Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

AudioShow 2011

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Ale obszerny off. A ja zapytam tak. Waszym kobitkom czegoś brakuje? Nie? To po co się ślinić do cudzych żon/dziewczyn?
    Ładnie. Zamiast napawać się wyglądem "hi-endowych" klocków, to na co innego się gapili.

P.s.
    Piszę to, mając za plecami własną żonkę.

Skomentuj

Zamieszczone przez marian Zobacz posta
      No już pokazywałem,7 piętro,ten pokój: https://picasaweb.google.com/michal....28624694532482

Czarne oczy,czarny beret (czy tam czapka z daszkiem przypominająca beret) na głowie i zabójczy uśmiech :)
      Pani owszem stała przed drzwiami.

Co do kolumn to właśnie o tych mówiłem, że są moimi faworytami z tego audioshow, były to podobno jakieś zabytkowe kolumny Sugden, ale za cholerę nie mogę znaleźć*ani fot ani info o nich ... Ktoś może ma jakiś namiary gdzie można o nich poczytać ?

Skomentuj

Zamieszczone przez przemo-lukas Zobacz posta
        Ale obszerny off. A ja zapytam tak. Waszym kobitkom czegoś brakuje? Nie? To po co się ślinić do cudzych żon/dziewczyn?
        Ładnie. Zamiast napawać się wyglądem "hi-endowych" klocków, to na co innego się gapili.

P.s.
        Piszę to, mając za plecami własną żonkę.

A ja się pytam gdzie są dezaprobaty?!

Skomentuj

ale Przemo napisal to pod silnym naciskiem z ... z tylu
          Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zamieszczone przez przemo-lukas Zobacz posta
            ja juz dawno napisalem ze mnie moja opieprzyla jak zobaczyla tylko zdjecie dziewczyn...
            a zdjecie bylo fatalne :p

a prawdziwe piekno zawsze trzeba podziwiac

Skomentuj

Zamieszczone przez gi Zobacz posta
              Pani owszem stała przed drzwiami.

Co do kolumn to właśnie o tych mówiłem, że są moimi faworytami z tego audioshow, były to podobno jakieś zabytkowe kolumny Sugden, ale za cholerę nie mogę znaleźć*ani fot ani info o nich ... Ktoś może ma jakiś namiary gdzie można o nich poczytać ?
              Te kolumny to Snell

Skomentuj

Zamieszczone przez fakamada Zobacz posta
                Te kolumny to Snell
                Dzięki, na to wygląda.

Wygląda też na to, że pan prezentujący sprzęt w tym pokoju sam nie wiedział co prezentuje.

Skomentuj

Uważajcie bo jeszcze wasze dziewczyny/żony zaczną do mnie pisać żebym wam za kare bana na miesiąc przyłożył :lol:

Skomentuj

Tak sobie pomyślałem, że jak już taki OT to zapodam zdjęcie (co prawda z przed 4 lat ale co tam) które zrobiłem na wystawie w niemczech. Na zdjęciu oczywiście Polki z naszego wybrzeża. Powiem tylko tyle, że efekt wizualny robił wrażenie na wielu gościach z całego świata :)
                    untitled.jpg
                    naprawdę najładniejsze hostessy były własnie z Polski :)

Skomentuj

Nie na temat...
                      Zamieszczone przez BraWo Zobacz posta
                      naprawdę najładniejsze hostessy były własnie z Polski
                      nono na wielu targach mogłem się o tym przekonać :) a i panowie ja tam wyznaję dewizę że apetytu można nabrać wszędzie ale obiad i tak w domu

Skomentuj

Zamieszczone przez BraWo Zobacz posta
                        Tak sobie pomyślałem, że jak już taki OT to zapodam zdjęcie (co prawda z przed 4 lat ale co tam) które zrobiłem na wystawie w niemczech. Na zdjęciu oczywiście Polki z naszego wybrzeża. Powiem tylko tyle, że efekt wizualny robił wrażenie na wielu gościach z całego świata :)
                        [ATTACH=CONFIG]4066[/ATTACH]
                        naprawdę najładniejsze hostessy były własnie z Polski :)
                        Jak OT to OT :). Frankfurt 2011.

Dayton RS270S + Fountek FW146 + CD3.0

Skomentuj

Jaki OT ? przecież te kobiety były na AS a więc jak najbardziej dyskusja na temat :P Dopiero Panowie OT robicie :)

Skomentuj

Kojarzy ktoś może jaka muzyka była puszczana w Bristolu w pokoju z tubami? Przedstawiał te kolumny koleś z niemiec chyba, po angielsku nawijał. Chodzi mi dokładnie o wykonawce o imieniu Chris, nazwiska nie pamiętam. ( chyba Chris, tak zrozumiałem )

Skomentuj

Chris Jones?

http://www.youtube.com/watch?v=GUeMnQOlv7U

Mieli tę płytkę na stoisku :)

Skomentuj

Chris Jones - No Sanctuary Here

cala plyta ciekawa

Skomentuj

Posiadam ją w swojej kolekcji ...i nie tylko tą :flapper: Allan Taylor,Sara K.,Mike silver i wiele innych głosów,a to wszystko z samplerów firmowych B&W,Dynaudio,Naim,Audio Physic,ECM,Marantz,Telarc,Dali i muzyka ze Siesty Kydryńskiego :) Polecam każdemu,po przesłuchaniu tych wszystkich płyt otwiera się szeroko umysł na muzykę.

Nic tylko ściągać,i to we FLAC-ach

http://chomikuj.pl/artur.garbiak/Opus+3+flac

http://chomikuj.pl/Ninaort/MUZYKA+BE...na+Maria+Jopek

http://chomikuj.pl/madratel

Skomentuj

Chris Jones - No Sanctuary Here
                                    Dooookładnie, dziękóweczka :)

Skomentuj

Zamieszczone przez marian Zobacz posta
                                      Posiadam ją w swojej kolekcji ...i nie tylko tą :flapper: Allan Taylor,Sara K.,Mike silver i wiele innych głosów,a to wszystko z samplerów firmowych B&W,Dynaudio,Naim,Audio Physic,ECM,Marantz,Telarc,Dali i muzyka ze Siesty Kydryńskiego :) Polecam każdemu,po przesłuchaniu tych wszystkich płyt otwiera się szeroko umysł na muzykę.

]
                                      Jeżeli chodzi o Allana Taylora to ściągnij sobie oryginalną jego płytę, bo na tych samplerach z B&W to jest beznadziejny dźwięk.

Skomentuj

Zamieszczone przez jamess8 Zobacz posta
                                        Jeżeli chodzi o Allana Taylora to ściągnij sobie oryginalną jego płytę, bo na tych samplerach z B&W to jest beznadziejny dźwięk.

No nie całkiem,Allan Taylor jest na kilku z wymienionych płyt samplerów,różnicy między nimi nie usłyszałem,jak również między oryginalnymi płytami tegoż Pana,a mam ich trzy,"so long","Leaving at dawn" i "Color to the moon" :)

Skomentuj

Ja zauważyłem taką różnicę, że w samplerze jest wyostrzona góra. Nie brzmi to za fajnie, tak efekciarsko i sztucznie. Chodzi mi tutaj dokładnie o samplera B&W, może akurat ten co ja miałem był taki. W oryginale dźwięk jest pełniejszy.

Skomentuj

Czaruję...
                                          X