Ale wszytstko inne w około sie zmieniło. A szkoła została w XIX wieku i nadal tam trwa.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Spam Post :)
Collapse
X
-
Teraz jak patrzę na zdjęcia w necie, to faktycznie to nie te o których myślałem.
Ale kiedyś nawet te o których myślę ktoś pokazywał na forum, chyba PM... były bardzo podobne tylko że całe srebrne.
Na 100% były do kupienia w markecie wraz z segmentem elektroniki, bo sam je tam widziałem :)
Cena w przedziale 3-5tyś. zł.
Marka bardzo znana, coś jak Yamaha albo nawet Sony.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postaMatura?
Połamania pióra :)
Pióro całe przeżyło polski i matmę, ale ekierkę musiałem połamać, okazało sie że można mieć tylko linijkę
Skomentuj
-
Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postaA te zdjęcia z dedykacja dla Yoshiego i reszty niedowiarkow od ca
Pojechaliśmy na zawody na Niemiec
Zawody organizacji AYA - are You autentic?
I oto co przywieźliśmy
Kategoria 2 drogi amator (6 zawodników)
Kategoria 3 drogi amator (10 zawodników)?
Skomentuj
-
Łukasz nadal się nie rozumiemy. Ty mówisz, że można. Ale ja się pytam po co to robić ?
Czy naprawdę uważasz, ze auto jest najlepszym miejscem do robienia audiofilskiej instalacji oraz słuchania w nim muzyki ? Bo ja nie. Dla mnie równie duży sens ma robienie audiofilskiego nagłośnienia w toalecie. Można przecież wytłumić ściany, podłogę, dać dobre głośniki, odpowiednio ustawić kibelek itp . wszystko po to aby podczas porannego siedzenia na tronie umilić sobie czas wyjątkowej jakości muzyką. Ale to nie ma dla mnie sensu tak samo jak przemienianie auta w sale odsłuchową, które służy do jeżdżenia a nie słuchania muzyki.
Skomentuj
-
Warto miec dobry sprzet audio w samochodzie, ale czy warto miec lepszy to juz inna sprawa. Ja uwazam, ze jazda samochodem moze ( i zazwyczaj jest) tak absorbujaca, wymagajaca uwagi, ze nie sposob sie skupic na muzyce. Mozna miec super instalacje audio, a zeby ja sluchac, to trzeba stac na parkingu. Wg mnie kosztowne instalacje, to bardziej pokaz mozliwosci danej firmy, niz faktyczna potrzeba, a jak juz instalacja zamuje pol bagaznika, to dla mnie jest cos nie tak...
Skomentuj
-
Yoshi to tak samo jak ustawienie kolumn w pokoju w którym szklanki dzwonią na regale, pokoju otwartym na kuchnie czy zupełnie nie przygotowanym do odsłuchu
Takich przykładów można podać sporo
Samochód podczas odsłuchu przez sędziego jest zamknięte, wyłączone i stoi w miejscu cichym
Nic poza tobą nie przeszkadza ci w odsluchu
Lubisz miec w domu dobry sprzet a w samochodzie godzisz sie na słuchanie gowna?
Ja po kilku minutach słuchania oryginału w samochodzie poprostu zaczynam sie denerwować i to wyłączam
Yoshi ja potrafię zrozumieć słowa krytyki wszystkiego jeśli ktoś tego spróbował
A ty nie posluchales dobrego auta i odrazu jedziesz po takim rozwiązaniu
To tak ja bym nie słuchając twojego power cleanera napisał, ze to głupota bo przeciez wiecej rzeczy psuje odsluch w domu niz sam prąd
Yoshi poza tym sa osoby ktore wiecej spędzają czasu w samochodzie niz w domu przez kolumnami
Na ten przykład jaLast edited by lklukasz; 05.05.2015, 17:28.Juz mi sie nie chce...
Skomentuj
Skomentuj