Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Skąd brać nową TECHNIAWKE ? :D

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Skąd brać nową TECHNIAWKE ? :D

Zupełnie nie wiem już skąd brać techniawe Na HDD prawie 20 GB techna a nie wiem co nagrywać na cdki. Znacie jakieś www z dobrą, naprawde dobrą techniawką ? Albo jakaś lista przebojów. Kiedyś jakiś użytkownik z forum miał w podpisie adres swojej www i tam było dużo dobrej nowej muzy ale już nie pamiętam tego adresu ani użytkownika ;/
    Pozdro

A no ja znam <cfaniak>

Skomentuj

hmmmmm to zależy czy słuchasz takie łubudubu w pojedynczych kawałkach czy wolisz sety po 80mb gdzie jest prawdziwa kwintesencja muzyki.

Skomentuj

pewnie to znasz:
        www.djsebartus.tk
        www.djwitek.prv.pl

Skomentuj

sam zrób albo na bazar idz

[ Dodano: 2004-12-09, 00:22 ]
          mozesz przezucic sie na DISCO POLO hehe

Skomentuj

http://www.moded-kompz.net/modules.p...63d1ba6f489722
            Masa linków - ale nie wiem czy o to chodzi bo techno to dla mnie g...., nie znam sie na tym

Skomentuj

www.djmixes.net

Skomentuj

proponuje sie zapoznanie z programem soulseek, nastepnie stronka www.tracklist.tk sciagasz jakas trackliste jakiegos nowego setu no i szukasz na sls, mozesz tez jakies tracklisty wyguglac, bardzo duzo tego wszedzie :)

Skomentuj

techniawka jest nudnawa czasami.... wole transiki !!!!
                  http://www.psytrance.cz/music.php3
                  miodzio.. a teledysk polecam!!! niezły i z jajem....

Skomentuj

ja polecam schranz i minimal :)

Skomentuj

de best muza w sieci to oczywiście www.slomek.prv.pl =D

Skomentuj

Przeciez na moim sajcie w tej chwili nic nie ma. +PiEnIaDz+, ruszaj tylek to sie cos na stronke wrzuci.

Skomentuj

No dzieki dzieki. Ale dajcie jeszcze ponad 20 GB na HDD jeszcze puste

Skomentuj

slomek, a jaki masz sewer?? pojemnosc?? ja mam w pizdu muzy(nowej) mozna by cos wrzucic , teraz akurat mam jakies 200mb setow z mayday 2004 nie wszystkie ale reszta bedzie nie dlugo

Skomentuj

Serwerkow moge miec kilka ale max pojemnosc to 50MB niestety:/ na dysku mam 48GB mp3 ale i tak nie wiem czasami czego sluchac. Teraz serwery sa calkiem puste bo +PiEnIaDz+, nie chce ruszyc tylka i wpasc do mnie i pomoc w uploadzie, a mnie sie samemu za bardzo nie chce.

Skomentuj

20 GB muzy hm to dużo ?? hmm paredziesiat setów kilkaset utworków i nic pozatym he

mam tego o wile wiecej i to WYBRANe takie jakie ja ssłucham :d troche roboty w przebieraniu było :P

pozatym www.ftb.pl tutaj wszystkiego sie dowiesz

a ja dołaczam sie z pytaiem czy ktos wie GDZIE ściagnąc czy skad jakieśfilmy imprez techno głownie chodzi mi o MAYDAY ,,, powtarzam, nie MP3 tylko FILMY :))

Skomentuj

na Soul seek wiem ze bylo kiedys duzo filmow z Qlimax :)

Skomentuj

ja wyrwywam filmy z Sensation Amsterdam na Kazi,bo nie ma chyba zadnej takiej stronki wrrrrr

Skomentuj

pawelnrg przeciesz tranc to odmiana techno :/ lol wszyscy mysla ze techno to techno ,jak by uslyszeli prawdziwe techno to by wylaczyli :|

utwory typu trance :

beny benassi - satysfaction (i inne jego utworki)
                                      dj matys i marc van linden - orgasm

i wiele wiele innych .

kurcze dlaczego wy wszyscy (no prawie wszyscy)myslicie ze trance to techno ?? trnce to jest odmiana tego stylu

pozdrawiam

Skomentuj

Czaruję...
                                      X