Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Spam Post :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Przed chwilą na to trafiłem

Padłem
    marcinsywala.pl
    Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

Jesuuu pieprzy jak połamany. Coś strasznego, poziom tego gościa jest potwornie niski.

Skomentuj

http://wiadomosci.onet.pl/tylko-w-on...-wywiad/q5267p
        Jesli Korwin jest pozytecznym idiota to Bronek jest zupełnie nie przydatnym...Chyba ze agenturze WSI dzialajacej jeszcze na szczytach polskiej wladzy i kierujacej z tylnego fotela caloscia dzialan nie-rzadu i sejmu.

Skomentuj

Czytalem dzisiaj, ze jak sie Bronislaw pojawil, to nagle budowa obwodnicy ruszyla(chyba w Inowroclawiu), a jak odjechal po przemowieniu, to wszystkie maszyny tez znikly :)....

Skomentuj

Proszę :)

No i dzień po wizycie :

Last edited by gavron04; 23.04.2015, 17:29.
            http://www.gavron04.diyaudio.pl

Skomentuj

Zamieszczone przez Yoshi_80 Zobacz posta
              W sumie miałem zamiar nie głosować ale jak widzę co odpierdziela gajowy to chyba pójdę i zakreślę byle kogo, byleby mniej na komora było.
              Komorowski - Duda... choć nie będę głosował na jednego jak i drugiego, to idę o flaszkę że któryś z nich wygra wybory.
              Przykre, ale prawdziwe, zwłaszcza jak słyszę odpowiedzi starszych ludzi na pytanie "a dlaczego akurat będzie pan/pani głosować na Komorowskiego? -bo mu się należy".

...no chyba że wygra kto inny, a wtedy to się strasznie zdziwię.
              Pytanie tylko, czy wtedy będę się śmiał czy płakał.

Skomentuj

Ciekawe co by sie stało jakby taki korwin wygrał ...

Skomentuj

Zamieszczone przez _NATAN_5064 Zobacz posta
                  Ciekawe co by sie stało jakby taki korwin wygrał ...
                  byśmy mieli Korwineę Północną, obozy pracy, broń dla każdego i jego pomniki dookoła

Skomentuj

Ciekawe to by było gdyby ta kobieta wygrała... tzn. facet.... albo odwrotnie, nie wiem, nie orientuję się... zarobiony jestem.

Skomentuj

Mam pytanko/ poza politycznym tematem.
                      Mam okazje kupic stare accutony C22 z podrapanym frontem do naprawy (takie z materialem zamiast siatki). Czy takie wysokotonowki sa cos warte? ( chodzi mi o ich jakosc/ mimo tego ze sa stare) /mało info idzie znalezc na ich temat, podobno ich nastepca to model C30-6-023

Skomentuj

Zamieszczone przez ruffpl Zobacz posta
                        byśmy mieli Korwineę Północną, obozy pracy,
                        Może i dobrze co by takich ja Ty wtedy wytępiło hehe :)

Skomentuj

Zamieszczone przez ruffpl Zobacz posta
                          byśmy mieli Korwineę Północną, obozy pracy, broń dla każdego i jego pomniki dookoła
                          Tak to by bolo Jakby pan Braun wygrał...
                          Słuchałem go dzis rano w Trójce, i to co opowiadał to sie włos jeży na głowie....

Ze im vitro to napaść i gwałt na polskiej rodzinie...
                          Ze Polska powinna byc monarchia katolicka....
                          I ze kara śmierci jest dla zdrajców i tych co zakłócają porządek publiczny i sa wrogami narodu...

Nie wiem czemu... Ale jak go słuchałem...
                          Mialem wrażenie ze mowi do mnie człowiek o mentalności politycznej Stalina który chce byc świetszy od papieża...

Skomentuj

Zamieszczone przez marian Zobacz posta
                            Ciekawe to by było gdyby ta kobieta wygrała... tzn. facet.... albo odwrotnie, nie wiem, nie orientuję się... zarobiony jestem.
                            Nie wygra, bo nie wystartuje, nie zebrali 100 tys podpisow.

Skomentuj

Zamieszczone przez kapelli Zobacz posta
                              Ale jak go słuchałem...
                              Widocznie słuchałeś między wierszami i to co chciałeś usłyszeć. Zresztą słuchac ze zrozumieniem co ma mądrzejszy do powiedzenia jest ciezko, łatwiej posłuchac Bronka czy Palikmiota.

Skomentuj

kolego kapelli,
                                ad jeden:) mniemam, że literówka? (im vitro:), powiem to tak bez polityki, ale dobitnie, chociaż wiem, że akurat Pan Braun (Grzegorz bodajże) tłumaczy to trochę inaczej:)- całe społeczeństwo będzie się składało na zachcianki garstki wybrańców, a w społeczeństwie na dzień dzisiejszy mamy ogromny odsetek ludzi ubogich, u których ledwo finanse starczają z miesiąca na miesiąc!. I w tym sensie jest to gwałt, a dokładniej w wykonaniu tych rządzących kolejne przepier...nie dużej części społeczeństwa, w czasach, gdy Państwo nie zapewnia podstawowej opieki zdrowotnej np!

ad dwa:) dla ufoludka, który włączyłby tv nasz kraj jawiłby się jak skansen gdzie "pedały" i inne naturą stworzone "odejścia od normy" czyli dewiacje tu panują i rządzą .
                                A prawda jest taka, że takich anomalii jest ułamek, a może trochę ponad procent.
                                Niestety, czy to się podoba czy też nie, ale wg różnej maści badań ponad 80 procent społeczeństwa deklaruje przynależność do kościoła katolickiego!!!,a w takim wypadku dopuszczam stwierdzenie, że Polska powinna być monarchią katolicką, jeżeli oczywiście tak zechcą zainteresowani w odpowiedniej większości(:))- I od razu odpowiadam dlaczego: -dużo łatwiej jest w takim wypadku rozliczać gości, gdy społeczeństwo się wku..wi:), rewolucja, pościnają kogo trzeba (i od_nowa), a w takim systemie jak teraz kto jest winny? -społeczeństwo bo źle wybrało.

ad trzy:) tu akurat plz zacytuj dobrze, nie sprawdzałem, ale walę w ciemno, że piszesz idiotyzmy wkładając P.Braunowi słowa, że należy karać śmiercią zakłócających porządek publiczny! (a może się mylę?),
                                a jeżeli o mnie chodzi: ..... powiem tak, jeżeli byłbym ojcem dziewczyny, brutalnie zgwałconej i zamordowanej przez np. gwałciciela wypuszczonego na przepustkę za tzw. "dobre sprawowanie", jeżeli mojemu dziecku pedofil zniszczyłby życie,
                                jeżeli naćpany bandyta przejechałby mi żonę na pasach itp. itd. - wtedy chciałbym, aby była KARA ŚMIERCI!!!, bo inaczej to ja stałbym się mordercą i zniszczyłbym bandytę.

Czyli też mam mentalność wieszcza komunistów polskich- stalina????:)

(a tu dla niedowiarków:Zdecydowana większość Polaków to osoby wierzące. Aż 87,6 proc. ogółu ludności Polski należy do Kościoła rzymskokatolickiego. Natomiast 929 tysięcy osób nie przyznaje się do żadnego wyznania – wynika z Narodowego Spisu Powszechnego.)

Skomentuj

Zamieszczone przez brencik Zobacz posta
                                  Może i dobrze co by takich ja Ty wtedy wytępiło hehe :)
                                  Nie rozumiem twojej wypowiedzi

Skomentuj

In vitro powinno byc bez watpienia placone z kieszeni zainteresowanej pary. Jednak rzad patrzy na to troche pod innym katem. Kazde urodzone dziecko, to potencjalny podatnik. Wydanie z budzetu 10 tys na zabieg in vitro w porownaniu do pozniejszych skladek i podatkow jaki ten obywatel bedzie musial zaplacic, to naprawde niewielka kwota, a jeszcze jak umrze przed osiagnieciem wieku emerytalnego, lub zaraz po, to dopiero malina! Jednak czy musi to byc placone z pieniedzy podatnikow? Bo przeciez rzad nie ma zadnych, wlasnych pieniedzy.
                                    Last edited by Pogromca mitow; 23.04.2015, 22:52.

Skomentuj

PM w 100%

Skomentuj

https://www.facebook.com/wiplerjugend

Skomentuj

Zamieszczone przez czekin1 Zobacz posta
                                          kolego kapelli,
                                          ad jeden:) mniemam, że literówka? (im vitro:), powiem to tak bez polityki, ale dobitnie, chociaż wiem, że akurat Pan Braun (Grzegorz bodajże) tłumaczy to trochę inaczej:)- całe społeczeństwo będzie się składało na zachcianki garstki wybrańców, a w społeczeństwie na dzień dzisiejszy mamy ogromny odsetek ludzi ubogich, u których ledwo finanse starczają z miesiąca na miesiąc!. I w tym sensie jest to gwałt, a dokładniej w wykonaniu tych rządzących kolejne przepier...nie dużej części społeczeństwa, w czasach, gdy Państwo nie zapewnia podstawowej opieki zdrowotnej np!

ad dwa:) dla ufoludka, który włączyłby tv nasz kraj jawiłby się jak skansen gdzie "pedały" i inne naturą stworzone "odejścia od normy" czyli dewiacje tu panują i rządzą .
                                          A prawda jest taka, że takich anomalii jest ułamek, a może trochę ponad procent.
                                          Niestety, czy to się podoba czy też nie, ale wg różnej maści badań ponad 80 procent społeczeństwa deklaruje przynależność do kościoła katolickiego!!!,a w takim wypadku dopuszczam stwierdzenie, że Polska powinna być monarchią katolicką, jeżeli oczywiście tak zechcą zainteresowani w odpowiedniej większości(:))- I od razu odpowiadam dlaczego: -dużo łatwiej jest w takim wypadku rozliczać gości, gdy społeczeństwo się wku..wi:), rewolucja, pościnają kogo trzeba (i od_nowa), a w takim systemie jak teraz kto jest winny? -społeczeństwo bo źle wybrało.

ad trzy:) tu akurat plz zacytuj dobrze, nie sprawdzałem, ale walę w ciemno, że piszesz idiotyzmy wkładając P.Braunowi słowa, że należy karać śmiercią zakłócających porządek publiczny! (a może się mylę?),
                                          a jeżeli o mnie chodzi: ..... powiem tak, jeżeli byłbym ojcem dziewczyny, brutalnie zgwałconej i zamordowanej przez np. gwałciciela wypuszczonego na przepustkę za tzw. "dobre sprawowanie", jeżeli mojemu dziecku pedofil zniszczyłby życie,
                                          jeżeli naćpany bandyta przejechałby mi żonę na pasach itp. itd. - wtedy chciałbym, aby była KARA ŚMIERCI!!!, bo inaczej to ja stałbym się mordercą i zniszczyłbym bandytę.

Czyli też mam mentalność wieszcza komunistów polskich- stalina????:)

(a tu dla niedowiarków:Zdecydowana większość Polaków to osoby wierzące. Aż 87,6 proc. ogółu ludności Polski należy do Kościoła rzymskokatolickiego. Natomiast 929 tysięcy osób nie przyznaje się do żadnego wyznania – wynika z Narodowego Spisu Powszechnego.)
                                          mam wrazenie ze czytam jakiegos koscielnego oszoloma...
                                          ad1. Dlaczego maja moje podatki isc na najuboższych ktorzy tego podatku nie placa bo np nie pracuja i skoro maja mniej kasy mniej tez kupuja stad mniej suma sumarum placa VATu w produktach... Dla jednych bieda to tragedia dla drugich brak dzieci... dlaczego ludzie uczciwie pracujacy i placacy wiecej niz ubodzy maja im oddawac swoj podatek a z niego nie korzystac nawet w takiej postaci in vitro?
                                          ad2 gowno mnie obchodzi kto jest wierzacy i ile osob jest... to jest panstwo a nie kosciol i won z wiara z polityki... tym stwierdzeniem wyrzucasz z panstwa ludzi niewierzacych i innej wiary... najpierw moze rozliczymy tych katolikow za mordy, stosy, pedalstwo, gwalty, kradzieże i grabieże majatkow? Toz to najwieksza sekta i mafia robiaca gruba kase bez podatku... ciekawe czy nie piora kasy w ten sposob...

a Kara smierci dla mnie tez jest ok bo utrzymywac darmozjadow nie mam zamiaru :]

Skomentuj

Czaruję...
                                          X