:???::crying::drool: - przepraszam Koledzy. Wątki z projektami kolumn odemnie zostały usunięte. Mam nadzieje że sprawa się wyjaśni. ja ich nie usuwałem i chyba nie mam na to wpływu.
Szkoda bo miałem dla was jeszcze kilka pomysłów w tym też dużych 3 drożnych.
Po pierwszej prośbie z waszej strony zamazałem loga w nowych postach. po drugiej prośbie przestałem je umieszczać proszę sprawdzić.
Prosiłem 2 krotnie aby ktoś wziął i edytował posty w celu zamazania logów - dostałem odpowiedź że nikomu się nie będzie chciało tego robić.
Ja niestety nie mogę już edytować postów.
Pisałem też ze za pomiarach kolumn gotowych musi być jakiś znaczek aby ktoś tych pomiarów nie użył do swoich celów ( np. zarobkowych )
Na wszystkich ostatnio zamieszczonych pomiarach niema loga chociażby na tych z naszej dyskusji kilka stron prędzej - sprawdź
zasugerowałem to - bez odpowiedzi. Spełniałem wszystkie prośby administracji na bieżąco. Nie dostałem odpowiedzi na moje prośby. A mimo wszystko coś jest nie Halo ...
Wydaje mi się że w zadnym poście nie nagabywałem nikogo do niczego na moją korzyść. W korespondecji prywatnej Też - myśle ze administracja ma podgląd i może to sprawdzić.
Naprawdę nie rozumiem co jest nie Halo ... usunięte zostały darmowe projekty dla forumowiczów.
We wczorajszym temacie projektowym logo jest i jest wystarczająco czytelne na większości pomiarów
- tak bo pisałem że na pomiarach kolumn gotowych musi coś byc. A nie dostałem jednoznacznej odpowiedzi od was czy takie zamazane logo może być a jak nie to co umieścić
Ja wszystko rozumiem i od samego początku zadeklarowałem zgodę. Ale wystarczyło odpowiadać na moje pytania i prośby aby nie było niedopowiedzeń. Wysyłałem kilku krotnie prosby na priv. Dostałem jedynie odpowiedź ze damy znać ... i cisza
Ja nie mam tych postów zapisanych więc ich nie przywrócę. Proszę o zakrycie logowań na pomiarach to nie jest wiele wysiłku zmienić 20 screenów. Lub umożliwić mi możliwość edycji tych postów.
Nie wiem korespondencja nie była ze mną ani nie ja usunąłem tematy .
Niemniej decyzja była podejmowana wspólnie przez administrację i wszyscy jej członkowie jednoznacznie wypowiedzieli się w tym temacie .
Z tego co widzę pierwszy raz ta spr. została poruszona jakiś miesiąc temu .
A Ponownie po twoim nowym temacie gdzie znowu pojawiły się loga .
No jest bo trzeba je skopiować , edytować , wgrać na nowo na twoje konto.
Ja tego zrobić nie mogę (ani żaden zielony ) bo nie mam możliwości wgrania z powrotem zdjęć na twoje konto .
(a przynajmniej nic o takich mocach nie wiem )
Tomek ma wystarczająco dużo pracy przy utrzymaniu serwisu na chodzie.
Więc skoro to tak mało pracy to jaki widzisz problem ?
Spr. była prosta i znana Ci dużo wcześniej niż od wczoraj trzeba było się dostosować .
Teraz po prostu załaduj tematy ponownie .
dziękuje sprawa załatwiona. Doświadczenie pokazało ze zamiast pisać na priv lepiej walnąć z spam poście a sprawa zostanie rozwiązana od razu :).
Za uchybienia z mojej strony przepraszam. Myśle że wiecie że nie taki był mój Cel.
Musze nadac przesylke kurierem pobraniowa. Zeby tak wyslac musze sie zarejestrowac na stronie jakiegos kuriera czy gdy przyjedzie przedstawi mi stosowne dokumenty do wypelnienia? Kolejna sprawa to taka koperta z logiem kuriera mozna ja odkupic od kierowcy kuriera, jest w gratisie czy jak to wyglada? Nie mam specjalnie ochoty czytac regulaminu na ich stronach gdyz interesuja mnie tylko w/w kwestie. Podpowie ktos jak to wyglada?
Skomentuj