Do mnie nie napisaleś sam podbijałem dla kolegi Audiomanika :>
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Allegro speszyl ałard
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
SUPER AKTYWNY SUBWOOFER do kina domowego jak i klasycznego stereo!!
glosnik niskotonowy o srednicy 27cm! membrana wykonana z wlokna szklanego na DUZYM gumowym zawieszeniu ktore pozwala na OGROMNY wychyl glosnika (az 1cm!!) oraz potezny magnes to gwarancja SUPER BASU!! dodatkowo subwoofer wyposarzony jest w bassreflex umieszczony od spodu obudowy o srednicy 10cm!! bas uderzajac w podlohe staje sie potezniejszy oraz doklaniej rozchodzi sie po pomieszczeniu! oczywiscie ma on piekne mosiezne kolce ktore maja regulowana wysokosc i my sami mozemy ustawic go w pozycji w ktorej bas bedzie dla nas najlepszy!! obudowa ma wymiary <szerokosc> <wysokosc> <dlugosc> 37cm x 50cm x 50cm wiec nie jest to jakas lipna zabawka tylko kawal POTEZNEJ MASZYNY!!
wedlow pomiarow producenta subwoofer ma pasmo przenoszenia od 22,9340 Hz jesli nie slyszeliscie dobrego sprzetu nie wiecie o czym mowie! subwoofer zestrojony jest na czestotliwosc 35HZ przy tej czestotliwosci ogladanie filmow to czysta przyjemnosc. i nie tylko ogladamy ten film, MY GO CZUJEMY!! bas wypelnie cale pomieszczenie, czujemy na sobie to cisnienie jakie wytwarza!
jak juz wsponiealem jest to subwoofer AKTYWNY to znaczy ze ma wbudowany wzmacniacz o mocy 150W RMS !! co w polaczeniu z tym glosnikiem daje nam zabojcza moc muzyczna 300W !! wzmacniacz jest wyposarzony w filtr dolnoprzepustowy z regulacja odciecia co pozwala indywidualnie dopasowac go do preferencji i klasy pozostalych glosnikow. dodatkowo posiada funkcje auto ON/OFF czyli po wlaczeniu muzyki/filmu sam sie wlancza!! wyposarzony jest rowniez w rzelacznik odwrocenia fazy, co pozwala "zgrac" go z calym zestwem. ponad to ma filtr subsoniczny ktory zapobiega przed uszkodzeniem glosnika, wejscie wysokopoziomicowe oraz niskopoziomicowe. co pozwala podlaczyc go praktycznie do wszystkiego!!
nie musisz miec drogiego amplitunera a nawet wzmacniacza z wyjsciem na subwoofer. (mozesz podpiac go nawet pod sam telewizor albo kompurer) oraz oczywiscie regulacja naterzenia. tak wiec nic nie potzrebujecie aby delektowac sie swietnym basem!
SUBWOOFER idealnie sprawuje sie w kinie domowym oraz muzyce, bas jest glosny, niski, dynamiczy i POWALAJACY!!
ZAINTERESOWANYM Z POWODU OGROMNEJ MOCY I NATERZENIA DZWIEKU, KTORE WYTWARZA SUBWOOFER. OSOBISCIE ODRADZAM STOSOWANIA GO W MALYCH POKOJACH!! TO MOZE PRZYNIESC BARDZO NIEPORZADANE EFEKTY. NP SPADAJACE PRZEDNIOTY Z SZEFEK, DRZENIE SZYB I DRZWI, A NAWET ODPADANIE TYNKU -TAK BYLO W MOIM PRZZPADKU!! zainteresowanym moge zrobic nawet zdjecia.
w dniu sprzedarzy glosnik dostanie 12miesieczna gwarancje u przedstawiciela handlowego (jest niewybita)
na zyczenie kupujacego moge dolaczyc wszystkie niezbedne kable do podlaczenia suba w konkretnych systemach.
co powiecie na to? macie pomsly co dodac jeszcze w opisie?:P taki umiarkowanie dresiarski ale lekko zawiewa wiocha;p
[ Dodano: 2006-01-07, 21:24 ]
nie zwracac uwagi na literowki bo mi cos rece sie trzesa.. wypic chyba musze;/
Skomentuj
-
poszukam - mam nadzieje że zapisało w wysłanych...
ew dziś sobota jest wiec Ci napisze raz jeszcze :)
ale dopiero na jutro będziesz miał...
choć i tak wg mnie nie ma sensu już dziś wystawiać,
wystawia się ok 20 - 21 max, wtedy najwięcej ludzi jest.
Może napisze tutoriala o pisaniu opisów na allegro i wogóle o wystawianiu :)
Skomentuj
-
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=80527695 ..cos mi tu smierdzi jakos wyglada mi to na fotomontarz jakis kolorek z painta te kolumny jakos nei stoja na podlodze !!
Skomentuj
Skomentuj