Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

AudioShow 2011

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez marian Zobacz posta
    https://picasaweb.google.com/1006539...04547586285634

Tych panów widziałem,i chyba nawet przyglądali się mi ale żaden nie zagadał. LuSzTi,to jest na tym zdjęciu?
    Luke666 i Luszti...

Skomentuj

Tych panów widziałem,i chyba nawet przyglądali się mi ale żaden nie zagadał. LuSzTi,to jest na tym zdjęciu?
      Ludki patrzące w stronę obiektywu aparatu to Luke666 (ten mniejszy) i ja (ten grubszy :razz:).
      Widzieliśmy się u Turka na żarciu i jeszcze na koniec dnia w pokoju gdzie były tuby na Sonido. My wychodziliśmy a Wy wchodziliście.
      Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

oj Marian Marian
        po piwku sluch ci sie wyostrzyl a na wzrok padlo
        Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Panowie, w jednym z pokoi był koncert "Metallici" a po nim koncert kobitki z facetem. Grali na gitarach akustycznych. Jako że był to pokaz kina domowego (a wiadomo, że najlepszy system wielokanałowy to "stereo"), to nie przebywałem tam zbyt długo. Ale nutka zapadła mi w pamięci. Duecik gitarzystów grał coś a'la flamenco. Strasznie żywiołowo. Jak by ktoś kojarzył, to będę niemiernie wdzięczny. :)

Skomentuj

Może Rodrigo i Gabriela? Skoro grali tuż po Metallice to może to właśnie oni - zaczynali od akustycznych coverów Metalliki.
            http://www.youtube.com/watch?v=l-qgum7hFXk
            http://www.youtube.com/watch?v=LpI2JSn2o0A

Skomentuj

"dabyl" jesteś wielki. Strzał w dziesionę.

Skoro tak łatwo poszło, to zadam jeszcze jedno pytanko.
              W zeszłym roku na AS w kilku pokojach słyszałem etno jazz z wykorzystaniem instrumentu zwanego didgeridoo. Może ktoś wie?
              Last edited by przemo-lukas; 21.11.2011, 14:14.

Skomentuj

Ja z chęcią jeszcze raz Ją zobaczę
                Czy to któreś z tych dziewcząt serce twe marianie skradły ? :)

Audiofilskie podstawki pod kable

Skomentuj

z Danielem mijaliśmy kilkakrotnie lepsze sztuki...

Skomentuj

Oj tak.

:w00t:

Skomentuj

Ta pani ze wstążką jest całkiem sympatyczna. Do młodszych koleżanek musiałbym piwko wypić aby się przekonać

Skomentuj

Widzę tu samych wybrednych koneserów :lol:

Skomentuj

Ja mam zwyczajnie duszę artysty i lubię podziwiać prawdziwe piękno

Skomentuj

byly jeszcze 2 duzo atrakcyjniejsze (nie pisze ladniejsze bo to kwestia gustu)
                            ale tych 2 w bialych koszulach nie widzialem...

a jak juz mowa o kobietach to zapytam o jedna...
                            jak rozmawialem z kolegami to wspominali o kolumnach w pokoju gdzie byla jakas niemka... ktos kojazy o jaka babke chodzi?

Skomentuj

Wszystkie fajne ale do tej pani w czarnym berecie z 7 pietra to im troche brakuje :). To jak porownac STX do Accutona

Skomentuj

Zamieszczone przez raven1985 Zobacz posta
                                Czy to któreś z tych dziewcząt serce twe marianie skradły ? :)

Zamieszczone przez pharoh Zobacz posta
                                Wszystkie fajne ale do tej pani w czarnym berecie z 7 pietra to im troche brakuje :). To jak porownac STX do Accutona
                                Dokładnie o tej właśnie dziewczynie mówię,jak ją zobaczyłem mowę mi odjęło na kolejne dwa piętra...

Skomentuj

nie kojaze...
                                  gdzie ona byla?
                                  ja zadnej takiej nie widzialem

Skomentuj

Ja też jej nie spotkałem :(
                                    Dayton RS270S + Fountek FW146 + CD3.0

Skomentuj

ja tez nie
                                      za to te dwie co dan124 i dolphin123 mowia to dobrze pamietam :)
                                      Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

No już pokazywałem,7 piętro,ten pokój: https://picasaweb.google.com/michal....28624694532482

Czarne oczy,czarny beret (czy tam czapka z daszkiem przypominająca beret) na głowie i zabójczy uśmiech :)

Skomentuj

My z tymi miłymi damami mijaliśmy się często i cokolwiek by nie powiedzieć zwracały na nas uwagę :drool::flapper:::drool:

Skomentuj

Czaruję...
                                          X