Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Allegro speszyl ałard

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

chyba sobie kupie, fajne to xD

ale tak na serio to ja niewiem komu wogóle takie pomysły do głowy przychodzą...

Skomentuj

Kolego nadużywa pewnego słowa
      Czytając to że coś gra tak ze masakra przypomina mi się taki dialog

-No i jak ta dziewczyna?
      -Strasznie ładna!!
      -Naprawdę taka ładna?
      -Naprawdę taka straszna

Skomentuj

Miałem taki głośnik jak w tym linku Rzeczywiście masakra była jak mu dałem 120V stałego :twisted:

Skomentuj

Kto przygarnie futrzaka :?: :lol:
          >link<

Altusy 140 po tuningu
          >link<
          Opis powala:
          "Cała kolumna na orginalnych najmocniejszych dotępnych głośnikach tonsila a nie jakichś szmacianych podróbkach typu stx"
          "średniotonowe ... gdm18/80 ... (po profesjonalnej regeneracji-wyglądają o wiele lepiej gdyż mają czarne zaiweszenie a nie papierowe!"
          "bass refleksy 3 zestrojone na 39hz w specjalnym programie przez fachowca po dokładnym obliczeniu litrarza kolumny"

Skomentuj

kolumny oklejone skórą
            Chyba kożuchem xD

Skomentuj

Nie ma to jak wymienić głośnik na samochodowy
              link

link
              pudla sa z roku 1971 W temacie wiedza ze kolumny z tego okresu charakteryzuja sie niezwykle czystym dzwiekim wyraznym basem oraz bardzo duza moca nieadekwatna do opisanej do tej wypisanej! W temacie wiedza ze dzis mozna te moc pomozyc razy 4 przynajmniej, gdyz taki sprzet poza jakoscia potrafi zatrzasc!

link
              zapewniam ze jakosc bije sprzety do 2tys na glowe. Polecam do wzmacniacza lampowego!

Skomentuj

Zamieszczone przez marko14
                link
                pudla sa z roku 1971 W temacie wiedza ze kolumny z tego okresu charakteryzuja sie niezwykle czystym dzwiekim wyraznym basem oraz bardzo duza moca nieadekwatna do opisanej do tej wypisanej! W temacie wiedza ze dzis mozna te moc pomozyc razy 4 przynajmniej, gdyz taki sprzet poza jakoscia potrafi zatrzasc!
                szczegolnie bez zawieszenia ;]
                link
                zapewniam ze jakosc bije sprzety do 2tys na glowe. Polecam do wzmacniacza lampowego!
                kolega takie mial i nawet ARNy graja lepiej :]

Skomentuj

Altusy 140 po tuningu
                  >link<
                  Nie no, przynajmniej koleś wymienił głośniki na oryginały tonsila, a nie jakiś chiński szmelc.
                  link
                  polska język trudna :shock:
                  Kolega zapomniał dodać, że zawieszenie też pochodzi z 1971r :smile:

Skomentuj

Nie ma to jak wymienić głośnik na samochodowy
                    link
                    "sa tam wstawione nowe głosniki wysokotonowe bardzo dobrze
                    spisujace sie"
                    Nie wydaje mi się żeby były zmienione głośniki wysokotonowe :smile:

Skomentuj

To dopiero jest: http://allegro.pl/item434743703_dwu_...de_in_usa.html

Skomentuj

http://allegro.pl/item429636360.html
                        Przyczajcie opis :cool:

Skomentuj

Nic dziwnego! Za tani pierścionek dostała...

Skomentuj

o ja p.... :lol:

Skomentuj

UWAGI MODERATORA
                              panowie, jak podajecie linki do allegro to prosze zacytowac najwazniejsze fragmenty opisu. przeciez aukcja wygasnie nieglugo i nie bedzie wiadomo o co chodzilo

Skomentuj

http://allegro.pl/item442424978_gdt_...sluchania.html

"Witam wszystkich na mojej aukcji dzisiaj do zaoferowania mam oryginalny głośnik Tonsila o oznaczeniu GDT 25/5 czyli głośnik tubowy o srednicy 25 cm o mocy 5W" "Znakomity do słuchania muzyki w ogrodzie"

Skomentuj

http://www.allegro.pl/item442876162_...dio_2200w.html
                                  "WITAM MAM DZIS DO SPRZEDANIA WZMACNIACZ NA DB DRAG CAR AUDIO NAJPOTERZNIEJSZY NA ALLEGRO JEST PRZYSTOSOWANY DO NAJPOTERZNIEJSZYCH GLOSNIKOW GDYZ JEST OGROMNEJ MOCY I TAKZE OGROMNYCH GABARYTOW JEST TO JEDEN Z NAJLEPSZYCH STOSOWANYCH W CAR AUDIO WZMACNIACZY Z NIEBYWALYMI OSIAGAMI O PTERZNEJ MOCY 2200WATT MAX,MOC RMS 4X300WATT,2X600WATT,1X1200WATT RMS,SPRZET JEST WYKONANY NA NAJWYZSZEJ KLASY CZESCIACH KONCOWKI MOCY TOSCHIBA NAJMOCNIEJSZE DOSTEPNE 4 KONDENSATORY AUDIO KAZDY PO 50VOLT,4700UF,WZMACNIACZ TESTOWANY BYL PO GLOSNIKIEM SOUND STREAM 1800/950WATT I GLOSNIK PRZY POLOWIE WYSIADAL WIEC MA NIESLYCHANE MOZLIWOSCI TEN WZMACNIACZ PRZY POTERZNYM DZWIEKU ZACHOWUJE NAJWYZSZE WALORY MUZYCZNE CZYLI CZYSTOSC BASU BEZ ZADNEGO CHARCZENIA A DO TEGO MA BARDZO PIEKNE PODSWIETLANIE PLEKSY PRZYKRYWAJACEJ WIERZK WZMACNIACZA NA CZERWONO DAJE TO NAPRAWDE SUPER EFEKT WIZUALNY POTEGA NA CAR AUDIO LUB NA DB DRAG,FUNKCJE: HPF-OD60HZ DO 250HZ,LPF-OD 50HZ DO 250HZ,BASS EQ,X-OVER,FUNKCJE OSOBNE DLA KAZDEGO KANALU SPRZET W 100% SPRAWNY,STAN WIZUALNY BARDZO DOBRY- MA DELIKATNE ZARYSOWANIA NA PLEKSIE ZAKRYWAJACEJ WIERZCH WZMACNIACZA,POSIADA TAKZE POTERZNE BEZPIECZNIKI BO AZ 2X30 AMPER,JEST TO ZADKI SPRZET O TAKIEJ MOCY SZCZERZE MA TAKI POTENCJAL ZE ZADZIWI KAZDEGO CO MA DOCZYNIENIA ZE SPRZETEM LUB JEZDZI NA CAR AUDIO BO TAKA MOC TO POTRAFI WYPCHNAC SZYBY Z SAMOCHODU BEZ PROBLEMU"

Skomentuj

http://allegro.pl/item438861709_wzma...era_20wat.html

Wzmacniacz z zasilaczem z kablem mini jack (mozna podłączyć do komputera, mp3, discmana itp). Charakteryzuje się dobrym brzmieniem i całkiem dużą mocą idealny do subwofera (podłączałem do niego mojego suba z głośnikiem 300wat 25cm i dawał rade bez problemu). Transformator ma dodatkowe chłodzenie. Wzmacniaczowi brakuje tylko obudowy,ale to nie problem. Polecam bo warto!!!

Skomentuj

http://www.allegro.pl/item443042840_...audax_bcm.html
                                      Przedmiotem licytacji są głośniczki różnych

firm

Używane, sprawne, stan - REAL-FOTO.

Za ile wylicytujesz za tyle będziesz je miał !!!
                                      Koszt wysyłki: 50,00 zł
                                      :lol:

Skomentuj

Posiadam do sprzedania używany 100% sprawny zasilacz CAUTION 220V 50Hz 12V 200mA tel.kon 504860880 polecam
                                        http://www.allegro.pl/item432089933_...ution_12v.html

Kolejny spostrzegawczy sprzedawca :mrgreen:

Skomentuj

coz za trafna nazwa dla firmy :mrgreen:

Skomentuj

Czaruję...
                                          X