Tych panów widziałem,i chyba nawet przyglądali się mi ale żaden nie zagadał. LuSzTi,to jest na tym zdjęciu?
Ludki patrzące w stronę obiektywu aparatu to Luke666 (ten mniejszy) i ja (ten grubszy :razz:).
Widzieliśmy się u Turka na żarciu i jeszcze na koniec dnia w pokoju gdzie były tuby na Sonido. My wychodziliśmy a Wy wchodziliście.
Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba
Panowie, w jednym z pokoi był koncert "Metallici" a po nim koncert kobitki z facetem. Grali na gitarach akustycznych. Jako że był to pokaz kina domowego (a wiadomo, że najlepszy system wielokanałowy to "stereo"), to nie przebywałem tam zbyt długo. Ale nutka zapadła mi w pamięci. Duecik gitarzystów grał coś a'la flamenco. Strasznie żywiołowo. Jak by ktoś kojarzył, to będę niemiernie wdzięczny. :)
Skoro tak łatwo poszło, to zadam jeszcze jedno pytanko.
W zeszłym roku na AS w kilku pokojach słyszałem etno jazz z wykorzystaniem instrumentu zwanego didgeridoo. Może ktoś wie?
byly jeszcze 2 duzo atrakcyjniejsze (nie pisze ladniejsze bo to kwestia gustu)
ale tych 2 w bialych koszulach nie widzialem...
a jak juz mowa o kobietach to zapytam o jedna...
jak rozmawialem z kolegami to wspominali o kolumnach w pokoju gdzie byla jakas niemka... ktos kojazy o jaka babke chodzi?
Skomentuj