to co pokazałeś na zdjęciu jest poprawne - ale i to ledwo...

Skomentuj

z racji tego ze na gg dalej nie otrzymuje żadnych odpowiedzi pytam tutaj

DAMIANI - witam dzisiaj odesłałem płytkę pcb do mostka tda (wysyłkę opóźnił mi tygodniowy pobyt w szpitalu) nr konta do zwrotu gotówki ma pan czy mam przysłać jeszcze raz?? pozdrawiam

Skomentuj

daniel69, niezly nerwusek z Ciebie :lol: o 1:00 napisales do mnie na gadu a 30 minut pozniej post na forum ze znowu unikam kontaktu
                                      tak, jak dotrze plytka to odesle Ci pieniazki na ten sam numer konta z ktorego wczesniej do mnie wyslales

Skomentuj

pisałem kilka razy nawet ponad tydzień temu, a na gg ostatni raz nie wiem o której ale na gg byleś wtedy dostępny, a jak zrobiłeś się niedostępny to wtedy napisałem post... bo jeśli kilka razy nie odpisałeś to stwierdziłem ze może wiadomości nie dostajesz...

Skomentuj

diy/plytka do suba 2xtda irka 22:14:26
                                          jak sprawa z plytka??
                                          Ja 22:14:56
                                          nic jeszcze nie doszło do mnie
                                          diy/plytka do suba 2xtda irka 22:15:43
                                          wlasnie do mnie tez mam nadzieje ze do piatku bede mial pieniazki na koncie
                                          Ja 22:16:12
                                          nie będę się powtarzał
                                          Ja 22:16:22
                                          co do zwrotu pieniędzy
                                          diy/plytka do suba 2xtda irka 22:16:31
                                          ja tez moze komentarz na allegro negatywny przemowi do rozsadku
                                          Ja 22:21:38
                                          to może wtedy Tobie admini z allegro przemówią do rozsądku
                                          diy/plytka do suba 2xtda irka 22:22:06
                                          wejdz na moje konto na allegro mam ****** na takich jak ty i juz 10 negatywow polecialo
                                          diy/plytka do suba 2xtda irka 22:22:18
                                          a konta ktore zablokowali to tych osob
                                          diy/plytka do suba 2xtda irka 22:22:28
                                          przyslac ci loginy tcy osob na potwierdzenie??
                                          diy/plytka do suba 2xtda irka 22:23:03
                                          w koncu za nieodpowiednio sfinalizowana transakcje lci negatyw i tyle
                                          diy/plytka do suba 2xtda irka 22:23:11
                                          ja negatywy mam gleboko bo niczego prawie nie sprzedaje
                                          macie moze jakis pomysl jak sobie poradzic z tym dzieciakiem? napisal mi ze odeslal plytke tydzien temu, do tej pory nic do mnie nie doszlo, zgodzil sie na to ze odesle mu pieniadze jak plytka do mnie wroci, a on mi negatywem na allegro zaczyna grozic, takie zachowanie kojazy mi sie tylko z przedszkolakiem ktoremu zabrano lizak :roll: zalosne ale coz, sa i tacy ludzie
                                          cos mi sie wydaje, ze ta plytka do mnie nie dojdzie....

[ Komentarz dodany przez: Quester: 2010-05-14, 08:08 ]
                                          UWAGI MODERATORA
                                          Punkt 9g regulaminu forum diyaudio.pl dotyczy także cytatów.

Skomentuj

Czaruję...