Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Spam Post :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez brencik Zobacz posta
    Niestety wiekszosc ludzi to debile i dlatego glosuja tak a nie inaczej. Stad Polska tak wyglada jak wyglada.
    Demokracja to rzady wiekszosci, a wiekszosc to debile. Czyli rzadza nami debile wybrani przez innych debili. Jak Tobie to pasuje to znaczy tylko jedno.
    patrzcie no - znalazł się "jedyny oświecony". ups, pomyłka , ich jest dwóch?

Skomentuj

Obrażając innych nie przysporzycie jkm zwolenników
      Ale róbcie tak dalej... powodzenia

Ja mam swojego polityka ktory ma moj głos
      Ale niestety nie kandyduje

- - - - - aktualizacja - - - - -

Jeśli w taki sposób rozumiecie demokracje... Spoko
      Wałęsa kiedys powodzial: mielismy miec demokracje a teraz kazdy mowi co chce
      Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Korwin wygra wybory, jak rosjanie zaczna glosowac na opozycje, a nie Putina. Czyli nigdy :) niestety...

Skomentuj

Czasami uważam że świat powinien zostać podzielony na pół. Po jednej stronie troglodyci którzy samoczynnie by wyginęli.

Skomentuj

Pany dajcie spokój z polityką, bo to jest temat rzeka i nigdy się do porozumienia nie dojdzie. Różnimy się poglądami i koniec.
            Programy mogą być różne, założenia też a prawda jest taka, że politycy chcą wygrać tylko dla samego zwycięstwa, a nie po to żeby coś zmieniać. No i druga sprawa, większość którzy pchają się do sejmu, senatu, czy choćby głupich samorządów lokalnych robi to z chęci zysku materialnego a nie poprawy Polski.
            Skończcie te dyskusje bo jeden drugiego nie przekona.

Powiedzcie mi lepiej jakie mam szanse oddać na gwarancję kurtkę techniczną kupowaną w Diverse, nie posiadając paragonu. Za cholerę go znaleźć nie mogę, a kurtka kupowana w tym roku. Nie chcę wymiany ani zwrotu kasy, lekko puścił mi szew w podpince i wystarczyło by to poszyć. Mógłbym zrobić sam, ale kurtka ma membranę której nie chciałbym podziurawić. Ktoś już przechodził przez coś takiego ?

Skomentuj

Zamieszczone przez lklukasz Zobacz posta
              Ja mam swojego polityka ktory ma moj głos
              Ale niestety nie kandyduje
              Donaldinho?

Skomentuj

Jeśli w taki sposób rozumiecie demokracje... Spoko
                I tak monarchia jest lepsza bo złego jednego władcy łatwo się pozbyć i nie mów że nie bo w dzisiejszych czasach pół władzy polski można zlikwidować a wnuczek Szczynukowicza leje na to....

Skomentuj

Zamieszczone przez ir0nhide Zobacz posta
                  Gratuluje i naprawdę życzę Ci stary abyś nie dostał kolejnego zawału jak zobaczysz jakie podatki musisz płacić...
                  No jakie te podatki? Podatek dochodowy to betka, dużo większy haracz płaci się poprzez VAT, akcyzy i inne tego typu "wartości dodane". Czyli Ty też je płacisz - dostajesz z tego powodu zawału? Owszem, obciążenia są duże, ale nie demonizuj tutaj opłat związanych z własną działalnością gospodarczą - w niektórych przypadkach mogą być nawet mniejsze niż te "na etacie". Nie zakładać działalności z uwagi na podatki? Kompletnie bez sensu.

Skomentuj

Zamieszczone przez dragon Zobacz posta
                    fektem ubocznym był zawał po drodze w wieku 27lat
                    No i warto było ?

Korwin to oszołom i nie wiem jak można tego nie widzieć .
                    Gimbaza głosuje rzeczywiście , za moich czasów to jednak w tym wieku wydaje mi się ,że ludzie mądrzejsi byli i zamiast politykierami to się dupami zajmowało .

Skomentuj

Wlasnie, np w pewnych zawodach mozna miec opodatkowaniem ryczaltem w wysokosci tylko 3%. Podatek Vat jest wysoki, moglby byc nizszy tak z 5%. Akcyza tez jest za wysoka. Do tego setki dodatkowych oplat skarbowych, czasami niewielkich ale ziarnko do ziarna i podatnika doi sie jak siemano.

Skomentuj

Zamieszczone przez raven1985 Zobacz posta
                        Czyli generanie jak Jareczek

Skomentuj

niestety normalni ludzie nie pchaja sie do polityki

Skomentuj

Waloos nie musisz miec paragonu
                            Wystarczy ze udowodnisz ze ja tu kupiłes tego i tego dnia
                            Moze to byc wyciąg z karty kredytowej lub kata przy płatności karta lub potwierdzenie
                            Mozesz tez wskazać sprzedawcę ktory ci ja sprzedał i kiedy
                            Sklep sobie to sprawdzi w kopii paragonów

Z taka reklamacja u nich nie bedziesz miał żadnego problemu
                            Naprawia ci to bez problemu

Co do mojego polityka to nie jest nim napewno donaldinio
                            Jest nim Ryszard Kalisz
                            Wg mnie jedyny inteligenty polityk
                            Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Jest nim Ryszard Kalisz
                              Wg mnie jedyny inteligenty polityk
                              O tak, medialna twarz, jest inteligetny, ale niestety to stary komuch, wiec nie rozumiem jak mozna na kogos takiego zaglosowac.

Skomentuj

Komuchem był to prawda
                                Ale przestał mu pasować taki "układ"
                                I jak wiesz zrezygnował z popierania takiego stanu rzeczy
                                Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Ja wiem jedno. Po 89 roku w Polsce przeszla ustawa lustracyjna, ktora miala przyczynic sie do wyczyszczenia naszego kraju z czerwonego robactwa. Jak wiadomo rzad, ktory przeglosowa te ustawe zostal odwolany przez Bolka. Od tamtej pory do dzis nie ma wolnej Polski, tylko kontynuacja socjalizmu. Jak widze takich ludzi jak Miller czy Kwasniewski, to mnie skreca jak te mendy dalej pociagaja za sznurki. Owszem, Kalisz przestal sie lubic z Millerem, ale to nie jest powod, dla ktorego mialbym go wybielac. Ktos, kto byl czlonkiem PZPR, w wolnej Polsce nie miałby prawa istniec jako polityk.

Skomentuj

Najciekawsze może być to że wszyscy co go nie rozumieją to gadają własnie tak: Debil, oszołom, nawiedzony itp. Nikt z tych osób nie jest w stanie konstruktywnie rozwinąć swojej wypowiedzi z podaniem argumentów na poziomie.
                                    To takie gadanie trochę przypominające:
                                    X: Jest Debilem
                                    Y: Dlaczego?
                                    X: Wiem ale nie powiem.

Każdy operuje tylko inwektywami (już pisałem o czym to świadczy) Żadna z tych osób nie pójdzie na spotkanie i nie powie Korwin jesteś debilem, na tej płaszczyźnie jaja się kończą bo mają świadomość że wiedzą i kulturą zbeształ by takiego do równego - żałosne.
                                    Last edited by ir0nhide; 19.03.2015, 14:21.

Skomentuj

Korwin to oszołom
                                      Heh dobre. Pewnie wiedze ta masz bezposrednio z TVN i GW. Bo z jego wypowiedzi (nie urywków wyjetych z kontekstu) wynika zupelnie co innego.

Zamieszczone przez dabyl Zobacz posta
                                      Ty też je płacisz
                                      No wlasnie, ludzie płaca, im biedniejsi tym wiecej.
                                      Podatki stanowia około 75-80% tego co zarabiamy. łacznie. Jest dokładne wyliczenie, wystarczy poszukac.

Skomentuj

Ir0nhide twojej strony widze dokładnie takie zachowanie
                                        Jak ktos nie jest za korwinem jest debilem
                                        Tak odczytuje twoje wypowiedzi
                                        Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Ir0nhide twojej strony widze dokładnie takie zachowanie
                                          Jak ktos nie jest za korwinem jest debilem
                                          Tak odczytuje twoje wypowiedzi
                                          Lklukasz kiedyś ten debil nazywał ludzi niepełnosprawnych debilami, później to prostował jak totalny osioł i kretyn.
                                          Zawsze w tłumie znajdzie się klakier co krzyczy to co częś tłumu chce usłyszeć i znajduje zwolenników, niestety brak w tym wiedzyi świadomości co można z tego realnie wykonać, a co jest bełkotem. Można sobie zakładać wielkie cele ale jeśli nie są realne do wykonania idą do kosza.

- - - - - aktualizacja - - - - -

Używając określenia debil mialałem na myśli tego pana z muchą oczywiście.

Skomentuj

Czaruję...