Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Dużo nas!

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez Dexter
    Ten temat jest bez sensu. Pamietajcie Panowie ze provider narzuca limity transferow wiec szkoda zasmiecac forum takimi tematami.
    Pozdro
    Dexter
    Powiedzial, co wiedzial :| Jezeli masz takie podejscie do sprawy, to 3/4 tematow jest zasmiecaniem forum, bo kazdy z nich byl juz po kilka razy przerabiany.

Skomentuj

Dokupiony jest limit, raczej ciężko będzie przekroczyć :-)

Skomentuj

js,forum sie rozrasta wiec niedługo trza będzie wykupic kolejny :-)

Skomentuj

Dziwi mnie wasze podejście. Mam mniej niż 20 postów, z czego 3-4 pytające, a jestem z wami 2 lata. W tym czasie opanowałem elektronike na tyle aby zrobić sobie 6 kanałowy wzmacniacz, kilka zestawów kolumn, kilka subwooferów, i wszystko dzięki forum. Nie uczestnicze w dyskusjach bo niemam nic mądrego do powiedzenia, i tak 90% postów jest bez sensu i nie dotyczy akustyki, a potem narzekacie że forum schodzi na psy. Pomagajmy początkującym bo o to tu chodzi a oni potem odpłacą aktywnością. Może policzmy zbesztanych tak dla śmiechu i okaże się że to te 500 co napisało jednego posta i znikneła.
          Cóż tworzy się tu znowu klika oświeconych i reszta motłochu. Usmażycie się kiedyś we własnym sosie. A aktywność liczona ilością postów? a co to zawody przedszkolaków? a może wprowadzić opcje z elektrody " pomógł osobą - tu liczba " i zweryfikowała by się liczba "aktywnych" może do 5-6 osób naprawdę doświadczonych i bezinteresownych ( dla mnie guru to Irek)? Pomyślcie o tym chwile. Ciekawe do której kategorii się zaliczam ;-))
          Może "pasożyt forum"
          Pozdrawiam All

Skomentuj

hmm robi sie chyba powoli chlodna atmosfera albo mi sie zdaje...

Skomentuj

No, przecie zima nastała ;-))

Skomentuj

Chłodną atmosfere ogrzeje Mikołaj http://www.mibrujula.com/foro/viewtopic.php?t=420 Moj Mikolaj :)

Skomentuj

Własciwie to niewiem o co ta dykusja o ilości postów, ja mam ich niewiele ale wiedze mam, umiejetności tez a to wszystko dzieki forum z którym juz jestem prawie 4lata...
                  Nie uzalezniajmy ilości psotów od wiedzy danego usera bo to nie jest rzaden wyznacznik.
                  Ja mało sie udzielam ale lubie czytać te wasze wypociny i zawsze moge sie czegos nowego dowiedzieć. A na forum jestem przez większość dnia , zresztą widać to w pierwszym i drugim poscie tego topicu.

Skomentuj

Zombal, a ty znowu zaczynasz przeciesz on jest moj

Skomentuj

Twoje jest to co wysrasz <rotfl> :):):)

Skomentuj

Zombal, nie badz wulgarny

Skomentuj

Przepraszam :( obiecuje ze to sie juz nigdy nie powtórzy :)

Skomentuj

hahahahahhahahahaha hhahahahahahaha ha hahahahahaha przeprosiny przyjete

Skomentuj

Czaruję...