Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Allegro speszyl ałard

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Ja się oczywiście z tym zgadzam, po prostu próbowałem zrozumieć czym to się różni od tego niepoprawnego przedwzmacniacza. Fakt, może tak jak on nie pieprzyli w tej recenzji (jaki on najlepszy, nikt tak dobrych kolumn nie robi...), ale jednak Pacuła (?) swoim tekstem nakręcał ludzi na niepoprawny układ od strony elektronicznej.

Moje podejście zawsze będzie ściśle techniczne, także jak układ (zwrotnica, wzmacniacz, preamp, czy cokolwiek innego) jest niepoprawny, to nie mam zamiaru tego słuchać.
    Last edited by .3lite; 18.01.2015, 21:37.

Skomentuj

To nikt nie pojedzie na odsłuch ?

Skomentuj

A kolega neequo z Wrocławia nie jest? Mógłby podjechać. Tylko tak jakoś nagle zniknął.

Skomentuj

Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz posta
          Zaloze sie, ze glosuje na pis!
          Albo dochód ze sprzedaży idzie do Torunia.

Skomentuj

A zwróciliście uwagę, że własne zdjęcia pokazuje tylko dla fullrangów, a dla bardziej skomplikowanych wyłącznie zdjęcia oryginałów? Nie będzie czego słuchać na tym odsłuchu.

Skomentuj

Przeciez takiej obudowy w garazu nie sklei. Musi miec odpowiednie maszyny.. a to nie jest takie hip i hop kupic frezarke za 40k czy jeszcze wiecej.. oprogramowanie kolejne kilka tys. I jeszcze trzeba umiec to obsłużyć..

Skomentuj

Zamieszczone przez _NATAN_5064 Zobacz posta
                Przeciez takiej obudowy w garazu nie sklei. Musi miec odpowiednie maszyny..
                przeciez moze zlecic produkcje

Skomentuj

Kurde moze wyprawa do wrocka?

Skomentuj

Znowu?

Nie wiem czy taka grupowa wycieczka nie skończyła by sie dla tego gościa zle
                    Mógłby zostać zabity.... śmiechem
                    Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Jak posluchacie, to jeszcze to odszczekacie! :)

Skomentuj

Bocian zna gościa ze szkoły który jakimiś "falami" naprawia spalone żarniki w żarówkach.
                        Gość jest święcie przekonany że potrafi to zrobić, nawet chwalił się tym na rozmowie o pracę w byłej firmie elektronicznej Bociana.

Raz gościa widziałem gdy przyszedł do bociana w odwiedziny i prowadziłem z nim dyskusję na temat różnych głośników.
                        Oczywiście Bocian mnie wcześniej uprzedził co to za koleś...
                        Dawałem takie nazwy głośników o których on nigdy nie słyszał (bo po prostu nie miał prawa na tym etapie wiedzy), oraz wymyślałem różne nieistniejące marki :)
                        Gość opowiadał o nich jak by je znał... oraz opowiadał takie bajki że trzeba by w sumie coś brać aby takie rzeczy wymyślać

Gdy gość wyszedł to razem płakaliśmy ze śmiechu :lol:

Uważam, że ten znajomy Bociana jest raczej chory... a jaka to choroba tego nie wiem, nie jestem psychiatrą.

Czy ten koleś z allegro jest do niego podobny? któż to może wiedzieć... :rolleyes:
                        Last edited by marian; 21.01.2015, 13:49.

Skomentuj

Tych chory w tym audiofilskim świecie jest sporo, ale ten jest wyjątkowo, raczej nieuleczalnie chory.

Skomentuj

Mitoman.

Skomentuj

Zamieszczone przez marian Zobacz posta
                              oraz wymyślałem różne nieistniejące marki
                              Kojarzy mi się to z akcją jaką zrobił Filip Chajzer na jakimś modowym evencie. Wymyślał imiona projektantów mody, a pseudoblogerzy modowi mlaskali i wyrażali swoje poglądy. Farsa na całego.

Skomentuj

Zamieszczone przez .3lite Zobacz posta
                                Moje podejście zawsze będzie ściśle techniczne, także jak układ (zwrotnica, wzmacniacz, preamp, czy cokolwiek innego) jest niepoprawny, to nie mam zamiaru tego słuchać.
                                I prawidlowo, mam takie samo zdanie
                                Sansui AU-α 907MR, Sony CDP-557ESD, T+A Criterion TCI 3R

youtube.com/user/Mr1Raziel

Skomentuj

To jest ciężki temat

Mozna powiedziec, ze nie poprawne ale gra
                                  Przykładem moze byc wzmacniacz i kolumny Mariana i obie te sprawy wzbudzały duzo kontrowersji

Ja uwazam, ze nasze forumum jest za mocno sfocusowane technicznie i nie dopuszcza do siebie pewnych rzeczy
                                  Chociażby kolumn na filtracji I rzedu
                                  Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zamieszczone przez lklukasz Zobacz posta
                                    Ja uwazam, ze nasze forumum jest za mocno sfocusowane technicznie i nie dopuszcza do siebie pewnych rzeczy
                                    Chociażby kolumn na filtracji I rzedu
                                    Tu nie o to chodzi. Niesmak wziął się z tego, że na wielu innych forach ludzie muszą mieć pierwszy rząd bo wierzą w audio voodoo, ale tylko garstka wie jak przygotować projekt i dobrać głośniki aby to się tym rzędem zgrało. Niejeden tu filtruje pierwszymi rzędami, ale robi to z głową i czy ktoś coś mu zarzucił? Nie, bo nie ma wiary w cuda a są fakty.

Skomentuj

Nikt nie mówił o cudach
                                      Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Znowu się skończy na gadaniu :) Nikt nie jest z Wrocka ? Posłuchacie FLAGOWY model! Czemu w Gdańsku nie ma takich ludzi ... :)

Skomentuj

Jak nie ma
                                          Ja jednego znam :p
                                          Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Czaruję...
                                          X