Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Ludzie wstydzą się pisać posty?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

mi sie wydaje ze gorsze od banalnych pytan sa odpowiedzi na nie udzielane ktorych tresc jest brana z sufitu... i moga wprowadzic w blad pytajacego, a odpowiedzi takie wynikaja wylacznie z byt duzej pewnosci siebie i braku umiejetnosci oceny swoich mozliwosci...

Skomentuj

Zamieszczone przez Paweł
      ... bo jak już coś mam pisać to z sensem, chyba że to off topic:)
      ja piszę zawsze bez sensu i się tego nie wstydzę ... mam dużo postów, 500% normy

Skomentuj

Zygmunt nie schlebiaj sobie, zdarzylo ci sie napisac czasem cos z sensem:).
        Ale mysle ze poryszyles wazny temat zasmiecania forum przez ludzi kotrzy tylko chca sobie nabic posty powtarzajac opinie poprzednika, lub wskakujac nagle z czyms co nie jest ani zgodne z tematem, ani w ogole jakkolwiek z nim pokrewne.
        Panowie to nie wyscigi po zlote galoty!

Houk

Skomentuj

zgadzam się

to jest przykład postu bez sensu, ale dzieki temu będę miał ich dużo :P

Skomentuj

Oczywiście najważniejsza jest wiedza. Ktoś kto ma 1 post może posiadać wiedzę o wiele większą od kogoś kto ich ma 1000 czy 2000. Z drugiej strony, jeśli ma się postów 500 to wiadomo że nie w jeden dzień się to napisało. A jeśli na forum siedzi się od dłuższego czasu i czyta posty to posiada się również wiedzę zawartą w nich.
            Wydaje mi się, że ilość napisanych postów nie świadczy bezpośrednio na wiedzę danej osoby, aczkolwiek świadczy.

Skomentuj

Niech to będzie mój pierwszy post :)
              W moim przypadku jest tak, że nie widzę potrzeby udzielania się na forum, bo moja wiedza jest dość skromna, robiłem tylko monitorki na Teslach (kiedyś były w dziale konstrukcje jako "kolumny Marcina", potem robiłem jeszcze mały subwooferek band-pass 4th. Więc jak widać doświadczenie jest niewielkie a ja nie widzę potrzeby udzielania się na forum. Na DIY nie mam czasu ale za to w wolnej chwili przeglądam sobie posty, by wzbogacić swoją wiedzę -tak dla siebie.
              Głównym powodem rejestracji był dostęp do zdjęć z działu konstrukcje.

Skomentuj

Czaruję...
              X