Zamieszczone przez Dexter
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Dużo nas!
Collapse
X
-
Dziwi mnie wasze podejście. Mam mniej niż 20 postów, z czego 3-4 pytające, a jestem z wami 2 lata. W tym czasie opanowałem elektronike na tyle aby zrobić sobie 6 kanałowy wzmacniacz, kilka zestawów kolumn, kilka subwooferów, i wszystko dzięki forum. Nie uczestnicze w dyskusjach bo niemam nic mądrego do powiedzenia, i tak 90% postów jest bez sensu i nie dotyczy akustyki, a potem narzekacie że forum schodzi na psy. Pomagajmy początkującym bo o to tu chodzi a oni potem odpłacą aktywnością. Może policzmy zbesztanych tak dla śmiechu i okaże się że to te 500 co napisało jednego posta i znikneła.
Cóż tworzy się tu znowu klika oświeconych i reszta motłochu. Usmażycie się kiedyś we własnym sosie. A aktywność liczona ilością postów? a co to zawody przedszkolaków? a może wprowadzić opcje z elektrody " pomógł osobą - tu liczba " i zweryfikowała by się liczba "aktywnych" może do 5-6 osób naprawdę doświadczonych i bezinteresownych ( dla mnie guru to Irek)? Pomyślcie o tym chwile. Ciekawe do której kategorii się zaliczam ;-))
Może "pasożyt forum"
Pozdrawiam All
Skomentuj
-
Chłodną atmosfere ogrzeje Mikołajhttp://www.mibrujula.com/foro/viewtopic.php?t=420 Moj Mikolaj :)
Skomentuj
-
Własciwie to niewiem o co ta dykusja o ilości postów, ja mam ich niewiele ale wiedze mam, umiejetności tez a to wszystko dzieki forum z którym juz jestem prawie 4lata...
Nie uzalezniajmy ilości psotów od wiedzy danego usera bo to nie jest rzaden wyznacznik.
Ja mało sie udzielam ale lubie czytać te wasze wypociny i zawsze moge sie czegos nowego dowiedzieć. A na forum jestem przez większość dnia , zresztą widać to w pierwszym i drugim poscie tego topicu.
Skomentuj
Skomentuj