Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Jakim drużynom kibicujecie??

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez DeeJay_Sqter
    Zamieszczone przez flodins
    zadnej , nie nawidze sportu :P
    Ja się też podpiszę pod Antysportem :)
    Więc z tego wynika, że jesteście zwykłymi ułomami. I nie zaprzeczajcie teraz i nie wmawiajcie innym że nie jesteście kalekami. Każdy kto ma choć odrobinę koordynacji ruchowej i zwinności fizycznej interesuje sie sportem. Ci natomiast, co o sporcie nie mają zielonego pojęcia to ludzie niepełnosprytni

Skomentuj

ale napisałeś vooov, super....

Skomentuj

Powiedział co wiedział...nie każdy się musi sportem interesować...odrobina kultury i tolerancji...

Skomentuj

GKS Herby Blektini - nigdy nie widzialem tylu pijanych na raz (z tego co pamietam)

Skomentuj

KOCUR, to ja napisze ze kazdy facet co sie motoryzacja nie interesuje to nie ma jaj ;/ hmm. to by bylo bez sensu, jeden lubi to drugi to. Ja tez za pilka nozna nie przepadam, wole mecz siatkowki obejrzec, chociaz bardziej wole relacje z radju, albo wyscigu.

Skomentuj

FC Barcelona- jedyna drużyna przy której grze nie zasypiam ;D

oczywiście miło także popatrzeć na walke pomiędzy Arka Gdynia- Legia Warszawa ... oczywiście mowa tu o pseudo kibicach z których jeden w wywiadzie dla telewizji powiedział że "walcząc na ręce i nogi krzywdy sobie nie zrobią" normalnie smiechu warte z tych gości ale oglada sie ciekawie :P

Skomentuj

Budzik,mam ten film z tej ustawki jest nawet fajny z tego co pamietam Arka wygrała ten pojedynek...

Skomentuj

Legia Warszawa

Krakow niech sie schowa, a reszta fajnie se gra!

Skomentuj

Drużyna pierścienia

Nieznosze wszelakich sportów "piłkowych", więc wedle pewnego "wysportowanego" osobnika:
                    Zamieszczone przez Kocur
                    jesteście zwykłymi ułomami. I nie zaprzeczajcie teraz i nie wmawiajcie innym że nie jesteście kalekami.
                    Pierdol się stary!

Lubię wszystko co związane z motoryzacją

Skomentuj

najlepszy sport robie w piatek lub sobote wieczorkami wypic jak najszybciej 0,5 l jak najtanszej wódki :)

Skomentuj

Widzę że przechodzimy do żeczy... Jak pijemy to ja się zgłaszam <LOL>

Skomentuj

o piciu to byla mowa zawsze na Chat...ie zresztą nieważny jest gar ważna jest inicjatywa w tych sprawach hehe

Skomentuj

no oczym by sie nie gadalo to sie na wodce i browarach konczy.........ehh

PS. TO LUBIE hahahahaha
                            browarek albo i 7 wieczorkiem z kumplami i kolazankami przy kartach lub dobrym filmi w doborowym towarzystwie to jest cos godnego treningu

a tak na marginesie ANWILLLL WŁCŁAWEK !!

Skomentuj

ja kibicuję oczywiście LECHOWI Pils... :P
                              Kocur, sam jesteś niepełnosprytny ułom... to, że nie jestem fanem np. O. Jędrzejczak nie znaczy, że nie potrafię pływać i że nie robię tego z przyjemnością. Ty chyba nie potrafisz odróżnić rekreacji (czyli np. grania w piłkę z kumplami) od rywalizacji sportowej i kibicowania. Znam kilka osób, które są zapalonymi kibicami, a dla których wstanie z fotela grozi zawałem.

Skomentuj

a ja popieram Kocura,
                                jak ktoś siedzi cały dzien na dupie przed TV to naprawde jest niepełnosprytnym ułomem!
                                mo bo kondycje trzeba utrzymywać :)

i żeby lubić sport nie trzeba być profesjonalistą, aczkolwiek chociaż ja też pilki nie lubie,
                                to zawsze wyczekuję zimy żeby sobie na nartkach pojezdzic, a w lato troche na rowerku, no i do tego obowiązkowo żaglówki, a to wymaga siły, kondycji, koordynacji a przede wszystkim dobrej sprawnośći umysłowej :)

Zygmunt, napisałeś "Znam kilka osób, które są zapalonymi kibicami, a dla których wstanie z fotela grozi zawałem" (cos mi cytowanie nie wychodzi
                                tak - nie ma sie cooszukiwać, to są niepełnosprytni,
                                sory, ale taka prawda :|

Skomentuj

Zgadzam się ale tu była mowa o sporcie a ty mówisz o aktywnym wypoczynku. Poprostu dla mnie gry zespołowe są fe :P

Skomentuj

ja tez nie lubie gier zespołowych

no.................może poza zbiorową piatkowo-sobotnią walką z flaszką DDDDDDDD

Skomentuj

Zamieszczone przez Zygmunt
                                      ... a dla których wstanie z fotela grozi zawałem.
                                      heh ten tekst jest zajebisty Pozdro

Skomentuj

ja znamcosoby ktore kompletnie nie znaja sie na sporcie ale......kazdy masz osiedlowy mecz to okazja zeby wypic: ]

Skomentuj

wypic no tak to sa niezłe sparingi wtedy :P

Skomentuj

Czaruję...
                                          X