A jakie macie zdanie na temat specjalnych stref ekonomicznych? Tam tez zarejestrowane firmy nie płaca podatków.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Spam Post :)
Collapse
X
-
Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postaKorwin gada samymi ogólnikami
Posłucha Korwina, poczytaj jego wypowiedzi, wylacz TVN, wywal Wyborcza w kibel, zamknij onet a moze troche w głowie sie przejaśni.
Skomentuj
-
Ok to podam przykład
Ten przykład jest z przed kilku lat
Chciał, zeby benzyna kosztowała 2zl/L
Wiec chciał z ceny benzyny wyłączyć podatek akcyzowy
I na tym skończył swój program/wywód
Czyli skończył na ogólnikach
Wiec inteligenty człowiek zapyta:
Jak?
Czym załata powstała dziurę po tym podatku?
Czy zdaje sobie sprawe jakie to sa pieniądze?
Czy wie co mozna z tym pieniędzy zrobic?
Na co idą te pieniądze?
Itd itp
To jest władnie populistyczne gadanie pod publikę
Ale nie twierdze, ze tylko on tak robi... wszyscy tak robią
Dlatego śmiało moge powiedziec, ze nie ide na wybory i żaden z kandydatów nie jest moim kandydatem
Zreszta na wybory idzie sie po to by głosować przeciw komuś a nie za kimśLast edited by lklukasz; 18.03.2015, 22:16.Juz mi sie nie chce...
Skomentuj
-
Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postaCzym załata powstała dziurę po tym podatku?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postaI litr paliwa kosztuje mnie ok 2zl
Nie chciałbyś?
Korwin chce by ludzie mieli więcej pieniędzy poprzez likwidacje niektórych podatków, a inne by zmniejszył. Spowodowałoby to, że ludzie chętniej i więcej by kupowali, przez co kasa zachomikowana obecnie na podatkach tak czy siak wróciła by tam gdzie ma wrócić. Wilk syty i owca cała :)
To nie jest skomplikowane :)marcinsywala.pl
Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS
Skomentuj
-
Ok... I do czego dążysz?
- - - - - aktualizacja - - - - -
Hermes wiec jednak populistyka :)
Tu zmiejsze, niech widza, ze zrobiłem
Zmniejszyłem podatki i mniej płaca za benzynę
Ale jebne ich z drugiej strony bo i tak kasa w budżecie misi sie zgadzać
Gdzie logika i myślenie?Juz mi sie nie chce...
Skomentuj
-
Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postaTu zmiejsze, niech widza, ze zrobiłem
Zmniejszyłem podatki i mniej płaca za benzynę
Ale jebne ich z drugiej strony bo i tak kasa w budżecie misi sie zgadzać
Gdzie logika i myślenie?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postaCzym załata powstała dziurę po tym podatku?
Łukasz jak znajdę w zakładkach to wrzucę tu wyliczankę ile co kosztuje w 1l benzyny.
Skomentuj
-
No ale 90% tych przedwyborczych bełkotów i tej całej kiełbasy nie bedzie
Wiec po co wogole ten temat
Potem bedzie 100 dni prezydenta i co?
I ...... (Wstawić odpowiednie słowo)
Zamieszczone przez ir0nhide Zobacz postaNa początek proponuje zlikwidowanie armii złodziei i ich popleczników, których utrzymanie/opłacanie kosztuje nie wyobrażalne sumy...
Łukasz jak znajdę w zakładkach to wrzucę tu wyliczankę ile co kosztuje w 1l benzyny.
Cena benzyny w całej kwocie jest śmiesznaJuz mi sie nie chce...
Skomentuj
-
Zamieszczone przez ir0nhide Zobacz postaNa początek proponuje zlikwidowanie armii złodziei i ich popleczników, których utrzymanie/opłacanie kosztuje nie wyobrażalne sumy...
http://wmeritum.pl/wielka-brytania-p...800-62-000-zl/
Nie pamietam dokladnie ile u nas ostatnim razem podniesli niech mi ktos przypomni, kilka złotych?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz postaPo co rozmawiac o czym, co nie ma miejsca i raczej miec nie bedzie. Szkoda czasu i miejscaZamieszczone przez lklukasz Zobacz postaNo ale 90% tych przedwyborczych bełkotów i tej całej kiełbasy nie bedzie
Powiem jedno. Nie chcę, bo kocham moją ojczyzne za historie, za ludzi którzy umierali po to bym ja, ty i ty jeden z drugim mogli teraz wgl BYĆ mówić w swoim języku a nie szwargotać w obcym itd.
Jak Kukiz powiedział z polską historią w pamięci i dumą w sercu spakować się i nie chcę ale muszę wyjechać- wydalić się z tej dupy która sama pod siebie zaczyna srać :(
Skomentuj
-
Zasady ekomomi sa proste tylko nie tej o ktorej mowia w TV i studentom na studiach.
Tu chodzi o zrobienie z ludzi niewolnikow aby za duzo nie mysleli, jedli hamburgery, ogladali TzG, czytali wyborcza i Lisa i płacili na te barany kupe kasy do żłoba w którym żrą nasi władcy.
Korwin chce to zmienic, nie tylko on zreszta, masa ludzi zaczyna myslec.
Jak ktos nie rozumie prostych spraw https://www.youtube.com/watch?v=X7Gha7FXI4o to trudno z nim dyskutowac. ALe zawsze warto przekonac, wyjasniac. Moze w koncu wstanie narod z kolan. Ale póki co lewacka lemingoza blokuje wszelkie zdroworozsadkowe działania.
http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Leming_%28osoba%29
Skomentuj
-
brencik z korwinem to akurat nie jest najlepszy przykład. Piszesz nielogicznie, bo to korwin chciałby z ludzi zrobić niewolników, pracujących dla króla korwina!!!
Korwin niestety to taki julian z pingwinów z madagaskaru!!!
nic więcej, prymitywny egocentryk, poniżający kobiety!!!(aut. wypowiedź:"Twierdzi, że chce obalić Unię Europejską, zastąpić demokrację monarchią absolutną albo chociaż odebrać kobietom prawo do głosowania. Dodał również, że poziom kobiecej inteligencji mógłby być podwyższony poprzez kontakt ze spermą).
To korwin sprzeciwiał się paraolimpiadom, twierdząc, że ludzie upośledzeni powinni się nie wynurzać, nie pokazywać publicznie, bo społeczeństwo nie chce takich oglądać.!!!!
!!! ale dla uważnego; całego smaczku sprawie nadaje jeden fakt!!!! - przecież ten człowiek też jest upośledzony!!!!!lol!!!!, przecież on ma totalną wadę wymowy!!!! więc wg jego własnego twierdzenia o upośledzonych osobach sam powinien się wywalić z tv:)
natomiast prawdopodobnie z medycznego punktu widzenia nie jest debilem,
pamiętam jak dawno temu wpieprzał bodajże własnego PIT-a bez zapitki:), co klasyfikowałoby go raczej w gronie oszołomów, idiotów.:)
Skomentuj
-
Hermes ja już trochę żyje na tym świecie i mnie nie przekonuje żaden nawet najlepszy program
Ja zaraz po przeczytaniu programu pytam: jak to zrobisz?
Jkm ma pojęcie o polityce bo w niej uczestniczył ale czy ma za sobą specjalistów i ludzi ktorzy mu w tym pomogą ?
Paweł niesty jest w polityce raczkującym nowicjuszem
Jak Lepper kiedys... tylko czy Polska jest głowa na drugiego?
I czy Kukiz ma pojęcie o "głębokości" tematu?
Dla mnie porywa sie z motyka na słońce.
Jak z projektem kolumn. Wszyscy wiedza jak... robi kilku :)Juz mi sie nie chce...
Skomentuj
Skomentuj