To nienajładniejszy sposób zarobkowania, brak ambicji na poważniejsze przestępstwo??
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Co robić aby zarobić?
Collapse
X
-
wielka mafia to kosciół
a owsiak sponsoruje młode centrum UW,
najlepiej zostac ksiedzem (samochody, dupy, zadnych podatków, dzieci macie)
ja troche pracuje u ojca w firmie, odkładam,kombinuje, jestem skąpy wiec moge odłozyc
nie przepusczam kasy na głupoty. ostatnio sprzedałem złom ze starego domu to zarobilem 270 zł..
np. mój kolega sciąga filmy z netu teraz głownie dvd nagrywa i sprzedaje po pare zlotych tak ze zarobil w 2 miesace na nagrywarke dvd.
Skomentuj
-
DeeJay_Sqter, to ty jesteś na tych fotkach które umieścił SW ... jesli tak to miej sie na baczności pojawie sie w warszawie i cie wywioze w bagażniku i sam przejme tą role ... ale co poradzić ŻYCIE pozamieniało nas miejscami bo to JA miałem z SW przy estradówkach robić :(((((((((( zaraz sie popłacze :P SW wie o co chodzi :)
Skomentuj
-
właśnie
a co myślicie o robocie Merchandiserda (hehe, jak to fajnie brzmi), czyli układacza towaru w marketach?
wiecie moze ile czasu trzeba na to poświęcić?
i druga rzecz - próbował może ktoś z Was zarabiać przez czytanie emaili i klikanie w bannery?
muszę powiedzieć że poważnie zacząłem sienad tym zastanawiać, bo średnio mam czas zarywać nocki w marketach (studia, gra na fortepianie, pisanie do gazety (co się wiąże ze słuchaniem), a pół godzinki wieczorem na poklikanie bym znalazł :)
a trochę kasy by się przydało. nawet z dodatkowej 100 na miesiąc byłbym zadowolony :) no ale im więcej tym lepiej :]
Skomentuj
-
narazie mam prace . Narazie mam 2je dzieci i zone. Kasy około 900zł
narazie mam opłaty itd itd itd
Czaje sie z handlem na niedzielnej giełdzie . Myślałem tez wyskoczyc z głosniczkami jako asortyment . Ciekawe co by powiedzieli mafiozi z rynku jak do głosniczka bym dodawał ch-ke i opis co ta parametry i jaka obudowa itd ;-) a na stoisku bym miał napis pomiary głośników i projektowanie subików .
Elektronike znam troszke, wzmacniaczy kilka bym wystawił , zwrotnic aktywnych i KASA ;-D
Skomentuj
-
Chomik, pomysł dość ciekawy ale boję się że niewielu by sie takich klientów znalazło co by pomiar i projekt doceniło.Ogólna zasada to ma być głośno i kolorowo.A jakość?A co to jest?Cała Polska i Polacy,niestety.Ale życze Ci szczęścia i trzymam kciuki,obyś to Ty miał rację.
PZDR
P.S.
Ja sam jestem w poważnych rozmowach z STX-em na temat wprowadzenia ich asortymentu na nasz rynek ale szczerze się obawiam czy to ma jakikolwiek sens.
Skomentuj
-
giełda jest samochodowa a to plus
Moge zawsze jako jedyny zapferowac by gosć podjechał i woferek mu wsadze do paki by posłuchał to tez plus ( nikt nie oferuje bo sie nie znaja i nie maja przygotowanych wzmaków)
jak gosc podjedzie wozem to jest spend ciekawskich a to darmowa reklama bo jest szum .
Gosciowi dam maxa na TDA + np.STX i szum jest wielki :-) itd . Mysle ze da sie "Dorobic" moze i złapac jakies zamówionka na dni robocze .
umberto Jestem chetny na współprace odnośnie STX`a. Moge wziac wielkopolskie sklepy :-)
Skomentuj
-
Chomik, jesli masz taką mozliwość na giełdzie samochodowej to jej nie przepuść!To musi chwycić!
Co do STX-a to planuję zrobienie typowego salonu w Grójcu,lokal mam swój wiec problem niewielki.Tym samym przytarłbym gębe Eltajowi.Ale to plany na przyszły rok,na poczatku stycznia chcę sie wybrac do Józefowa i obgadać szczegóły.
PZDR
Skomentuj
-
Skoro Jasiu wykłada chemie to musi to być dobra robota heheh. Mój kumpel pracuje w hipermarkecie tesco jako wykładacz i chwali sobie tę robotę. Pracuje tam 4 miesiące i mówi, że już jest troche "ustawiony" bo wymienia się tam godzinami z innymi i takie tam. Natomiast wiem, że u mnie w mieście w kauflandzie traktują pracowników jak niewolników i mało płacą (do 3 zł na godzine i na czarno).
Skomentuj
Skomentuj