Całkowicie się z toba zgadzam :)
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Co robić aby zarobić?
Collapse
X
-
->kurian jaki wydział jestes??????
stypendium jest od 4,0 a najwyższe to 500 z hakiem a nie 600:)
ale ja nie mam niestety
ja wydział organiazcji i zarzadzania, kierunek ZiIP
PS - czemu nie poszedłem na mechaniczny-technilogiczny????????
teraz qwa załuje
jak gdzies idziecie na studia to wybierajcie tylko wg zainteresowan,
a pieprzcie rynek pracy,
ja wybierałem mysląc przyszłośiowo, a teraz załuję bo połowa przedmiotów to jakies oczywiste bdzury (zarządzania i takie tam) a techniczne to se u nas olewają :((((((
Skomentuj
-
ja proponuje zaczac sciagac simlocki z telefonow fakt ze trzeba troszke zainwestowac w sprzet ale sie zwraca .Wymiana podswietlenia w komorkach tez piekna sprawa ja zarabiem na wymianie oprogramowania, zdejmowaniu simlockow , zmianie podswietlenia , na wstawianiu mod chipow do PSX i PS2 robota banalna a mozna zarobic i to calkiem niezle
pozdrawiam!!!
Skomentuj
-
kluczykpl, wlasnie to robie...ale PS2 sie nie zajmuje...od tego mam kumpla...podswietlenie nalogowo wymieniam....
juz zdazylem w zyciu przerobic chyba kazdy model nokii DTC3 hehe i siemensy tez czesto leca lecz ich nie lubie..
a soft...najlepiej kupic od fachowcow w tej dziezinie bo robienie samemu to zmudna sprawa:] simlock to jest dla srednio rozgarnietego czlowieka sprawa banalna....kalkulatorow w sieci jest fuuuuulllllllllllll
a za imitacje kolorowego wyswietlacza na jakies malo kumatych kolesiach ktozy zrobia wszystko aby zaczpanowac kolegom to jest dopiero interes:]
Skomentuj
-
niom imitacje sie robilo i sie robi ale zadko softy oczywiscie z netu sciagam w miejscu w ktorym mieszkam nie ma takich rozgarnietych co by sobie sami umieli simloca zdjac bo sie boja i ja na tym zarabiam.
Sredno kumatych to u mnie nie ma sa albo kumaci albo nie ale przewarza tyn nie kumatych , co dwa dni po kilka tel.
Pozdrawiam
Skomentuj
Skomentuj