Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Czas na wybór wakacji!

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez cudny90 Zobacz posta
    Tyle, że sama marka Citroen mnie przeraża, boje się, że to to się może nam rozkroczyć.

Daj spokój, a Corsa to jakiś super samochód? Prędzej bałbym się, że to własnie opel sie rozkraczy. 3 osoby, kupa bagażu i mikro samochodzik, on będzie ledwo jechał.
    Jak samochód nie jest jakimś trupem to dojedzie i wróci bez awarii, ja starym 16 letnim autkiem jeździłem na wakacje i się nie bałem, że siadzie .

Skomentuj

I tak najwazniejsze,, zeby samochod byl sprawny technicznie.

No i mial klime
      Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Bierzesz na 15dni przed wyjazdem ubezpieczenie PZU POMOC za ktore placisz kolo stowki, a w razie auto stanie, to nocujesz na koszt tego ubezpieczenia i czekasz az przyjada naprawic Ci fure..

Skomentuj

a sprawdzales czy wszystkie samochody ubezpieczaja?
          Nie ma ograniczen co do wieku, stanu technicznego itd

i nastepna sprawa to ubezpieczcie siebie
          placenie za lekarza jakiegokolwiek to duzy wydatek
          i lepiej zeby nie byl potrzebny
          Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

poza tym citroen nowszy, a opel wcale nie jest taki super

Skomentuj

Dzięki Panowie, jednak weźmiemy citroena :) Ubezpieczenie zdrowotne jak najbardziej wykupimy.

Co do ubezpieczenia samochodu - ciekawe, że za stówke ... Szczerze to wątpie, bo dzisiaj kuzynka się dowiadywała w PZU i o niczym takim jej nie powiedzieli...

Skomentuj

ubezpieczenie wykup w ergo hesti
                w zeszlym roku placilem 5zl od osoby za dzien (srednia stawka)
                nie zebym naganial im klientow ale 2 na 3 prywatne wyjazdy skonczyly sie wizyta u lekarza (poprostu kontrolna bez nastepstw) i nigdy nie bylo problemu z wyplata odszkodowania
                Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zamieszczone przez lklukasz Zobacz posta
                  ubezpieczenie wykup w ergo hesti
                  w zeszlym roku placilem 5zl od osoby za dzien (srednia stawka)
                  nie zebym naganial im klientow ale 2 na 3 prywatne wyjazdy skonczyly sie wizyta u lekarza (poprostu kontrolna bez nastepstw) i nigdy nie bylo problemu z wyplata odszkodowania
                  również polecam... przed wyjazdem do Holandii wykupiłem sobie na 3 dni żeby stykło na podróż i weekend, 15zł to nie majątek a się pewniej człowiek czuje:)

Skomentuj

Panowie, gdzie to ubezpieczenie w hestii za ok. 5 PLN/dzień znaleźć? Jedziemy z dziewczyną do belgii na festiwal w przyszły poniedziałek, potem objazdowo wracamy do Polski (około 10dni łącznie). Można to wykupić na 10 dni ?

Skomentuj

co do samochodu to ja uznaję taka zasadę
                      300km po miescie to tyle co 1500km w dobrej trasie
                      jak nic mu sie nie dzieje w niescie to i w trasie da rade

---------- Post dodany o 21:02 ---------- Poprzedni post o 21:01 ----------

Zamieszczone przez eternality Zobacz posta
                      Panowie, gdzie to ubezpieczenie w hestii za ok. 5 PLN/dzień znaleźć? Jedziemy z dziewczyną do belgii na festiwal w przyszły poniedziałek, potem objazdowo wracamy do Polski (około 10dni łącznie). Można to wykupić na 10 dni ?
                      bez problemu
                      w arkadii na górze przy barach masz ich "stoisko"
                      i w promenadzie przy almie
                      Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Dzięki. Jutro podjadę do arkadii. Rozumiem, że na miejscu to wykupuję i dostaję jakiś kwit? Jakaś konkretna nazwa tego ubezp jest ? Śmiesznie będzie jakpodejdę i powiem "Dzień dobry, jestem zainteresowany tym ubezpieczeniem za 5 PLN/dzień"

Skomentuj

Dzięki. Jutro podjadę do arkadii. Rozumiem, że na miejscu to wykupuję i dostaję jakiś kwit? Jakaś konkretna nazwa tego ubezp jest ?
                          tak wykupisz na miejscu tylko musisz znac date wyjazdu i przyjazdu i oczywiscie cel podrózy

Śmiesznie będzie jakpodejdę i powiem "Dzień dobry, jestem zainteresowany tym ubezpieczeniem za 5 PLN/dzień"

podejdz i powiedz o co ci chodzi
                          nie pamietam dokladnie jak to sie nazywa

w zeszlym roku kosztowalo 5zł, najbardziej wypasione chyba 6,5zł
                          ale wg mnie trzeba wykupic nawet jak by sie mialo nie przydac

dobra koniec ot bo zasmiecamy temat
                          Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

i dostaję jakiś kwit
                            Albo kawałek plastiku wielkości karty kredytowej

Skomentuj

Zamieszczone przez cudny90 Zobacz posta
                              Co do ubezpieczenia samochodu - ciekawe, że za stówke ... Szczerze to wątpie, bo dzisiaj kuzynka się dowiadywała w PZU i o niczym takim jej nie powiedzieli...
                              Rok temu było za ok stówkę. W tym roku można się przecież tego dowiedzieć... 801 102 102

http://www.pzu.pl/produkty/karta-pzu...ags=&viewMode=

Zamieszczone przez PZU
                              W razie awarii lub wypadku samochodowego ubezpieczenie obejmuje:

holowanie lub naprawę unieruchomionego pojazdu na miejscu,
                              udostępnienie pojazdu zastępczego,
                              otwarcie pojazdu w przypadku zatrzaśnięcia lub zgubienia kluczyków,
                              przewóz kierowcy i pasażerów do wskazanego miejsca,
                              zapewnienie noclegu kierowcy i pasażerom w hotelu,
                              wymianę ogumienia,
                              doładowanie akumulatora,
                              dowóz paliwa,
                              wymianę żarówek,
                              i inne.

Skomentuj

to moj assistance obejmuje to samo
                                Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Ja wróciłem wczoraj z Anglii, miałem wykupione ubezpieczenie właśnie w hestii, za 3 osoby na 8 dni wyszło 157zł bruttto. Jak się jedzie do pracy to co innego, wtedy ubezpieczenie kosztuje ok 3x więcej.

Skomentuj

W PZU to bym za bardzo nie liczył, to chyba najgorsza firma ubezpieczeniowa na rynku

Skomentuj

Nie na temat...
                                      Zamieszczone przez Yoshi_80 Zobacz posta
                                      W PZU to bym za bardzo nie liczył, to chyba najgorsza firma ubezpieczeniowa na rynku
                                      Ja tam lobię PZU pod tym względem, że ma najtańsze OC na motor
                                      marcinsywala.pl
                                      Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

Co do ubezpieczenia to muszę pochodzić po mieście i popytać, a teraz czas na wybór GPSa...

Larki, goclevery, mio, navigony, tomtomy, blowy i wiele wiele więcej. Wszystkie 5" i wszystkie w spoko cenach, co wybrać?
                                        Te Larki to mnie nie przemawiają, zalatują odpustem. Tom tomy trochę za drogie.

Planuję wydać max 300zł z przesyłką.
                                        Czy MIO to dobra firma? Jest MIO MOOV 500, wygląda okej.
                                        Lark 50.3?
                                        a może navroad NR470 ENOVO? Navroad - co to za firma? Pokroju Larka, czy coś lepszego.
                                        Nie chciałbym chłamu, ale nie mam też dużo kasy. Nie zależy mi na niczym tylko na czytelnym wyświetlaczu powyżej 4" i możliwością wgrania automapy i igo bez utraty gwarancji. MP3, gry i inne bajery mnie nie interesują.

Co polecacie? :)

Skomentuj

Go clever czy jakos tak prawie identyczna z larkiem
                                          aukto mapa chodzi bez problemu

ale czy zadne z was nie ma np pda lub dosc nowego telefonu nokii?
                                          Ja uzywam fabrycznej nawigacji nokii w telefonie i jestem bardzo zdowolony

a moze macie i-phona na niego jest chyba z 7 roznych nawigacji
                                          Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Czaruję...