Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Kurs AUTOCAD'a Warto?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Czy możecie polecić jakiś fajny kurs w Krakowie?
    Troszkę poruszam się w tym programie ale myślę, że lepiej będzie pod okiem fachowca.
    Potrzebuję jakiegoś kursu z trenerem o anielskiej cierpliwości:o
    olga :biggrin:

Skomentuj

Zamieszczone przez olga487 Zobacz posta
      Czy możecie polecić jakiś fajny kurs w Krakowie?
      Troszkę poruszam się w tym programie ale myślę, że lepiej będzie pod okiem fachowca.
      Potrzebuję jakiegoś kursu z trenerem o anielskiej cierpliwości
      olga
      Jutro dam znać co i jak, bo sam muszę się dowiedzieć czy owy korepetytor nadal udziela kursów. Jeżeli tak, to dam namiar.

Skomentuj

niech zgadne - kurs potrzebny tylko i wylacznie do zaliczenia przedmiotu?

Skomentuj

Nie na temat...
          Cześć Olga

Ja znam dobrze AutoCADa

Masz wolną sobotę? :cool:

Skomentuj

ach te sexowne acady

Zamieszczone przez dabyl Zobacz posta
            Nie na temat...
            Cześć Olga

Ja znam dobrze AutoCADa

Masz wolną sobotę? :cool:
            :) Ja też znam, do tego nieźle mi idzie vlisp :) Masz czarną bieliznę ?
            pozdrawiam
            P.S.
            Jeszcze mnie tu konta nie usunęli :), więc witam z powrotem. A tak poważnie AC, to tylko narzędzie tak jak ołówek, rapitograf, czy inna linijka. Wszystkie pseudokursy, to tylko wyciąganie pieniędzy, dlatego też nigdy nie chciałem się łapać na nie jako prowadzący. Mam z czego żyć . Jeżeli ktoś chce używać tego oprogramowania, niestety musi sam ćwiczyć, a papierek ... no cóż, niektórzy jadą tylko na papierkach. Mądry pracodawca szybko zweryfikuje papierkowca. Jeżeli ktoś potrzebuje konkretnej pomocy w konkretnych problemach z AC to pomogę, lub zapytam mądrzejszych ode mnie jak mnie problem przerośnie.

Skomentuj

Czaruję...
            X