Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

PCB do UNIampa - kto chętny?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

luke666, I wiadomo cos w sprawie płytek??

Skomentuj

Dobrze, że napisałeś w temacie, bo nie mogłem go podbić.

Płytki osobiście może odebrać Quester, teraz jest chory na grypę ale jutro być może znajdzie czas i odbierze płytki. Jak tylko będę miał płytki to dam znać i wrzucam fotki.

Skomentuj

Ok no to czekam z niecierpliwością :) obudowa do Uni już sie robi
        pozdrawiam

Skomentuj

Jutro będę miał płytki i jeszcze jutro zacznę je do Was rozsyłać.

Skomentuj

No w końcu jakaś dobra wiadomosc :) Czekamy czekamy :) Moze do soboty złoże całego uni :)
            Pozdrawiam

Skomentuj

Coś zjem, pakuję w koperty i idę na pocztę

Skomentuj

Od strony ścieżek jest ładny kolor, od strony elementów jest lekko zielonkawy, bo laminat FR4 ma zielonkawy odcień. Istnieje możliwość zrobienia płytek na zabarwianym laminacie, wtedy kolory są z obu stron idealne ale taka przyjemność dodatkowo kosztuje.

Zaraz idę na pocztę.

[ Dodano: 2010-10-06, 19:00 ]
                Niestety, płytki wyślę dopiero jutro w południe, bo ludzie wrócili z pracy i tłumy czekają z awizo do okienka. Gdyby zobaczyli, że stoję przy stanowisku z 40listami poleconymi to chyba by mnie zabili :wink:

I tak poczta wysyła listy o 14:00, więc nie powinno to opóźnić dotarcia listów do adresatów.

Zostały 22 wolne płytki.

Skomentuj

luke666, A takie pytanko nie związane z tematem :P czy mi sie wydaje za na jednym laminacie jest 5 płytek? Ty to jakoś rozcinasz czy porostu sie ładnie same lamia?

Skomentuj

Tak, na jednym laminacie jest 5szt płytek. Są one nacięte frezem i ładnie się łamią.
                    Wynika to z technologii produkcji, na jednej płycie laminatowej jest kilkanaście-kilkadziesiąt płytek, na które na raz nakładany jest sitodruk, są wytrawiane, wiercone, a na koniec frezem tnie się laminat na kawałki wygodne w transporcie- w tym przypadku 5szt wielkości +-A4.

Skomentuj

Tak, wczoraj wysłałem i jeszcze listy zdążyły na odprawę.

Skomentuj

Przed 20 minutami odebrałem przesyłkę. Bardzo ładne pcb. Wielkie dzięki :)

Skomentuj

luke666, Dzieki wielke przed chwila list doszedl plytka pienka zabieram sie za lutowanie
                          Dzieki za trud wlozony w to zamowienie
                          pozdrawiam

Skomentuj

Paczka doszła wielkie dzięki :grin:

Skomentuj

luke666 płytki doszły, dzięki za zamówienie. pozdrawiam

Skomentuj

Do mnie też paczka dotarła, wielkie dzięki za zamówienie.

Skomentuj

Do mnie też płyteczki przyszły, wielkie dzięki.

Skomentuj

czerwona?

Skomentuj

i do mnie dziś płyteczki 2 szt w całości dotarły DZIEKUJE :)
                                      ...jeszcze tylko teraz elementy musze gdzies zamowic. pozdrawiam

Skomentuj

Są moze jeszcze płytki?

Skomentuj

Zamieszczone przez mihas66
                                          czerwona?
                                          z poprzedniego zamówienia mi jeszcze została. Te wyżej są z tego...

Skomentuj

Czaruję...
                                          X