7 straznik piekiel - EZOGHUL nick uzywany w grach. Znajomi ktorzy mieli problemy z wypowidzeniam tego podczas gry online zaczeli do mnie mowic EZO i tak juz zostalo.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Skąd się wzięły wasze ksywy ?
Collapse
X
-
Zamieszczone przez micsta1micsta1 - proste. gry pierwszym razem wypelnialem formulaz w necie automatycznie mi to wpisali.to pierwsze 3 litery z imienia i nazwiska z dodana jedynka :) wczesniej z racji nazwiska wolali na mnie Stasiu,Staszek,Stachu - niewyszukane co? w zwiazku z tym ze pamiec u mnie krotka do rzeczy wedlug mnie niewaznych uzywam w necie tylko jednej ksywy wszedzie gdzie tego trzeba:) tzn wszelkie fora,maile, miejsca wymagajace logowania:) Fakt ksywa nie jest niepowtarzala i niebanalna ale swoja funkcje spelnia:)
pozdrawiam
A DJ Max... Tak po prostu. Nawet miałem zmienić na DJ Stachu ale za dużo roboty na wszystkich forach, mailach itd. Miałem mieć też QBAS, QBASS (w końcu Kuba S.) ale nie chciałem kopiować kolesia, znanego DJ-a :)
Skomentuj
-
hyhy ... no moja ksywka powstala pewnej dluugiej letniej nocy podczas rozmow z qmplem na CB Radyju )poyno bzlo a debowe mocne walalo sie po pokoju - mielismy z kumplem jakies zajebiste humory i zaczelismy sie napieprzac ze kolumny z roznych naczyn mozna robic .. i tak glosnik basowy to byl talezr, sredni to byla szklanka i wysoki to byl kieliszek ... brakowalo suba no i tak powstal Szaflik :)
Skomentuj
-
a wiec tak
siedzimy sobie na korytarzu przed 1 godziną lekcyjną i wszyscy coś gadają i rzucaja łąciną i to ostro, nagle wszyscy milkną a odemeni słychać na cały głos kurwa .. itp itd ogladałsie do tyłu a tu dyrektor, on podchodzi i do mnie - " nazwisko" - a ja mówie "B..." (jakies tam moje nazwisko he, a on - " jak ?? budzik ??" - a ja do niego " nie ! B..."
i od tego czasu takie przezwisko które tylko używane bylo praktycznie przez kilku dobrych kolesi ze szkoły, teraz moze jeden tego używa :) wiec to dla was zaszczyt ze i wy mozecie do mnie tak mówicbo to przezwisko niekomercyjne tylko dla wybranych hehe
pozdro :)
Skomentuj
-
A ja swego czasu sluchalem Prodigy i temu podobnych, mialem koszulke z ich logo, i sam sympatyczna mroweczke na kostce (plecaku) sobie nanioslem, no i zaczeli na mnie Mrówa mowic... No ale jak w nicku 'ó' wpisywac? Wiekszosc miejsc do logowania polskich liter nie przyjmuje, a pisac 'mrowa' troche mi nie pasilo, wiec powstalo 'the ant'->'theant'... I tak od paru ladnych lat... Ktos nawet na tym forum mnie niedawno rozszyfrowal, a chodzilo o Radka 9200SE i Aurox'a 10.
No i miedzy innymi nie uzywam ani w mailach, ani na forach i IRC'u polskich liter... Tak wiec 'theant' bylo idealnym rozwiazaniem... A w real'u 'Mrówa' obowiazuje nadal...
Skomentuj
-
theant, tak się tłumaczysz jak Wilq... wolałby żółwia, ale wilq brzmi lepiej niż "rzuf", a rzuf wygląda lepiej niż wilq, więc ma logo żółwia i zwą go Wilq :)
www.wilq.pl
PS. To jest mój sześćset sześćdziesiąty szósty post. W sam raz na święta
Skomentuj
Skomentuj