Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Spam Post :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez Bumpalump Zobacz posta
    ale jak przychodzi co do czego to nikt sie nie podejmie slepego testu
    Jak na audiostereo: "słyszę, ale nie będę nikomu udowadniał" :biggrin:

Skomentuj

jeszcze trzy slowa o kabla sieciowych. te tez slychac. powod jest tego taki ze jest transformator, diody, kondensatory, przed tym kabel sieciowy, jakis rozgaleznik, kolejne kable sieciowe, diody i kondensatory we wspolpracujacych urzadzeniach. Otoz , w wielkim skrócie, kondensatory w zasilaczach "rozmawiaja" ze sobą poprzez te transformatory i kable sieciowe, i wplywają na siebie nawzajem. Tak jest , ze kondensator bardzo nie lubi miec towarzystwa w postaci innego kondensatora. Zjawisko przeze mnie zbadane, potwierdzone. Czas reakcji kondensatorów jest dlugi - kilka, kilkanascie godzin, dzieje sie to ze jeden przejmuje pewne pasmo pracy drugiego, mniejszy zawsze zabiera większemu. Wtedy jedno urzadzenie zyskuje ale drugie traci, traci z reguły wzmacniacz mocy i ma to najwiekszy wplyw na dzwiek.
      A co tam, jeszcze jeden cytacik
      Sansui AU-α 907MR, Sony CDP-557ESD, T+A Criterion TCI 3R

youtube.com/user/Mr1Raziel

Skomentuj

Zamieszczone przez RpLand Zobacz posta
        Potrzebna mi pomoc...
        szukam potencjometru 2xb10k jak na zdjęciu poniżej. Bez wyłącznika i ze skokowym obrotem. Obecny mechanicznie umiera, ma luz i przerywa.
        Faktycznie wymiotło te alpsy RK09, musisz chyba kupić na ebay-u np.:
        http://www.ebay.com/itm/2-pcs-B10K-A...item20e9f94968
        http://www.ebay.com/itm/2pcs-5-feet-...item27d47b5029

Skomentuj

Zamieszczone przez Bumpalump Zobacz posta
          A co tam, jeszcze jeden cytacik
          To już jest hardcor, tak samo jak z żarówkami :) (nie wiem czy czytałeś)

Ale z tymi rezystorami to ja bym temat pociągnął dalej

Skomentuj

Zamieszczone przez KAPRINT Zobacz posta
            Faktycznie wymiotło te alpsy RK09, musisz chyba kupić na ebay-u np.:
            http://www.ebay.com/itm/2-pcs-B10K-A...item20e9f94968
            http://www.ebay.com/itm/2pcs-5-feet-...item27d47b5029
            Dzięki, jednak dobrze widzę, że ich brak.

Skomentuj

Zamieszczone przez marian Zobacz posta
              To już jest hardcor, tak samo jak z żarówkami :) (nie wiem czy czytałeś)

Ale z tymi rezystorami to ja bym temat pociągnął dalej
              Gdzie wy takie perełki czytacie ? zapodajcie ktoś linka, chętnie sobie w pracy humor poprawimy.

Skomentuj

Te wpisy to jak z programu niedowiary.

Skomentuj

nowy rodzaj silnika odrzutowego ?

Skomentuj

Szybkie pytanie..da się założyć kolce na gotowe skrzynki ? Chciałbym podnieść kolumny..a są już ofornirowane

Skomentuj

Zamieszczone przez raven1985 Zobacz posta
                      łeee, jeszcze mały

wrotekpoz chyba Cie nie rozumiem bo, przecież kolce montujesz właśnie na gotowe paczki.

Skomentuj

nie wiem - nigdy nie montowałem:)

Skomentuj

Panowie, jest jakis napoj gazowany o takim samym smaku jak popularne energetyki, ale bez zawartosci tych dopalaczy? Chyba za czesto siegam po te produkty, ale tylko z uwagi na smak, a nie chcialbym sie ladowac kofeina i tauryna.

Skomentuj

wątpię , ten smak to właśnie te dodatki :)

Skomentuj

Zamieszczone przez raven1985 Zobacz posta
                              Clarion tez miał takie
                              Dwa rodzaje/średnice
                              80cm i 100cm :)
                              Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

To nie jest Jack Hammer?

Skomentuj

Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz posta
                                  Panowie, jest jakis napoj gazowany o takim samym smaku jak popularne energetyki, ale bez zawartosci tych dopalaczy? Chyba za czesto siegam po te produkty, ale tylko z uwagi na smak, a nie chcialbym sie ladowac kofeina i tauryna.
                                  W biedronce kiedyś widziałem napój o smaku energetyka :)

http://www.hotmoney.pl/dajsygnal/Kli...o-smaku-a33278
                                  Last edited by mobias; 10.12.2014, 13:02.

Skomentuj

Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz posta
                                    Ja mam to samo. Dokładnie dla smaku piję :P

Skomentuj

Hmm, mi smak energetyków kojarzy się z, przepraszam, żygowinami. Z przerażeniem stwierdzam, że jednak jest w jakiś sposób wciągający... :glare:

Skomentuj

Kazdy energetyk smakuje troche inaczej, szczegolnie te najtansze sa niezbyt dobre.

Smak rzygowin? Ciekawe okreslenie, zastanawiam sie czym dabyl rzygales, ze zapamietales taki smak i skojarzyles go z energetykiem
                                        Last edited by Pogromca mitow; 10.12.2014, 14:30.

Skomentuj

Smakuje jak smakuje, ale raczej śmierdzi... Już wolę mtn dew
                                          W żabce widziałem ostatnio pół ściany energoli może tam coś wybierzesz ? (nawet kokosowe chyba były)

Skomentuj

Czaruję...
                                          X