Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Co robić aby zarobić?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

To nienajładniejszy sposób zarobkowania, brak ambicji na poważniejsze przestępstwo??

Skomentuj

Zombal, nio to ldanie
      tez sie zapisze

Skomentuj

polecam ja ide jutro :) ale ciii nie mowcie nikomu :P

Skomentuj

Nio tak,a ja podatki i zus płace.Zgroza!I ma mi jeszcze na hertza starczyć,paranoja normalnie.Chyba sie w Owsiaka zabawie,toć to czysta kasa!Chyba nikt nie wierzy że on taki uczczciwy?Miałem okazje jechać firmowa skodą z rozmownym kierowcą,uszy więdną!!!To jedna wielka MAFIA!!!!!
          PZDR

Skomentuj

wielka mafia to kosciół
            a owsiak sponsoruje młode centrum UW,
            najlepiej zostac ksiedzem (samochody, dupy, zadnych podatków, dzieci macie)
            ja troche pracuje u ojca w firmie, odkładam,kombinuje, jestem skąpy wiec moge odłozyc
            nie przepusczam kasy na głupoty. ostatnio sprzedałem złom ze starego domu to zarobilem 270 zł..
            np. mój kolega sciąga filmy z netu teraz głownie dvd nagrywa i sprzedaje po pare zlotych tak ze zarobil w 2 miesace na nagrywarke dvd.

Skomentuj

Rozpoczołem prace w sklepie komputerowym (składam kompy). Nie wiem dlaczego ale lepiej siedziało się w domu.

Skomentuj

lepiej cokolwioek robić niż nic nie robić. A ja jestem na stażu za marne 450zł (zapierdzielam jak wół) ale kiedyś może się odwróci.
                pozdrawiam

Skomentuj

DeeJay_Sqter, to ty jesteś na tych fotkach które umieścił SW ... jesli tak to miej sie na baczności pojawie sie w warszawie i cie wywioze w bagażniku i sam przejme tą role ... ale co poradzić ŻYCIE pozamieniało nas miejscami bo to JA miałem z SW przy estradówkach robić :(((((((((( zaraz sie popłacze :P SW wie o co chodzi :)

Skomentuj

[list=1]Budzik rządzi <re5pect> :P

Skomentuj

właśnie

a co myślicie o robocie Merchandiserda (hehe, jak to fajnie brzmi), czyli układacza towaru w marketach?
                      wiecie moze ile czasu trzeba na to poświęcić?

i druga rzecz - próbował może ktoś z Was zarabiać przez czytanie emaili i klikanie w bannery?
                      muszę powiedzieć że poważnie zacząłem sienad tym zastanawiać, bo średnio mam czas zarywać nocki w marketach (studia, gra na fortepianie, pisanie do gazety (co się wiąże ze słuchaniem), a pół godzinki wieczorem na poklikanie bym znalazł :)

a trochę kasy by się przydało. nawet z dodatkowej 100 na miesiąc byłbym zadowolony :) no ale im więcej tym lepiej :]

Skomentuj

narazie mam prace . Narazie mam 2je dzieci i zone. Kasy około 900zł
                        narazie mam opłaty itd itd itd
                        Czaje sie z handlem na niedzielnej giełdzie . Myślałem tez wyskoczyc z głosniczkami jako asortyment . Ciekawe co by powiedzieli mafiozi z rynku jak do głosniczka bym dodawał ch-ke i opis co ta parametry i jaka obudowa itd ;-) a na stoisku bym miał napis pomiary głośników i projektowanie subików .
                        Elektronike znam troszke, wzmacniaczy kilka bym wystawił , zwrotnic aktywnych i KASA ;-D

Skomentuj

Chomik, pomysł dość ciekawy ale boję się że niewielu by sie takich klientów znalazło co by pomiar i projekt doceniło.Ogólna zasada to ma być głośno i kolorowo.A jakość?A co to jest?Cała Polska i Polacy,niestety.Ale życze Ci szczęścia i trzymam kciuki,obyś to Ty miał rację.
                          PZDR
                          P.S.
                          Ja sam jestem w poważnych rozmowach z STX-em na temat wprowadzenia ich asortymentu na nasz rynek ale szczerze się obawiam czy to ma jakikolwiek sens.

Skomentuj

giełda jest samochodowa a to plus
                            Moge zawsze jako jedyny zapferowac by gosć podjechał i woferek mu wsadze do paki by posłuchał to tez plus ( nikt nie oferuje bo sie nie znaja i nie maja przygotowanych wzmaków)
                            jak gosc podjedzie wozem to jest spend ciekawskich a to darmowa reklama bo jest szum .
                            Gosciowi dam maxa na TDA + np.STX i szum jest wielki :-) itd . Mysle ze da sie "Dorobic" moze i złapac jakies zamówionka na dni robocze .
                            umberto Jestem chetny na współprace odnośnie STX`a. Moge wziac wielkopolskie sklepy :-)

Skomentuj

Chomik, jesli masz taką mozliwość na giełdzie samochodowej to jej nie przepuść!To musi chwycić!
                              Co do STX-a to planuję zrobienie typowego salonu w Grójcu,lokal mam swój wiec problem niewielki.Tym samym przytarłbym gębe Eltajowi.Ale to plany na przyszły rok,na poczatku stycznia chcę sie wybrac do Józefowa i obgadać szczegóły.
                              PZDR

Skomentuj

kapelli, mianowicie merchandasing jest całkiem opłacalny tylko ze musisz posiadac samochód gdyz czesto w ciagu jednej nocy musisz objechac kilka marketów.Jest to zajecie na którym idzie zarobic ale to zalezy dla jakiej firmy robisz i czy sie napracujesz.Pozdro

Skomentuj

Nauczycielka spotkała Jasia po latach:
                                  N: Jak tam Jasiu, co porabiasz??
                                  J: Wykładam chemię.
                                  N: A gdzie??
                                  J: w supermarkecie...

Skomentuj

Skoro Jasiu wykłada chemie to musi to być dobra robota heheh. Mój kumpel pracuje w hipermarkecie tesco jako wykładacz i chwali sobie tę robotę. Pracuje tam 4 miesiące i mówi, że już jest troche "ustawiony" bo wymienia się tam godzinami z innymi i takie tam. Natomiast wiem, że u mnie w mieście w kauflandzie traktują pracowników jak niewolników i mało płacą (do 3 zł na godzine i na czarno).

Skomentuj

naprawde ladna kase mozna zarobic na budowie sprzetu hi fi tylko nie tak jak wiekszosc ludzi z forum robi tandete np stx + alfred i klient w koncu wyczai ze to bubel a przeciez nie o to chodzi wiekszosc zamowien jest przeciez poczta pantoflowa

Skomentuj

LUKASZ, Wiesz...to zalezy czego oczekuje odbiorca sprzętu, jak ktoś nie ma kasy to takie rozwiązanie to istne błogosłąwieństwo.

Skomentuj

DeeJay_Sqter, wszystko zacyzan sie od tanich malych kolumienek na stxach i alfredach ale potem jak ludzie widza ze nei orbisz popy zaczynaja sie powazne zamowienia bo przeciez subwoofera na xls z f3 na poziomie 25 hz lub innego na glosniku o spl 97dB za 2000 nie kupisz nie czerujmy sie

Skomentuj

Czaruję...
                                          X