Uspokójcie się... nie ma powodu by naskakiwać na siebie. Patrząć z boku to jest tak - Człowiek wystawił swój produkt, jaki jest każdy widział. Dyskusja trwa i od krytyki powoli zaczyna się tu robic napięta sytuacja. Faktem jest że człowiek nie jest specjalistą od elektroakustyki jak na pierwszy zut oka ani estetą.
Moż emax pochwal się resztą konstrukcji, wszyscy napewno chętnie się z nimi zapoznamy... Mówię całkiem poważnie i bez jakichkolwiek uśmieszków.
Forum chyba powstało by pomagać sobie, kreatywna krytyka jest jaknajbardziej na miejscu pośmiać się można ale ile można, ludzie. Drodzy ElektroakustycyPerfekcjoniści. Dajmy koledze szansę. od czegoś trzeba zacząć.
Max pokaż się od lepszej strony... bo narazie to cienko jest...pozdro dla wszystkich.
Nie powinniśmy tego gościa tak jechać a zamiast tego doradzić żeby jego następne konstrukcje nie zawierały błędów teraźniejszej ale z drugiej strony za te ściemy w opisie z allegro to należy się troche krytyki...
budzik po czesci zgadzam sie z toba...nie ma sie co czepiac tego goscia...jezeli ktos to kupil jego sprawa...masz racje jest swiadomy co zrobil...
ale posmiac sie mozna nie z samej konstrukcjii ale z opisu...tam takie jaja ze nie moge sie powstrzymac..
tego raczej nie zaprzeczysz bo nie raz sie sam z takich nabijales...
a Tato ma swoje przekonania i tego tez sie nie zmieni...
jestem po niczyjej stronie..ale osobiscie nie wytawil bym czegos takiego na allero przez to zeby nie "zasmiecalo" moich licytacji
hehe, jak to sie czyta od poczatku to fajnie brzmi, wszyscy po czasie staja sie tacy tolerancyjni itp hehe... :), jakby sie nawrocili:).
Ale co by to nie bylo, moim zdaniem ta obudowa to jest partactwo! Takie cos to mozna zrobic jak ktos chce nauczyc sie obslugiwac pila czy cos, i spalic od razu, a nie pokazywac swiatu....
no ale skoro mowisz ze udalo Ci sie to sprzedac, no to gratuluje, powinienes zostac jakims akwizytorem w przyszlosci, albo cos w tym stylu :),
Pozdrawiam
Grzesiek
Greg00, wydaje mi sie ze ująłeś sprawę jak najbardziej należycie!Dodam tylko że najbrdziej mnie wkurzył tekst Kolesia a nie ta kupa drewna.Nie dość że świeży to jeszcze bezczelnie ubliża!Ciekawe czy byłby taki chojrak oko w oko!Wątpie.Ale czekam na jego dalsze wypociny,i będe obiektywny,obiecuje!
PZDR
na moje koles moze sprzedac zdechla muche jak lubi, byle tylko nie pisal ze to piekny zywy motyl......................wiecej nie ma co dodawac
tylko o to mi chodzi o nic wiecej
bo kazdy jest jaki jest ale niech nie probuje nikogo w ch*&^% zrobic
i jeszcze wyzywac ...ehhh zeby jeszcze cos pokazal a pewnie teraz siedzi w googlach i bedzie wciskal nie swoje konstrukcje
ps. to juz moj ostatni post w topicu / szkoda mi klawiatury bo literki mi sie scieraja
Nie siedze w goglach bo po co mam kogoś kopiować. Jak tylko będę w stanie to pokażę wam wszystko. Również teraz powstają u mnie kolumny na 2xGDN20/50, GDM10/60 i GDWK 9-150-8-PJ, tzw. kominy, z membraną bierną. Zobaczycie sami :)
Skomentuj