Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Spam Post :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

benek161, nie napisałem, że Ty narzekasz - odniosłem się tylko do Twojej wypowiedzi i pojechałem ogólnikiem, dokładnie tak samo jak Ty. Z drugiej strony mógłbym uznać, że skoro tak Cię to zabolało, to może coś jest na rzeczy?

Spoko, spoko, nie traktuj tego co napisałem personalnie - nie miałem takiej intencji.

Skomentuj

Zamieszczone przez brencik Zobacz posta
      Jesli to sa debile to kim ty jestes? No comments.
      no ciekawe kto tu inwektyw używa, a "ty" to chyba się z wielkiej litery pisze?

- - - - - aktualizacja - - - - -

Zamieszczone przez brencik Zobacz posta
      Unia Europejska to sztuczny twor biurokratyczny.
      https://www.youtube.com/user/podziem...rch?query=unia
      https://www.youtube.com/results?sear...nia+europejska
      Tam sie nic nie robi. Tylko bierze kase za produkcje papiekow.
      w polityce jest wielu debili, ale Korwin z pewnością jest w czołówce
      Last edited by djrobo; 18.03.2015, 15:21.

Skomentuj

Zamieszczone przez djrobo Zobacz posta
        Moge wiedziec czemu jest "debilem" ?
        Tutaj znaczenie tego słowa : http://pl.wikipedia.org/wiki/Debil

Skomentuj

Zamieszczone przez Jimy-Adi Zobacz posta
          Tutaj znaczenie tego słowa : http://pl.wikipedia.org/wiki/Debil
          Z uwagi na jego poglądy. Acha, nie będę ich wymieniał, ma swoją stronę i bloga więc można się zapoznać.

Skomentuj

Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz posta
            Oczywiscie, ze wszystko jest mozliwe, ale uwazam, ze wojna swiatowa jest mało prawdopodobna.
            A słyszeliście ze służba wojskowa znów obowiązkowa ? Gdyby wojna nie była realna, to by sie tak nagle nie obudzili z poborami.. sam jestem ciekaw czy do mnie nie przyjdzie wezwanie, bo jeszcze nie tak dawno byłem na komisji

Ci wszyscy politycy nie są głupi, tylko że głupią postępują. Albo musza albo chcą .. nie wiem ale swój rozsądek mają na pewno, i zawsze robią tak żeby to im było dobrze a nie reszcie.
            Trochę talk jak ze szlachtą jeszcze przed rozbiorami... maja władze ale nie potrafią z niej korzystać w poprawny sposób.
            A z podatkami wg mnie jest ich wystarczająco dużo, albo i za dużo. ale w niewiadomych nikomu okolicznościach rozpływają sie urzędach i instytucjach...

Skomentuj

no ciekawe kto tu inwektyw używa
              Nie ciekawe tylko jasne, przecież widać.

a "ty" to chyba się z wielkiej litery pisze
              np. z wyrazu szacunku do tej osoby ? To ty sobie chyba kpisz.

Odpowiedz na pytanie. Na którym miejscu ty jesteś ? W sumie nie musisz, sytuacja jest klarowna. :)

Zamieszczone przez Jimy-Adi Zobacz posta
              Poczyniłem prywatne obserwacje wśród kilkudziesięciu osób które m. in tak go nazywają. Prosta sprawa, w 90% są to troglodyci którzy najzwyczajniej nie rozumieją co ten człowiek mówi, nie ogarniają tego i jak taki dziki zwierz który syczy/warczy na ciebie jak podchodzisz by mu pomóc...
              ("POwypierane umysły", prędzej na raka wynajdą lek niż na to)

Skomentuj

Zamieszczone przez _NATAN_5064 Zobacz posta
                A słyszeliście ze służba wojskowa znów obowiązkowa ?
                I bardzo dobrze. Wierze, że nie będzie ciot w rurkach, które będą sie zastanawiały czy czasem in nie bliżej do dziewczynek.
                marcinsywala.pl
                Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

Zamieszczone przez Hermes Zobacz posta
                  I bardzo dobrze. Wierze, że nie będzie ciot w rurkach, które będą sie zastanawiały czy czasem in nie bliżej do dziewczynek.
                  Ja jakoś do wojska sie nie wybieram, a rurek nie nosze, i normalnie wole dziewczyny ..
                  Groźba myślenia nie zmienisz

Skomentuj

Zamieszczone przez Hermes Zobacz posta
                    nie będzie ciot w rurkach
                    I może się w sklepach asortyment poprawi, bo ostatnio trafiam na sporo spodni których - chociaż szczupły jestem - nie mogę wciągnąć na udo. Rozmiar teoretycznie OK, w pasie byłyby OK, ale przez nogę nie wchodzą. To pewnie modele dla "ciot w rurkach"

Skomentuj

rurek nie nosze, i normalnie wole dziewczyny ..
                      To chyba normalne, prawda?

Chodzi mi o to, że w wojsku kształtuje się charakter itp. Nie muszę chyba tego tłumaczyć
                      marcinsywala.pl
                      Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

Myślisz ze jak przez 20 przysłowiowo chodzil to po roki przestanie.? Musieli by mu tam ostry wpier.. .. spuścić. Charakter albo sie ma albo nie.. najwyżej rodziców możesz obwiniac ze mieli na ciebie zly wpływ.

Skomentuj

Generalnie nie chodzi o te "pokemony" co teraz świrują. Bardziej chodzi o działanie długofalowe.

Charakter albo sie ma albo nie..
                          Przeważnie się go wyrabia

najwyżej rodziców możesz obwiniac ze mieli na ciebie zly wpływ.
                          Teraz jak rodzice maja coraz mniej czasu dla swoich dzieci z powodu pogoni za pieniądzem, to pływ na małolatów ma środowisko w jakim się obracają.
                          marcinsywala.pl

Skomentuj

Korwin gada samymi ogólnikami
                            Zero konkretów
                            A ludzie nie sa głupkami i nie wierza w te jego wymysły

Gdzie konkrety postępowania czyli jak zamierza spełnić swoje postulaty?
                            Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

A słyszeliście ze służba wojskowa znów obowiązkowa ? Gdyby wojna nie była realna, to by sie tak nagle nie obudzili z poborami.. sam jestem ciekaw czy do mnie nie przyjdzie wezwanie, bo jeszcze nie tak dawno byłem na komisji
                              Ale to zupelnie naturalne. Skoro sasiad prezy muskuly, to panstwa NATO musza pokazac swoja gotowosc bojowa w razie ataku.

Tak czy inaczej, caly czas nie potrafie dostrzec powodu, dla ktorego Rosja miala by zaatakowac panstwa NATO. Nie widze w tym korzysci dla Putina i calej Rosji. Nie wydaje mi sie zeby Putin byl totalnym szalencem. Jest inteligetny i dobrze wie ile moze sobie pozwolic, a gdzie przegialby pale. Dlatego chetnie pokazuje mozliwosci swojej armii, to typowa propaganda rosyjska. W przypadku konfliktu miedzy Rosja, a NATO jest wielce prawdopodobne, ze konflikt bedzie calkowicie globalny i kwestia czasu bedzie, kto nacisnie czerwony guzik. Z reszta, Chiny tylko czekaja, jak slaby niedzwiedz pozer padnie na ryj, maja chrapke na spore terytorium Rosji w Azji, a Putin nie odwazy sie na konflikt z zachodem i Chinami jednoczesnie.

Skomentuj

Ale to zupelnie naturalne. Skoro sasiad prezy muskuly, to panstwa NATO musza pokazac swoja gotowosc bojowa w razie ataku.

Tak czy inaczej, caly czas nie potrafie dostrzec powodu, dla ktorego Rosja miala by zaatakowac panstwa NATO. Nie widze w tym korzysci dla Putina i calej Rosji. Nie wydaje mi sie zeby Putin byl totalnym szalencem. Jest inteligetny i dobrze wie ile moze sobie pozwolic, a gdzie przegialby pale. Dlatego chetnie pokazuje mozliwosci swojej armii, to typowa propaganda rosyjska. W przypadku konfliktu miedzy Rosja, a NATO jest wielce prawdopodobne, ze konflikt bedzie calkowicie globalny i kwestia czasu bedzie, kto nacisnie czerwony guzik. Z reszta, Chiny tylko czekaja, jak slaby niedzwiedz pozer padnie na ryj, maja chrapke na spore terytorium Rosji w Azji, a Putin nie odwazy sie na konflikt z zachodem i Chinami jednoczesnie.
                                Masz racje że nie będzie sie pchał w gips.. ale taka Polska Ukraina czy Białoruś ? kto mu fiknie ? NATo może ale nie musi pomagać swoim sojusznikom, take państwa jak nasze to jest 'pikuś". Cała reszta przyklepie żeby tylko nie kliknąć tego guzika.. nie raz już tak było

Skomentuj

ale taka Polska Ukraina czy Białoruś ?
                                  Polska nie jest krajem bylego zwiazku radzieckiego. U nas nie ma rosjan, ktorych Putin chcialby bronic. Gorzej jest z Litwa, Łotwa i Estonia, ktore tez sa w NATO. Cala nadzieja w tym, ze ci rosjanie, ktorzy zyja w tych krajach nalezacych to UE, nie beda chcieli przylaczac sie do Rosji, tak jak tego chcieli ludzie na Krymie, czy wschodnia Ukraina. Jest nadzieja, ze mimo swoich korzeni, zdaja sobie sprawe, ze z Rosja bedzie tylko gorzej.

Skomentuj

Nie na temat...
                                    Tak czy inaczej, caly czas nie potrafie dostrzec powodu, dla ktorego Rosja miala by zaatakowac panstwa NATO
                                    A kto powiedział że wojna to od razu Rosja? To że aktualnie jest temat Rosji to nie znaczy że z jej powodu musi być wojna. III może być i za 100lat, faktem jest że niemożna powiedzieć że żyjemy w takich czasach że wojny nam nie grozi.

Zamieszczone przez lklukasz Zobacz posta
                                    A ludzie nie sa głupkami i nie wierza w te jego wymysły
                                    To ludzie wykształceni, i doświadczeni życiowo, kulturalni, konserwatywni, wychowani na ludzi wprowadzający sobą jakąś wartość społeczną, są głupkami jeśli rozumieją w związku z czym podzielają albo przychylni są choć trochę kierunkowi politycznemu który głosi inteligentny, oczytany, kulturalny, znający języki, przede wszystkim życiowy człowiek ?

Zamieszczone przez lklukasz Zobacz posta
                                    Korwin gada samymi ogólnikami
                                    Zero konkretów
                                    Tzn?

Nie żebym bronił Korwina (co niektórzy mogą tak pomyśleć...) ale szalenie intryguje mnie ten fakt niezrozumienia prostych rzeczy które on mówi. Przecież on to tłumaczy od lat, nie uprawia populizmu jak inni...

Skomentuj

Zamieszczone przez ir0nhide Zobacz posta
                                      A kto powiedział że wojna to od razu Rosja?
                                      Bo nikt inny nam teraz nie grozi rakietami pod granica.

Skomentuj

Bo nikt inny nam teraz nie grozi rakietami pod granica.
                                        Dżihad... Jak na razie wygląda na to że tylko Putin ma jaja żeby coś zrobić w tym temacie.

- - - - - aktualizacja - - - - -

http://radioszczecin.pl/29,7505,zobacz-rozmowe-z-pawlem-kukizem&idf=302405?

Skomentuj

E tam, nie ma realnego zagrozenia ze strony islamistow. To tchórze i jedyne co potrafia to lapac niewinnych ludzi i scinac im glowy.

Skomentuj

Czaruję...
                                          X