Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Spam Post :)
Collapse
X
-
http://wiadomosci.onet.pl/tylko-w-on...-wywiad/q5267p
Jesli Korwin jest pozytecznym idiota to Bronek jest zupełnie nie przydatnym...Chyba ze agenturze WSI dzialajacej jeszcze na szczytach polskiej wladzy i kierujacej z tylnego fotela caloscia dzialan nie-rzadu i sejmu.
Skomentuj
-
-
Zamieszczone przez Yoshi_80 Zobacz postaW sumie miałem zamiar nie głosować ale jak widzę co odpierdziela gajowy to chyba pójdę i zakreślę byle kogo, byleby mniej na komora było.
Przykre, ale prawdziwe, zwłaszcza jak słyszę odpowiedzi starszych ludzi na pytanie "a dlaczego akurat będzie pan/pani głosować na Komorowskiego? -bo mu się należy".
...no chyba że wygra kto inny, a wtedy to się strasznie zdziwię.
Pytanie tylko, czy wtedy będę się śmiał czy płakał.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez _NATAN_5064 Zobacz postaCiekawe co by sie stało jakby taki korwin wygrał ...
Skomentuj
-
Mam pytanko/ poza politycznym tematem.
Mam okazje kupic stare accutony C22 z podrapanym frontem do naprawy (takie z materialem zamiast siatki). Czy takie wysokotonowki sa cos warte? ( chodzi mi o ich jakosc/ mimo tego ze sa stare) /mało info idzie znalezc na ich temat, podobno ich nastepca to model C30-6-023
Skomentuj
-
Zamieszczone przez ruffpl Zobacz postabyśmy mieli Korwineę Północną, obozy pracy,
Skomentuj
-
Zamieszczone przez ruffpl Zobacz postabyśmy mieli Korwineę Północną, obozy pracy, broń dla każdego i jego pomniki dookoła
Słuchałem go dzis rano w Trójce, i to co opowiadał to sie włos jeży na głowie....
Ze im vitro to napaść i gwałt na polskiej rodzinie...
Ze Polska powinna byc monarchia katolicka....
I ze kara śmierci jest dla zdrajców i tych co zakłócają porządek publiczny i sa wrogami narodu...
Nie wiem czemu... Ale jak go słuchałem...
Mialem wrażenie ze mowi do mnie człowiek o mentalności politycznej Stalina który chce byc świetszy od papieża...
Skomentuj
-
Zamieszczone przez marian Zobacz postaCiekawe to by było gdyby ta kobieta wygrała... tzn. facet.... albo odwrotnie, nie wiem, nie orientuję się... zarobiony jestem.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez kapelli Zobacz postaAle jak go słuchałem...
Skomentuj
-
kolego kapelli,
ad jeden:) mniemam, że literówka? (im vitro:), powiem to tak bez polityki, ale dobitnie, chociaż wiem, że akurat Pan Braun (Grzegorz bodajże) tłumaczy to trochę inaczej:)- całe społeczeństwo będzie się składało na zachcianki garstki wybrańców, a w społeczeństwie na dzień dzisiejszy mamy ogromny odsetek ludzi ubogich, u których ledwo finanse starczają z miesiąca na miesiąc!. I w tym sensie jest to gwałt, a dokładniej w wykonaniu tych rządzących kolejne przepier...nie dużej części społeczeństwa, w czasach, gdy Państwo nie zapewnia podstawowej opieki zdrowotnej np!
ad dwa:) dla ufoludka, który włączyłby tv nasz kraj jawiłby się jak skansen gdzie "pedały" i inne naturą stworzone "odejścia od normy" czyli dewiacje tu panują i rządzą .
A prawda jest taka, że takich anomalii jest ułamek, a może trochę ponad procent.
Niestety, czy to się podoba czy też nie, ale wg różnej maści badań ponad 80 procent społeczeństwa deklaruje przynależność do kościoła katolickiego!!!,a w takim wypadku dopuszczam stwierdzenie, że Polska powinna być monarchią katolicką, jeżeli oczywiście tak zechcą zainteresowani w odpowiedniej większości(:))- I od razu odpowiadam dlaczego: -dużo łatwiej jest w takim wypadku rozliczać gości, gdy społeczeństwo się wku..wi:), rewolucja, pościnają kogo trzeba (i od_nowa), a w takim systemie jak teraz kto jest winny? -społeczeństwo bo źle wybrało.
ad trzy:) tu akurat plz zacytuj dobrze, nie sprawdzałem, ale walę w ciemno, że piszesz idiotyzmy wkładając P.Braunowi słowa, że należy karać śmiercią zakłócających porządek publiczny! (a może się mylę?),
a jeżeli o mnie chodzi: ..... powiem tak, jeżeli byłbym ojcem dziewczyny, brutalnie zgwałconej i zamordowanej przez np. gwałciciela wypuszczonego na przepustkę za tzw. "dobre sprawowanie", jeżeli mojemu dziecku pedofil zniszczyłby życie,
jeżeli naćpany bandyta przejechałby mi żonę na pasach itp. itd. - wtedy chciałbym, aby była KARA ŚMIERCI!!!, bo inaczej to ja stałbym się mordercą i zniszczyłbym bandytę.
Czyli też mam mentalność wieszcza komunistów polskich- stalina????:)
(a tu dla niedowiarków:Zdecydowana większość Polaków to osoby wierzące. Aż 87,6 proc. ogółu ludności Polski należy do Kościoła rzymskokatolickiego. Natomiast 929 tysięcy osób nie przyznaje się do żadnego wyznania – wynika z Narodowego Spisu Powszechnego.)
Skomentuj
-
Zamieszczone przez brencik Zobacz postaMoże i dobrze co by takich ja Ty wtedy wytępiło hehe :)
Skomentuj
-
In vitro powinno byc bez watpienia placone z kieszeni zainteresowanej pary. Jednak rzad patrzy na to troche pod innym katem. Kazde urodzone dziecko, to potencjalny podatnik. Wydanie z budzetu 10 tys na zabieg in vitro w porownaniu do pozniejszych skladek i podatkow jaki ten obywatel bedzie musial zaplacic, to naprawde niewielka kwota, a jeszcze jak umrze przed osiagnieciem wieku emerytalnego, lub zaraz po, to dopiero malina! Jednak czy musi to byc placone z pieniedzy podatnikow? Bo przeciez rzad nie ma zadnych, wlasnych pieniedzy.Last edited by Pogromca mitow; 23.04.2015, 22:52.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez czekin1 Zobacz postakolego kapelli,
ad jeden:) mniemam, że literówka? (im vitro:), powiem to tak bez polityki, ale dobitnie, chociaż wiem, że akurat Pan Braun (Grzegorz bodajże) tłumaczy to trochę inaczej:)- całe społeczeństwo będzie się składało na zachcianki garstki wybrańców, a w społeczeństwie na dzień dzisiejszy mamy ogromny odsetek ludzi ubogich, u których ledwo finanse starczają z miesiąca na miesiąc!. I w tym sensie jest to gwałt, a dokładniej w wykonaniu tych rządzących kolejne przepier...nie dużej części społeczeństwa, w czasach, gdy Państwo nie zapewnia podstawowej opieki zdrowotnej np!
ad dwa:) dla ufoludka, który włączyłby tv nasz kraj jawiłby się jak skansen gdzie "pedały" i inne naturą stworzone "odejścia od normy" czyli dewiacje tu panują i rządzą .
A prawda jest taka, że takich anomalii jest ułamek, a może trochę ponad procent.
Niestety, czy to się podoba czy też nie, ale wg różnej maści badań ponad 80 procent społeczeństwa deklaruje przynależność do kościoła katolickiego!!!,a w takim wypadku dopuszczam stwierdzenie, że Polska powinna być monarchią katolicką, jeżeli oczywiście tak zechcą zainteresowani w odpowiedniej większości(:))- I od razu odpowiadam dlaczego: -dużo łatwiej jest w takim wypadku rozliczać gości, gdy społeczeństwo się wku..wi:), rewolucja, pościnają kogo trzeba (i od_nowa), a w takim systemie jak teraz kto jest winny? -społeczeństwo bo źle wybrało.
ad trzy:) tu akurat plz zacytuj dobrze, nie sprawdzałem, ale walę w ciemno, że piszesz idiotyzmy wkładając P.Braunowi słowa, że należy karać śmiercią zakłócających porządek publiczny! (a może się mylę?),
a jeżeli o mnie chodzi: ..... powiem tak, jeżeli byłbym ojcem dziewczyny, brutalnie zgwałconej i zamordowanej przez np. gwałciciela wypuszczonego na przepustkę za tzw. "dobre sprawowanie", jeżeli mojemu dziecku pedofil zniszczyłby życie,
jeżeli naćpany bandyta przejechałby mi żonę na pasach itp. itd. - wtedy chciałbym, aby była KARA ŚMIERCI!!!, bo inaczej to ja stałbym się mordercą i zniszczyłbym bandytę.
Czyli też mam mentalność wieszcza komunistów polskich- stalina????:)
(a tu dla niedowiarków:Zdecydowana większość Polaków to osoby wierzące. Aż 87,6 proc. ogółu ludności Polski należy do Kościoła rzymskokatolickiego. Natomiast 929 tysięcy osób nie przyznaje się do żadnego wyznania – wynika z Narodowego Spisu Powszechnego.)
ad1. Dlaczego maja moje podatki isc na najuboższych ktorzy tego podatku nie placa bo np nie pracuja i skoro maja mniej kasy mniej tez kupuja stad mniej suma sumarum placa VATu w produktach... Dla jednych bieda to tragedia dla drugich brak dzieci... dlaczego ludzie uczciwie pracujacy i placacy wiecej niz ubodzy maja im oddawac swoj podatek a z niego nie korzystac nawet w takiej postaci in vitro?
ad2 gowno mnie obchodzi kto jest wierzacy i ile osob jest... to jest panstwo a nie kosciol i won z wiara z polityki... tym stwierdzeniem wyrzucasz z panstwa ludzi niewierzacych i innej wiary... najpierw moze rozliczymy tych katolikow za mordy, stosy, pedalstwo, gwalty, kradzieże i grabieże majatkow? Toz to najwieksza sekta i mafia robiaca gruba kase bez podatku... ciekawe czy nie piora kasy w ten sposob...
a Kara smierci dla mnie tez jest ok bo utrzymywac darmozjadow nie mam zamiaru :]
Skomentuj
Skomentuj