Nie ma roznicy co to bedzie, grunt ze jest na karte i to, ze auto mape bedziesz mial zainstalowane... goclevera na pewno w 3stowkach dostaniesz i to tez polecam.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Czas na wybór wakacji!
Collapse
X
-
Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postaale czy zadne z was nie ma np pda lub dosc nowego telefonu nokii? Ja uzywam fabrycznej nawigacji nokii w telefonie i jestem bardzo zdowolony
Skomentuj
-
Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz postaNie ma roznicy co to bedzie, grunt ze jest na karte i to, ze auto mape bedziesz mial zainstalowane... goclevera na pewno w 3stowkach dostaniesz i to tez polecam.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez cudny90 Zobacz postaNo niestety nikt z wyjeżdżających nie ma telefonu z GPSem, a poza tym tak czy tak planuje dla siebie kupić normalnego GPSa. Jak mam dawać 1000zł za tel z nawigacją to wole dać 200zł za tel i 300 za nawigacje.
Skomentuj
-
Panowie znalazłec ciekawe ubezpieczenie assistance jeśli ktoś nie posiada
idealne na wakacje
wykupuje się je na np 15dni
tu jest więcej na ten temat
http://www.komunikacyjne.ubezpieczen.../111,9753.html
koszt takiego ubezpieczenia w ptu to 80zł
mysle, ze warto zastanowic sie nad takim ubezpieczeniem jakac w dalsza trase
co do ubezpieczenia w podróży to jest to koszt 5,10gr dziennie w Ergo Hestii
to jest cena przy średnim pakiecie o nazwie Holiday CharterJuz mi sie nie chce...
Skomentuj
-
Panowie no ja w sobote już z wakacji wróciłem :) Było super, pojechałem z kuzynką ( 2 osoby ) wykupiliśmy ubezpieczenie w hestii ( na 9 dni wyszło 32zł/głowa ) objechaliśmy włochy ( wenecje ) i całe lazurowe wybrzeże 17-o letnią corsą - nie raz mijałem się z ferrari czy lamborghini :) Było super, mieliśmy 2 noclegi tylko zaplanowane w hostelu w Menton we francji.
Jedną noc spaliśmy pod wenecją koło punta sabbioni na campingu dei fiori.
Dwie w hostelu w Menton ( francja )
Dwie na campingu w la nappoulle koło Cannes
+ 2 w wiedniu ( jedna tam i jedna z powrotem )
Harmonogram był ostro napięty, upał dał popalić ( auto bez klimy i bez wspomagania ) ale 3,5 tys. km zrobiliśmy bez najmniejszych problemów :)
Wszystko nawet dokładnie przewidzieliśmy, nie mieliśmy żadnych nieprzewidzianych kosztów, ani przykrych sytuacji.
Polecam każdemu taką wycieczkę :)
Lazurowe jest piękne i barrdzo bogate.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postaPanowie znalazłec ciekawe ubezpieczenie assistance jeśli ktoś nie posiada
idealne na wakacje
wykupuje się je na np 15dni
tu jest więcej na ten temat
http://www.komunikacyjne.ubezpieczen.../111,9753.html
koszt takiego ubezpieczenia w ptu to 80zł
mysle, ze warto zastanowic sie nad takim ubezpieczeniem jakac w dalsza trase
co do ubezpieczenia w podróży to jest to koszt 5,10gr dziennie w Ergo Hestii
to jest cena przy średnim pakiecie o nazwie Holiday Charterdziala w europie poza europa inne pakiety troche drozsze
Skomentuj
-
Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postaa w linku nigdy nic nie ubezpiecze...
Skomentuj
-
Gdyby ktoś kiedyś zastanawiał się nad wizytą w Aquaparku w Pluskach (pod olsztynem) czyli Warmia Park - NIE POLECAM. 53zł za 3h dla dorosłej osoby, a w środku... nic ciekawego. Jeden normalny basen, dwie zjeżdżalnie (jedna dłuższa, ale wolna, druga krótka i szybka). Rwąca rzeka, gdzie podłoże jest już tak wyjechane, że się nie ślizga po nim :) Już lepiej jechać do Sopotu.
A był ktoś może w aqua parku w Krakowie? Ze zdjęć wygląda fajnie?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez esh0 Zobacz postaJuż lepiej jechać do Sopotu.W tygodniu jadę.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz postaDobra, namówiłeś mnie W tygodniu jadę.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez wojak737 Zobacz postaAkurat Ty daleko nie masz
Skomentuj
Skomentuj