Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Dostępność forum

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Superhost ma wręcz tragiczne opinie.
    Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Jak forum lezy to najczesciej sam host 'pinguje' czyli mozna sie domyslec iz to software na samym VPS sie wyklada (serwer HTTP, baza, moze jakis kernel panic - brak pamieci etc etc etc)

Skomentuj

Tylko co da tutaj publiczna dyskusja na forum? Q tutaj nie zagląda, nie czyta wątku, może jedynie Yoshi_80 ale co on pocznie, skoro do Q należą stery.

Trzeba pogadać z Q, a zrobić to może za pewne jedynie Yoshi, więc do niego na PW pisać

A tak żartem:

Pewnie nasze żony te byłe, przyszłe i nie doszłe pisały do Q żeby wyłączał forum, bo ciągle przy tym siedzieliśmy, i nie mieliśmy dla nich i pociech czasu

Skomentuj

Panowie, dawno nie zauważyłem, żeby padło forum :thumbsup: I bardzo mnie to cieszy!

Może by tak zdjąć już: "Trwają prace nad stabilizacją pracy serwisu... przepraszamy za utrudnienia w korzystaniu z diyaudio.pl"
          marcinsywala.pl
          Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

Zamieszczone przez hermes Zobacz posta
            Może by tak zdjąć już: "Trwają prace nad stabilizacją pracy serwisu... przepraszamy za utrudnienia w korzystaniu z diyaudio.pl"
            Nie chwal dnia przed zachodem słońca

Skomentuj

Zamieszczone przez hermes Zobacz posta
              dawno nie zauważyłem, żeby padło forum
              Właśnie też wydawało mi się, że "cos jest nie tak..."... :P

Nie no, oby jak najdłużej.

Skomentuj

i na zyczenie dzisiaj przestanie dzialac! :lol:

Skomentuj

odpukać w niemalowane... może być fornirowane :razz:

Skomentuj

Czaruję...