Zamieszczone przez DeeJay_Sqter
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Jakim drużynom kibicujecie??
Collapse
X
-
-
FC Barcelona- jedyna drużyna przy której grze nie zasypiam ;D
oczywiście miło także popatrzeć na walke pomiędzy Arka Gdynia- Legia Warszawa ... oczywiście mowa tu o pseudo kibicach z których jeden w wywiadzie dla telewizji powiedział że "walcząc na ręce i nogi krzywdy sobie nie zrobią"normalnie smiechu warte z tych gości ale oglada sie ciekawie :P
Skomentuj
-
Drużyna pierścienia
Nieznosze wszelakich sportów "piłkowych", więc wedle pewnego "wysportowanego" osobnika:
Zamieszczone przez Kocurjesteście zwykłymi ułomami. I nie zaprzeczajcie teraz i nie wmawiajcie innym że nie jesteście kalekami.
Lubię wszystko co związane z motoryzacją
Skomentuj
-
ja kibicuję oczywiście LECHOWI Pils... :P
Kocur, sam jesteś niepełnosprytny ułom... to, że nie jestem fanem np. O. Jędrzejczak nie znaczy, że nie potrafię pływać i że nie robię tego z przyjemnością. Ty chyba nie potrafisz odróżnić rekreacji (czyli np. grania w piłkę z kumplami) od rywalizacji sportowej i kibicowania. Znam kilka osób, które są zapalonymi kibicami, a dla których wstanie z fotela grozi zawałem.
Skomentuj
-
a ja popieram Kocura,
jak ktoś siedzi cały dzien na dupie przed TV to naprawde jest niepełnosprytnym ułomem!
mo bo kondycje trzeba utrzymywać :)
i żeby lubić sport nie trzeba być profesjonalistą, aczkolwiek chociaż ja też pilki nie lubie,
to zawsze wyczekuję zimy żeby sobie na nartkach pojezdzic, a w lato troche na rowerku, no i do tego obowiązkowo żaglówki, a to wymaga siły, kondycji, koordynacji a przede wszystkim dobrej sprawnośći umysłowej :)
Zygmunt, napisałeś "Znam kilka osób, które są zapalonymi kibicami, a dla których wstanie z fotela grozi zawałem" (cos mi cytowanie nie wychodzi
tak - nie ma sie cooszukiwać, to są niepełnosprytni,
sory, ale taka prawda :|
Skomentuj
Skomentuj