Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Allegro speszyl ałard

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez umberto
    dziejok, a moze sie pokusimy i zrobimy test?Jak masz mozliwość to oblukaj je w miare mozliwości i zdaj relacje.Jak nie będzie wielkiej kichy to kupie i zaaplikuje a nawet pomierze.Moze to rodzynek jakis?
    hej. w sumie nie jest to zły pomysł, ale ja narazie nie chce sie angażować w tego typu sprawy. teraz mam lekkie urwanie głowy związane ze szkołą, oraz z wyjazdem. a tak wogóle to obecnie nie mam nawet czasu przetestować swojego RF, trzeba bude mu sklepać, fornir położyć a czasu coraz mniej.

Skomentuj

nawet napisałem do tego gościa że chyba foto nie to dał, a on na to:

"Na instrukcjach bło napisane tesla.. tylo sprzzodu na tym panelu
      pisze heco.. real foto"

:)
      NC
      :)

Skomentuj

co do tych pomaranczowych poteg basu to napisalem to tego co sprzedaje zeby napisal mi wszystkie parametry tego glosnika vas,qts itp. zeby wyliczyc sobie odpowiednia obudowa itp.. a on mi odpisal ze najlepsza obudowa do tego glosnika bedzie z bas refleksem z mdfu wtedy to ma brawdziwego kopa : ) i jak chce to mi pokaze na allegro jaka myslalem ze jebne.... napisalem zeby napisal parametry a on ze teraz jest w domu a wszystkie paramety oczywiscie posiada ale w firmie :) no to poczekalem napisalem kolejnych kilka maili niestety nie odpisal :)

Skomentuj

michone, dzięki,wiesz ile Ci zawdzięczamy.Ja jakoś nie wpadłem na taki pomysł.Stary łeb i sie mi pinkoli chyba.
          Aloe mam pomysł,zaskocze goscia.Relacja później D

Skomentuj

Jeszcze odnosnie tych 1200Wattowek: "TE STOWALIŚMY JE NA WZMACNIACZU 2 X 40WATT I NAPRAWDĘ JEŻELI CHODZI O BASS, GŁOŚNOŚĆ JAK I O CAŁOŚCIOWY EFEKT, TO JEST REWELACJA!!"

Wzmak tylko 40 W i bylo ok. Chyba nie mieli problemow z kontrola itp. Widac te kolumny naprawde musza byc niezle.

Skomentuj

cyt.: "głośnik będzie grał na wet za 50 lat bo nie ma zawieszenia z gąbki które po 10 latach się rozsypuje"

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=55731023
              hihi

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=56165448
              hmm...

Skomentuj

"będzie robił za subbufer " :) Wow nowe pojecie SUBBUFER, moze to ma sens Niech tylko ktoś zdefiniuje

Skomentuj

ta kolumne to nic tyko "czeba" brac dwa glosniki grati daje !!

Skomentuj

Co ludzie za gówno potrafią konstruować to aż przeraża :/ (chodzi o tą "duRZą kolumne")

Skomentuj

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=56421083

mało przedmiotów aukcji...

Skomentuj

"głośnik będzie grał na wet za 50 lat bo nie ma zawieszenia z gąbki które po 10 latach się rozsypuje" na nim nie widac zeby mial jakie kolwiek zawieszenie:) a zobaczcie na nazwe na pasku 'ubitra':)

Skomentuj

tą nazwe subbufer to chyba od tej "uBitry" sklecił :)

Skomentuj

przeciez ma on zawieszenie niewidzicie? :|

Skomentuj

super... nie ma jak... http://www.allegro.pl/show_item.php?item=55587370

Skomentuj

Panowie! kabelki rozdają he he he spieszmy sie- moze zabraknac :)

Skomentuj

dziejok - nie śmiej się :)
                                  też mam takie - tzn te na gds 20 10 :)
                                  mają po 28 lat i grają nawet :)

Skomentuj

Zamieszczone przez takero
                                    dziejok - nie śmiej się :)
                                    też mam takie - tzn te na gds 20 10 :)
                                    mają po 28 lat i grają nawet :)
                                    ależ ja sie nie smieje z kolumn, sam takie gdzieś na strychu mam. mi chodzi o sam opis, ilość błędów ortograficznych i sposób formułowania zdań...

pozdr

Skomentuj

Altronic podbija allegro
                                      http://www.allegro.pl/show_item.php?item=56309023

Skomentuj

nie kumam ludzi ktorzy to kupuja <lol2>

Skomentuj

z 2 strony to czego chcesz za 6zł????
                                          normalnie 10 cm samochodówki kosztują po 10zł....

Skomentuj

Czaruję...
                                          X