Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Czas na wybór wakacji!

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Nie ma roznicy co to bedzie, grunt ze jest na karte i to, ze auto mape bedziesz mial zainstalowane... goclevera na pewno w 3stowkach dostaniesz i to tez polecam.

Skomentuj

Zamieszczone przez lklukasz Zobacz posta
      ale czy zadne z was nie ma np pda lub dosc nowego telefonu nokii? Ja uzywam fabrycznej nawigacji nokii w telefonie i jestem bardzo zdowolony
      Ja mam e66. Nie wiem jak można używać tej mapy. I do tego trzeba ją ściągnąć. Ja zaszalałem i wgrałem sobie garmina do fona :) Teraz śmiga cacy. 200 mega podstawka bez budynków i tylko Polska :)

Skomentuj

ja mam n97 mini
        dotykowy ekran itd
        sciagnalem ja raz (tak jak ty garmina) i wiecej nie musze do niej zagladac
        wiec nie widze problemu
        a poza tym mam internet 2gb w telefonie wiec nawet jak sie raz na ponad rok zaaktualizowala 8mb to sie nic nie stalo
        Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

No niestety nikt z wyjeżdżających nie ma telefonu z GPSem, a poza tym tak czy tak planuje dla siebie kupić normalnego GPSa. Jak mam dawać 1000zł za tel z nawigacją to wole dać 200zł za tel i 300 za nawigacje.

Więć jeśli możecie to rozmawiajcie o takich samochodowych nawigacjach.

Skomentuj

Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz posta
            Nie ma roznicy co to bedzie, grunt ze jest na karte i to, ze auto mape bedziesz mial zainstalowane... goclevera na pewno w 3stowkach dostaniesz i to tez polecam.
            Przerabiałem to jakieś pół roku temu.

Skomentuj

Zamieszczone przez cudny90 Zobacz posta
              No niestety nikt z wyjeżdżających nie ma telefonu z GPSem, a poza tym tak czy tak planuje dla siebie kupić normalnego GPSa. Jak mam dawać 1000zł za tel z nawigacją to wole dać 200zł za tel i 300 za nawigacje.
              za 350zl kupisz spokojnie e71 z navi:P

Skomentuj

u mnie w biedronce jest goclever z 5" wyswietlaczem za 229zl
                i widzialem w gazetce, ze ma kosztowac 199zł
                więc warto się zainteresować
                Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Za granicą często przydaje się funkcja TMD - traafic. Info o korkach, taksiarz miał coś takiego, świetna sprawa, poza tym, w przyszłym roku ma też być dostępne w Polsce, więc warto zrobić zakup na przód :)

Skomentuj

i sa tez w wesji HD i z bluetooth i możesz korzystac z intenetu
                    odtwarzają też prawie wszystkie pliki muzyczne i filmowe
                    Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

ja mam pentagrama kupilem 2 lata temu odblokowana na windzie ce 6.0 z najnowsza automapa 2011 europa nie ma zadnego problemu z karty pamieci SDHC wiec polecam wtedy to byl koszt okolo 220zl. kup cos odblokowanego z rozsadnym prockiem i ramem i nie kieruj sie firma

Skomentuj

Panowie znalazłec ciekawe ubezpieczenie assistance jeśli ktoś nie posiada
                        idealne na wakacje
                        wykupuje się je na np 15dni
                        tu jest więcej na ten temat
                        http://www.komunikacyjne.ubezpieczen.../111,9753.html

koszt takiego ubezpieczenia w ptu to 80zł

mysle, ze warto zastanowic sie nad takim ubezpieczeniem jakac w dalsza trase

co do ubezpieczenia w podróży to jest to koszt 5,10gr dziennie w Ergo Hestii
                        to jest cena przy średnim pakiecie o nazwie Holiday Charter
                        Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Panowie no ja w sobote już z wakacji wróciłem :) Było super, pojechałem z kuzynką ( 2 osoby ) wykupiliśmy ubezpieczenie w hestii ( na 9 dni wyszło 32zł/głowa ) objechaliśmy włochy ( wenecje ) i całe lazurowe wybrzeże 17-o letnią corsą - nie raz mijałem się z ferrari czy lamborghini :) Było super, mieliśmy 2 noclegi tylko zaplanowane w hostelu w Menton we francji.

Jedną noc spaliśmy pod wenecją koło punta sabbioni na campingu dei fiori.
                          Dwie w hostelu w Menton ( francja )
                          Dwie na campingu w la nappoulle koło Cannes

+ 2 w wiedniu ( jedna tam i jedna z powrotem )
                          Harmonogram był ostro napięty, upał dał popalić ( auto bez klimy i bez wspomagania ) ale 3,5 tys. km zrobiliśmy bez najmniejszych problemów :)

Wszystko nawet dokładnie przewidzieliśmy, nie mieliśmy żadnych nieprzewidzianych kosztów, ani przykrych sytuacji.
                          Polecam każdemu taką wycieczkę :)
                          Lazurowe jest piękne i barrdzo bogate.

Skomentuj

Panowie znalazłec ciekawe ubezpieczenie assistance jeśli ktoś nie posiada
                            idealne na wakacje
                            wykupuje się je na np 15dni
                            tu jest więcej na ten temat
                            http://www.komunikacyjne.ubezpieczen.../111,9753.html

koszt takiego ubezpieczenia w ptu to 80zł

mysle, ze warto zastanowic sie nad takim ubezpieczeniem jakac w dalsza trase

co do ubezpieczenia w podróży to jest to koszt 5,10gr dziennie w Ergo Hestii
                            to jest cena przy średnim pakiecie o nazwie Holiday Charter
                            assistance europa w link4 to 120zl na rok, mam wykupione bo jezdze w trasy do uk. jesli ktos jest stuentem to ubezpieczenie Euro26 wychodzi niedrogo jakies 70zl na rok dziala w europie poza europa inne pakiety troche drozsze

Skomentuj

ja napisalem, ze dla tych co nie maja

a w linku nigdy nic nie ubezpiecze...
                              Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

a w linku nigdy nic nie ubezpiecze...
                                Zgadzam się - same problemy, największym jest brak placówek. Ojciec ma auto w linku i zanim doprosiłem się o zaświadczenie o posiadanych składkach (współwłaściciel) to mineło 5 miesięcy! odkąd kupiłem renie nie mogłem zrekalkulować przez nich składki.

Skomentuj

Gdyby ktoś kiedyś zastanawiał się nad wizytą w Aquaparku w Pluskach (pod olsztynem) czyli Warmia Park - NIE POLECAM. 53zł za 3h dla dorosłej osoby, a w środku... nic ciekawego. Jeden normalny basen, dwie zjeżdżalnie (jedna dłuższa, ale wolna, druga krótka i szybka). Rwąca rzeka, gdzie podłoże jest już tak wyjechane, że się nie ślizga po nim :) Już lepiej jechać do Sopotu.

A był ktoś może w aqua parku w Krakowie? Ze zdjęć wygląda fajnie?

Skomentuj

Ja sobie zafundowałem zacne wakacje. Zwykle pracuje 230-240h w miesiacu, a w tym wziąłem 192h. Teraz mając 2 dni wolnego chodze po ścianach z radości, ze w końcu wypocznę i zrobie porządek

Odpoczynek odpoczynkiem, ale kase na audio trzeba skądś brać

Skomentuj

Zamieszczone przez esh0 Zobacz posta
                                      Już lepiej jechać do Sopotu.
                                      Dobra, namówiłeś mnie W tygodniu jadę.

Skomentuj

Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz posta
                                        Dobra, namówiłeś mnie W tygodniu jadę.
                                        Akurat Ty daleko nie masz :)

Skomentuj

Zamieszczone przez wojak737 Zobacz posta
                                          Akurat Ty daleko nie masz
                                          Ta, ale wybieram się tam już któryś rok...

Skomentuj

Czaruję...