Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Allegro speszyl ałard

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=66908650 Oblukajcie wszystkie fotki xD

Skomentuj

hehe Voice Krafta pod dupą wozi

Skomentuj

JBL na cw802c :)
        Potem bąk kenwood'a i skuter wariata - co sie dzieje na tym swiecie

Skomentuj

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=66570721 :) ale sobie liczą...

Skomentuj

lol ciekawe kto zakupi taki kabel ;]
            Nawet jakbym juz czul taka potrzebe to bym sobie sam zrobil;]

Skomentuj

sam kabelek moze byc ciekawy i 750 zł chyab nie jest az tak wygorowana cena

Skomentuj

Przypomniała mi się sprawa Velumków z lukara ;D Polecam poszukać wątek o tych kablach i poczytać, szczególnie poszukać zdjęć rozebranych Velumów

Ponad 2k za chyba 1,5m kabla sieciowego, zrobionego z 3 żył cholera wie czego, węża ogrodowego z obi i peszli, to chyba trochę za dużo Niechby tam i wtyki Wattgate'a były to i tak cena przesadzona.

Skomentuj

Widze że Łukasz chce sobie nowe kable kupić. Zrobię Ci takie ze sznura od żelazka najwyższej jakości (końcówki złocone gratis). I tak nie usłyszysz różnicy

Skomentuj

nie wiem czy masz takie sznurowki do butow zeby w nie kable wepchnac hihiihihih :))))

Skomentuj

srebrzanek nie używa ale cyny ze srebrem to już tak to ja już wolę skrętkę kat5 przynajmniej mam gwarantowane pasmo do 100MHz hehe

Skomentuj

To jest jakis cyrk normalnie ta rurka termokurczliwa to tesz hi-end ja taka kupije po 1.2zl za 1.5m , do lutowania tylko cyna cardas !!! pamietajcie o tym. Ja uzywam hi-end power max optio plater system x diamonds ;]

[ Dodano: 2005-10-17, 01:26 ]
                        Tu to samo :) http://www.allegro.pl/show_item.php?item=66570574 do tego ten opis kabel do odsluchu jak go odsluchac :/

Skomentuj

jeszze raz che pogratulowac wszytskim którzy słysza róznice w brzmieniu kabli i sieciówek :P

po co sieciówka za 500zl skoro do gniazdak idzie gównenko za 1 zł?????

hhehe

Skomentuj

Powiem szczerze.
                            Wnioskujac po wpisach sprzedajacego te kable (Bartek1) na forum lukara to braku wiedzy i doswiadczenia nie mozna mu zarzucic. A to ze przy okazji chce sobie zarobic na naiwnosci "audiofili" to juz inna sprawa. Zreszta stosuje ten sam marketing co wiekszosc producentow magicznych kabelkow.

EDIT
                            Piszecie ze Bartek1 ma drogie kabelki to patrzcie na to http://www.audioshow.com.pl/sprzedaz...ilimanjaro.htm

Skomentuj

LOL za ta cene wolal bym sobie kupic do Golfiny nowe zawieszenie K&M (gwint) i felgi RSL z oponami

Skomentuj

on wysyla kabel sieciowy do odsluchu :) telewizor tez lepiej odbiera, a jak podlaczysz suszarke do wlosow to juz wogole :) z 2 tys obrotow wiecej :)

Skomentuj

wisnia gwintowane zawiezszeni na polskie dziury :p dlugo nie pojedzisz :P

Skomentuj

Zamieszczone przez aryan
                                    jeszze raz che pogratulowac wszytskim którzy słysza róznice w brzmieniu kabli i sieciówek :P

po co sieciówka za 500zl skoro do gniazdak idzie gównenko za 1 zł?????

hhehe
                                    To prawda od elektrowni do domu łączą nas setki metrów kabli które z miedzia ofc czy srebrem nie mają nic wspólnego, a w domu w ścianach leci zwykły kabelek za 1zł metr to niby w czym taki kabelek sieciowy za 400zł może pomóc otóż siecówka ma pełnić funkcje filtra który zatrzymuje wszystkie brudy z sieci, pewnie niktórzy w to nie wieżą ale tak jest, sieciówka powinna byc dobrze ekranowana i wszystko, nie potrzebne są żadne wtyki wykonane technologią kosmiczną :P

A propo kabli i innych cudów:
                                    Na zdrowy rozsądek jak taka sieciówka nawet na 1500zł może wpłynąćna charakterystyką przenoszenia kolumn? albo czy taki kabel między wzmakiem a kolumną za 40000zł może zmienić charakterystykę (wzmocnić bass, uwdatnić średnicę czy odpiaszczyć wsokie) powtarzam jak?? zmiana przetworników, zwrotnicy lub innej elektroniki owszem ale kabel...??

Każdy system jest tak dobry jak jego najsłabbsze ogniwo: więc czy mając kable za 5000zł to czy zmieni się brzmienie kolumny w której siedzi zwykly kabel (ogladajac w gazetach kolumny kef czy usher to w środku większej rewelacji nie widać)

odpowiedz jest bardzo prosta lecz kontrowersyjna: TAK

jeżeli kiedyś kupie sobie siecówke lub kabel za kilka kilozł i moja samosugestia podpowie, ze zestaw gra lepiej to na pewno mimo urojenia tego zdarzenia bede zadowolony :) bo przecierz o to w tym wszystkim chodzi: poprawić, polepszyć dażyć do ideału... świadomie lub nie

pozdro

Skomentuj

Z czystej ciekawości zrobię sobie kiedyś kabelek z UTP i porównam ze swoimi Alphardami 2,5mmkw .

Ale tak czy inaczej, dajmy już spokój kablom - był gdzieś temat o nich.

Skomentuj

tak był o nich (kablach) temat ale wtedy nie zabierałem w nim głosu i teraz musiałem to z siebie wyrzucić ale już koniec :)

Skomentuj

Zamieszczone przez aryan
                                          wisnia gwintowane zawiezszeni na polskie dziury :p dlugo nie pojedzisz :P
                                          Golfina Mk1 to samochod "niedzielny" i nie jezdzi sie nim na codzien bo poprostu szkoda go, a tak na codzien to przemieszczam sie Passatem B6 (sedan) ale niestety rodzicow ;]

Skomentuj

Czaruję...
                                          X