Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Skąd się wzięły wasze ksywy ?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

7 straznik piekiel - EZOGHUL nick uzywany w grach. Znajomi ktorzy mieli problemy z wypowidzeniam tego podczas gry online zaczeli do mnie mowic EZO i tak juz zostalo.

Skomentuj

Zamieszczone przez micsta1
      micsta1 - proste. gry pierwszym razem wypelnialem formulaz w necie automatycznie mi to wpisali.to pierwsze 3 litery z imienia i nazwiska z dodana jedynka :) wczesniej z racji nazwiska wolali na mnie Stasiu,Staszek,Stachu - niewyszukane co? w zwiazku z tym ze pamiec u mnie krotka do rzeczy wedlug mnie niewaznych uzywam w necie tylko jednej ksywy wszedzie gdzie tego trzeba:) tzn wszelkie fora,maile, miejsca wymagajace logowania:) Fakt ksywa nie jest niepowtarzala i niebanalna ale swoja funkcje spelnia:)

pozdrawiam
      A na mnie teraz między innymi tak wołają, również od nazwiska :)

A DJ Max... Tak po prostu. Nawet miałem zmienić na DJ Stachu ale za dużo roboty na wszystkich forach, mailach itd. Miałem mieć też QBAS, QBASS (w końcu Kuba S.) ale nie chciałem kopiować kolesia, znanego DJ-a :)

Skomentuj

kumple w klasie zobaczyli moje zdjęcie w legitymacji, na którym wyglądam jak bym pozował do zdjęcia z kartoteki policyjnej, brakowało tylko tabliczki z numerem i nazwiska :) stąd się wziął kryminał

Skomentuj

A ja jak zakładałem sobie pierwszego e-maila do zamiast Damian wpisalem przez pomylke Dejman!!!!! dziwne ale tak bylo i tak juz pozostało !!!
          Pozdro

Skomentuj

chris1987 ...chris zostalo po tym jak gralem w gry (jeszcze za czasow PSX-a) troche obciachowe ale jest:) a 1987 z roku w ktorym se przyszlem na swiat :)))) poniewaz jest wiele chris-ow a

Skomentuj

hyhy ... no moja ksywka powstala pewnej dluugiej letniej nocy podczas rozmow z qmplem na CB Radyju )poyno bzlo a debowe mocne walalo sie po pokoju - mielismy z kumplem jakies zajebiste humory i zaczelismy sie napieprzac ze kolumny z roznych naczyn mozna robic .. i tak glosnik basowy to byl talezr, sredni to byla szklanka i wysoki to byl kieliszek ... brakowalo suba no i tak powstal Szaflik :)

Skomentuj

Mój nik ALTON powstał kiedy miałem zakładać konto na wp.pl.Niewiedziałem co tam wpisać....zaczołem sie rozglądać po pokoju i wzrok zatrzymał się na kolumnach które stały na szafie..... kolumny nosiły nazwę ALTON 80 :) i wszystko jasne.Operuję tym nikiem już 4 rok :)

Skomentuj

Moj nick od nazwiska i od tego ze wiecznie robilem cos przy swoim motorze i jesli ktos byl w poblizu to wolalem "kluczyk 17 plaski podaj" i tak zostalo od jakichs 7 lat

Skomentuj

ja mam KONDRAX kiedyś robiłem z kumplem biedną stonkę do netu i nie miałem ksywki a więc kumpel zapytał jak mam na drugie imię, mam Kondrad i wymislił że będzie kondrax i tak zostało.
                    Wszędzie był, wszytko widział, na wszystkim się zna...
                    Wulgarny, przemądrzały to właśnie ja.

Skomentuj

a wiec tak

siedzimy sobie na korytarzu przed 1 godziną lekcyjną i wszyscy coś gadają i rzucaja łąciną i to ostro, nagle wszyscy milkną a odemeni słychać na cały głos kurwa .. itp itd ogladałsie do tyłu a tu dyrektor, on podchodzi i do mnie - " nazwisko" - a ja mówie "B..." (jakies tam moje nazwisko he, a on - " jak ?? budzik ??" - a ja do niego " nie ! B..."

i od tego czasu takie przezwisko które tylko używane bylo praktycznie przez kilku dobrych kolesi ze szkoły, teraz moze jeden tego używa :) wiec to dla was zaszczyt ze i wy mozecie do mnie tak mówic bo to przezwisko niekomercyjne tylko dla wybranych hehe

pozdro :)

Skomentuj

Heh...u mnie banalnie :-)
                        Mycha została wymyslona przez pewnego zapalonego forumowicza i audiomaniaka ;-)

Skomentuj

jako Zygmunt jestem tylko na tym forum... kiedyśtam dawno temu chciałem pokazać swoje kolumny na forum i nazwać je "Kolumny Zygmunta"... kolumn jeszcze nie pokazałem, bo nie chcę byle czego pokazywać (nie przykłwadam zbyt wielkiej uwagi do estetyki :P), ale za to kolumnę możecie obejrzeć

Skomentuj

miałeś pomysła !

Skomentuj

Z podstawówki. To rodzinna ksywa.

Skomentuj

A ja swego czasu sluchalem Prodigy i temu podobnych, mialem koszulke z ich logo, i sam sympatyczna mroweczke na kostce (plecaku) sobie nanioslem, no i zaczeli na mnie Mrówa mowic... No ale jak w nicku 'ó' wpisywac? Wiekszosc miejsc do logowania polskich liter nie przyjmuje, a pisac 'mrowa' troche mi nie pasilo, wiec powstalo 'the ant'->'theant'... I tak od paru ladnych lat... Ktos nawet na tym forum mnie niedawno rozszyfrowal, a chodzilo o Radka 9200SE i Aurox'a 10.

No i miedzy innymi nie uzywam ani w mailach, ani na forach i IRC'u polskich liter... Tak wiec 'theant' bylo idealnym rozwiazaniem... A w real'u 'Mrówa' obowiazuje nadal...

Skomentuj

Sparoc => firma częśći samochodowych do tuningu :)

Skomentuj

kiedyś przechodziłem koło spożywczego "Marcus" i jakoś mi się tak spodobało, że to teraz jest moja ksywka od 7 lat

Skomentuj

theant, tak się tłumaczysz jak Wilq... wolałby żółwia, ale wilq brzmi lepiej niż "rzuf", a rzuf wygląda lepiej niż wilq, więc ma logo żółwia i zwą go Wilq :)

www.wilq.pl
                                      PS. To jest mój sześćset sześćdziesiąty szósty post. W sam raz na święta

Skomentuj

Czaruję...
                                      X