Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Dużo nas!

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Dużo nas!

Adam_85, awaria, Chomik, cysiaczek, doman, dragon, dziejok, esh0, kinner, kleks, Kudłaty, Maxi, mbgucio, Mike, mlodedrwale, Paweł, Przemek, slavol, Sound Wave, Spacestar, SŁAWOMIR, tomck, Tuks1984, Ukasz, umberto, Viper, Wieloryb26, yellow_p, Zombal -5grudnia2004r
    PZDR[/b]

awaria, doman, dragon, elmomk, esh0, hummer, kinner, Kudłaty, kuririn-bogus, Maxi, mbgucio, Paweł, peikman, Przemek, rsmiech, Sound Wave, st_bin, SŁAWOMIR, Tato Muminka, tomck, Tuks1984, uFo, umberto, Viper, Wieloryb26, yellow_p, Zombal juz troszke mniej

Skomentuj

kurde ja tez wlasnie widzialem ze duzo ale jakos na jednym i na drugim mnie nie ma

Skomentuj

Mało nas mało nas :P do pieczenia chleba .... hehe nie pamietam dalej , ostatni raz w przedszkolu spiewalem :P

Skomentuj

co by tacie nie bylo smutno tu jest
          awaria, Budzik, chrischris, cysiaczek, czuczu, djscream, doman, dragon, gipsy2, kinner, komuch, Maxi, Przemek, Regis, rsmiech, sebal, Sound Wave, TatoTurbo, tomck, Tuks1984, tusiu16, umberto, Viper, wisnia, wovo, yellow_p, Zombal

Zombal, jaki ty muzykalny jestes nio prosze zaspiewaj cos jeszcze!!!

Skomentuj

:) hehhehe

Skomentuj

"Najwięcej użytkowników 40 było obecnych 2004-12-05, 22:14" noooo elegancko Panowie :)

Skomentuj

uzytkownikow wpisanych na forum jest 1105 szkoda ze tylko maly procent jest aktywn

Skomentuj

Stary niedźwiedź mocno śpi stary niedźwiedź mocno śpi my sie go boimy na palcach chodzimy stary niedźwiedź mocno śpi , powinniście tez iśc spać :) ehhe

Skomentuj

Zamieszczone przez Zombal
                    Stary niedźwiedź mocno śpi stary niedźwiedź mocno śpi my sie go boimy na palcach chodzimy stary niedźwiedź mocno śpi , powinniście tez iśc spać :) ehhe
                    a ci ktozy nie pujda szybko spac odswierza temat forum noca ,
                    ja mam jeszcze troche do polutowania na jutro ,ach te baby....

Skomentuj

Zombal, a piosenka to przegiencie ale spoko nie myslales o idolu nadal bys sie

Skomentuj

tomck ale tylko wtedy kiedy zostaniesz moim osobistym managerem

Skomentuj

nio nie ma sprawy ale ja biore 70% gazy

Skomentuj

Jasne ale Mikołaj jest mój pamietaj :>

Skomentuj

przeglądam statystyki i kiepsko to wygląda.....
                              uztkowników z:
                              więcej niz 100 postwów 50osób
                              50 i więcej postów koło 100osób
                              więcej niz 20 postów 200osób

czyli mamy 50 aktywnych userów
                              100 co cokolwiek robią
                              i 200 co zadali pijedyncze pytania i całą żesze takich co się zarejestrowali niewiadomo poco....

Skomentuj

Niech SZEF wywali tych co sie zarejestrowali niewiadomo po co :) moze forum zacznie szybciej działać <rotfl> hehe :)

Skomentuj

SW, tak jest na kazdym forum ;-)

Skomentuj

hmm moze lepiej ze nie ktozy nic nie pisza tylko po prostu sie ucza po cichu:) albo maja wiedze tylko ja poglebiaja i nie czuja potrzeby udzielania sie :)

Skomentuj

Uczniowie przerosna mistrzów :)

Skomentuj

850 uzytkowników napisało mniej niz 10 postów
                                        a 500 ani jednego !!!

Skomentuj

Czaruję...
                                        X