rejestrują sie tylko po to zeby zobaczyc fotki konstrukcji...
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Dużo nas!
Collapse
X
-
łehehe al fajna rozmowa, na początku niewiedziałem o co chodzi ale zajarzyłem :)
a co do wyrozumiałości ... teraz w tych czasach forum jest powszechnym sposobem komunikacji i siegania po różne informacje dlatego kazdy użytkownik każdego fora powiniem zaznajomić sie z zasadami uczestnictwa w dyskusjach a nie psiac glupoty, nie bedziemy chyba każdemu mówić zeby kupił hm powiedzmy stxa i zwotke z janbo gdy spyta co ma zrobicza daną kase, niech sam przedstawi projekty i sie wybeirze to co lepsze zeby nie kupił za xx kasy cos co nejes tego warte
gwardia he, jedni pisza wiecej inni mniej, jedni wiedza wiecej inni mniej , najgorsze jest to ze Ci co wiedzą co nieco a przynajmniej wyrobili sobie U MNIE opinie tych bardziej zaawansowanych sa mało aktywni :| widocznie niemają czasu ale cóż poradzić, kiedyś przeprowadzesie do warszawy i z SW wypijemy wkońcu razem przy dobrym brzmieniu domowej estrady :)
Skomentuj
-
hehe spoko by bylokoomple juz chca brac mojego sooba na sylwestra ale im nie dam :P a ja jakos jesten na forum od niedawna (moze miesiac) i mam 136 postow
czyli wychodzi ze pisze conajmniej 4 posty dziennie :P i nawet juz zamiescilem pierwsza onstrukcje
i zamierzam dalej sie doksztalcac i zobacze co z tej wiedzy bedzie :]
Skomentuj
Skomentuj