Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Dużo nas!

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

rejestrują sie tylko po to zeby zobaczyc fotki konstrukcji...

Skomentuj

To te 500 zeby nie zostać wyrzuconym kazdemu kupuje po jednym głosniku STX :)

Skomentuj

i oddaje Tym ktorzy maja jakies zaslugi na forum

Skomentuj

Ja bym powiedział ze każdemu... :) Solidarniej :P

Skomentuj

ciekawe co będze jak się wykrusz stara gwardia?? kto nas zastąpi ??

Skomentuj

Stara gwardia sie nigdy nie wykruszy, zawsze bedzie wracac :) a jezeli juz odejdzie...forum upadnie :( taka prawda. chociaz...ono juz danwo upadlo :(

Skomentuj

Zauwazyłem ze od jakiegos czasu jak ktos cos napisze to reszta go zbesztac musi, bo znaja sie bardziej to go besztaja, musimy byc bardziej wyrozumiali dla poczatkujacych, Ci ktorzy pytaja sa mądrzy :)

P.S. Ide spać, bo jutro Mikołaj wpada

Skomentuj

Zombal, MOJ MIKOLAJ!!!!!!! :P

Skomentuj

odejda starzy przyjda nastepni... mysle ze bedziemy tutaj jeszcze dlugo urzedowac czasami wystarcza 2 min zeby sie zalogowac i zapostowac chodz raz, nawet jak czasu brak :)

Skomentuj

łehehe al fajna rozmowa, na początku niewiedziałem o co chodzi ale zajarzyłem :)

a co do wyrozumiałości ... teraz w tych czasach forum jest powszechnym sposobem komunikacji i siegania po różne informacje dlatego kazdy użytkownik każdego fora powiniem zaznajomić sie z zasadami uczestnictwa w dyskusjach a nie psiac glupoty, nie bedziemy chyba każdemu mówić zeby kupił hm powiedzmy stxa i zwotke z janbo gdy spyta co ma zrobicza daną kase, niech sam przedstawi projekty i sie wybeirze to co lepsze zeby nie kupił za xx kasy cos co nejes tego warte

gwardia he, jedni pisza wiecej inni mniej, jedni wiedza wiecej inni mniej , najgorsze jest to ze Ci co wiedzą co nieco a przynajmniej wyrobili sobie U MNIE opinie tych bardziej zaawansowanych sa mało aktywni :| widocznie niemają czasu ale cóż poradzić, kiedyś przeprowadzesie do warszawy i z SW wypijemy wkońcu razem przy dobrym brzmieniu domowej estrady :)

Skomentuj

no budzik na weeken zawsze mozesz wpaść :) ale nie do warszawy ale do grodziska tam mozna słuchać muzy na maxa do białego rana :) uroki przebywania zdala od ludzi :P zgarniemy jeszcze kilku "prawdziwych forumowiczów i jazda :)" ps co robisz w przerwie świątecznej ??

Skomentuj

w przerwie świątecznej nierobie NIC, niemam nawet planów na sylwestra niemam wogóle gdzie iśc z kim iśc, totalna kiszka jednym słowem heh

Skomentuj

a ja tez moge wpasc? :P

Skomentuj

stara gwardia jak dojrzeje , bedzie siem musala dziecmi opiekowac, zarabiac na rodzinke to sie wykruszy
                              tyle osób na forum opuznia jego dzialanie

Skomentuj

jak by nie te 320km to mogl bym co weekend do wawy wpadac, Budzik do ciebie to juz mam duuuuzo blizej

Skomentuj

a gdyby tak wszyscy aktywni uczetnicy forum zjechali sie na sylwestra2005! ale by było najgłośniejszy sylwester na swiecie, każdy wpadłby ze swoim sprzętem, dawalibyśmy w garnek,że aż w elektrowni prądu by brakowało. ale by było... gdyby było. sylwester diyaudio.pl2005!

Skomentuj

hehe spoko by bylo koomple juz chca brac mojego sooba na sylwestra ale im nie dam :P a ja jakos jesten na forum od niedawna (moze miesiac) i mam 136 postow czyli wychodzi ze pisze conajmniej 4 posty dziennie :P i nawet juz zamiescilem pierwsza onstrukcje i zamierzam dalej sie doksztalcac i zobacze co z tej wiedzy bedzie :]

Skomentuj

Ten temat jest bez sensu. Pamietajcie Panowie ze provider narzuca limity transferow wiec szkoda zasmiecac forum takimi tematami.
                                      Pozdro
                                      Dexter

Skomentuj

Nie wiem co się czepiacie przecież forum chodzi bardzo dobrze, w przeciwieństwie np do elektrody tyle że tam jest o wiele więcej danych i osób :P

pozdrawiam!

Skomentuj

Jak przeszkadzają wam nieaktywni userzy to zróbcie tak aby np jak ktos 'nie bedzie aktywny' przez 2 tyg to jego konto bedzie kasowane.

Skomentuj

Czaruję...
                                          X