Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Spam Post :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez czekin1 Zobacz posta
    brencik z korwinem to akurat nie jest najlepszy przykład. Piszesz nielogicznie, bo to korwin chciałby z ludzi zrobić niewolników, pracujących dla króla korwina!!!

Korwin niestety to taki julian z pingwinów z madagaskaru!!!
    nic więcej, prymitywny egocentryk, poniżający kobiety!!!(aut. wypowiedź:"Twierdzi, że chce obalić Unię Europejską, zastąpić demokrację monarchią absolutną albo chociaż odebrać kobietom prawo do głosowania. Dodał również, że poziom kobiecej inteligencji mógłby być podwyższony poprzez kontakt ze spermą).
    To korwin sprzeciwiał się paraolimpiadom, twierdząc, że ludzie upośledzeni powinni się nie wynurzać, nie pokazywać publicznie, bo społeczeństwo nie chce takich oglądać.!!!!
    !!! ale dla uważnego; całego smaczku sprawie nadaje jeden fakt!!!! - przecież ten człowiek też jest upośledzony!!!!!lol!!!!, przecież on ma totalną wadę wymowy!!!! więc wg jego własnego twierdzenia o upośledzonych osobach sam powinien się wywalić z tv
    natomiast prawdopodobnie z medycznego punktu widzenia nie jest debilem,
    pamiętam jak dawno temu wpieprzał bodajże własnego PIT-a bez zapitki, co klasyfikowałoby go raczej w gronie oszołomów, idiotów.
    Czyli tak jak pisałem większość po prostu go nie rozumie. (Z tego własnie powodu ja też uważam że demokracja jest zła)
    To że nie rozumiesz nie znaczy że jest zły :) Operujesz w swojej wypowiedzi zmanipulowanymi populistycznymi wypowiedziami jego przeciwników. Najzwyczajniej nie ogarniasz tego :/

Zamieszczone przez lklukasz Zobacz posta
    ale czy ma za sobą specjalistów i ludzi ktorzy mu w tym pomogą ?
    Wychodzi na jaw jak mało wiesz o nim... :/

Jak Lepper kiedys... tylko czy Polska jest głowa na drugiego?

- - - - - aktualizacja - - - - -

Hermes ja już trochę żyje na tym świecie i mnie nie przekonuje żaden nawet najlepszy program
    To nie przeczytałeś czyjegoś programu a obligujesz się do jakiegokolwiek wypowiada na jego temat ? :blink:

Skomentuj

Przekonaj mnie, ze wiesz wiecej i napisz jak chce zrealizować swoje obietnice.
      A ja ide dokładniej sie z nimi zapoznać :)

Bardzo dobrze znam film
      Powiedz nam lepiej jaki był finał tej sprawy?
      Co komu udowodnili i kto ile dostał (podaj w latach)

Bo to kolejne gadanie bez realizacji
      Swietny przykład
      Nie mów mi tylko, ze nie zdążył bo mu krzywdę zrobili
      Wyraźnie powodzial, ze dokumenty przekazał komuś jakby mu sie cos stało

Przejrzałem kazdy program, nawet dwa były bardzo podobne
      Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Nie na temat...

Skomentuj

Panowie, szukam forniru który przypomina "moro".
          Na forum niedawno ktoś pokazywał kolumny oklejone fornirem modyfikowanym w paski z akcentami zieleni.
          Kojarzy ktoś?

Skomentuj

Zamieszczone przez ir0nhide Zobacz posta
            Z takim podejściem to ja nie dziwie się że ten kraj tak wygląda. Wszyscy coś kuźwa chcą, tylko brać i brać. Żeby wziąć trzeba najpierw dać. Nie pytaj co ten kraj może zrobić dla Ciebie tylko co ty dla swojego kraju.
            Powiem jedno. Nie chcę, bo kocham moją ojczyzne za historie, za ludzi którzy umierali po to bym ja, ty i ty jeden z drugim mogli teraz wgl BYĆ mówić w swoim języku a nie szwargotać w obcym itd.
            Jak Kukiz powiedział z polską historią w pamięci i dumą w sercu spakować się i nie chcę ale muszę wyjechać- wydalić się z tej dupy która sama pod siebie zaczyna srać
            Niestety nie zrozumiales sensu mojej wypowiedzi. Ja popieram Korwina, ale lubie pisac i gdybac o tym co by bylo gdyby... Powiedzmy sobie jasno, Korwin czy jego partia nigdy nie bedzie pierwsza sila rzadzaca w kraju. Ma duze szanse dostac sie do parlamentu w tym roku ale nigdy nie bedzie w stanie sam rzadzic. To utopia. Nawet w sumie nie wiem czy bym chcial, mimo ze go popieram, poniewaz nie zgadzam sie z wieloma jego pogladami. Wolalbym aby byla na scenie politycznej partia, ktora nieco zluzuje poglady korwina i ustali jakis konsensus. Samo poparcie gimbazy nie wystarczy zeby cos w tym kraju zrobic, a ludzie powazni, z doswiadczeniem nie chca na niego glosowac, wlasnie z uwagi na jego zbyt skrajne poglady prawicowe.

Skomentuj

http://allegro.pl/fornir-impresja-gr...146600706.html

Zamieszczone przez marian Zobacz posta
              Panowie, szukam forniru który przypomina "moro".
              chyba to bedzie blisko

Skomentuj

Tak z ciekawości przeczytałem ostatnią dyskusję odnośnie pporównywania się do wschodu/zachodu i kto ile zarabia, kto ma gorzej a kto lepiej... Panowie kilka lat temu też nie miałem perspektyw i wiecznie narzekałem do momentu kiedy nie zrozumiałem że jeśli chcemy mieć lepiej to trzeba zastanowić się co chcemy w życiu robić, obrać cele i zapieprzać 2x więcej. Zaczynałem pracę od 900zł na rękę i robiłem same najgorsze rzeczy których innym się nie chciało robić. Po 8 latach wypracowałem niezły zarobek, funkcyjne stanowisko, kilka pracowników pod sobą i perspektywę otwarcia własnej działalności. To co zauważyłem dzisiaj u młodych ludzi to brak dyscypliny, cierpliwości i że wszyscy by chcieli mieć dobrobyt od razu, a jeśli się trafi taki który wie że trzeba zacząć od totalnego zera to i tak po roku zaczyna pytać dlaczego jeszcze prezesem nie jest. Moja droga do posiadania tego co dzisiaj mam była ciężka czego efektem ubocznym był zawał po drodze w wieku 27lat, dzisiaj sporo ludzi chciało by mieć wszystko lekka ręką.

Co do tematu unii, osobiście jestem jej przeciwny, głownie dlatego że unie odbieram jako naszego Pana który wie lepiej i zgarnia jakiś % tego co wypracujemy tylko dlatego że jest naszym Panem. Jakiś czas temu czytałem artykuł bazujący na danych oficjalnie dostępnych, że do tej pory więcej do unii wpłaciliśmy niż otrzymaliśmy głownie przez chore kary za nie przestrzeganie norm unijnych... Gdyby bylibyśmy po za unia, a większość ludzi w tym kraju uczciwie podchodziła do życia i do tego potrafiła gospodarować pieniędzmi to dzisiaj było by naprawdę pięknie... no ale to taka moja mała utopia

Skomentuj

Lepper niestety za duzo wiedział, podobnie jak Petelicki któy za duzo sekretow władzy zdradził. Niestety, układ ma opcje oczyszczania.

Skomentuj

Jak politkowska, Niemcow i wielu innych w Rosji
                    Metody stalinowskie? Cofamy sie do lat 50-60 gdzie likwidowalo sie niewygodnych bohateow ak
                    Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
                      chyba to bedzie blisko
                      Ten o którym myślę był pasiakiem, miał ze 3 kolory, zielony, szary i czarny (chyba).
                      No ktoś niedawno pokazywał taką konstrukcję na forum ale jakoś nie mogę znaleźć...

Skomentuj

Zamieszczone przez dragon Zobacz posta
                        dzisiaj sporo ludzi chciało by mieć wszystko lekka ręką.
                        Nie rozumiesz jednego, myślisz w tej chwili tylko o sobie. Ludziom brakuje jakiejś takiej "matematyki empatycznej" - zrozumcie że najpierw należy coś dać, jak wszyscy zaczną dawać to logicznym jest że każdy zacznie otrzymywać - przecież to proste.
                        Dorobiłeś się jak napisałeś stanowiska brygadzisty, kierownica czy tam prezesa(nie wiem , nie ważne) ale masz pod sobą ludzi, to Ci ludzie już Cię nie interesują ? Najważniejsze że ty się wybiłeś ? Co ty myślisz - co im powiesz że jak będą tak ciężko pracować jak ty to zajmą twoje miejsce ? WSZYSCY ? :blink: To jak każdy dorobi się prezesa to kto będzie na tego prezesa zapieprzał ? Ludzie nie są wszyscy tacy sami, jedni są bardziej ambitni inni mniej, niektórzy chcą po prostu odpracować rzetelnie swoje 8godz. i wrócić do domów do rodzin, mieć za co nakarmić dzieci, wyjechać na wakacje - dorobić się godnego życia! jako człowiek który pracuje dla drugiego człowieka; a nie że tylko Pana kierownika ma stać...Ludzie więcej zarabiają więcej wydają - to proste. Są indywidualiści ... , są też ludzie którzy są zadowoleni z pracy w grupie, nie wiem np. ekipa stawiająca jakiś most... Każdy ma inne wymagania. Aktualnie to człowiek zapieprza ciężko, robi nadgodziny a go ledwo stać na opłaty i jedzenie - to co to za życie jak z 1/3 okradnie go państwo, a pracodawca nie może zapłacić więcej pracownikowi bo na tym traci... Przez ten socjalizm ludzie ciężko pracujący zapieprzają też na tych co nie robią...

Zamieszczone przez dragon Zobacz posta
                        perspektywę otwarcia własnej działalności.
                        Gratuluje i naprawdę życzę Ci stary abyś nie dostał kolejnego zawału jak zobaczysz jakie podatki musisz płacić...

Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz posta
                        Powiedzmy sobie jasno, Korwin czy jego partia nigdy nie bedzie pierwsza sila rzadzaca w kraju. Ma duze szanse dostac sie do parlamentu w tym roku ale nigdy nie bedzie w stanie sam rzadzic.
                        Ale nie o to chodzi żeby proroczyć, tylko żeby mieć czyste sumienie wykonując obywatelski obowiązek. Ja nie mówie przecież komuś idź zagłosuj na Korwina, tak nie można, można jedynie rozmawiać na ten temat aby każdy wyciągnął własne wnioski, aby obudzić w każdym człowieka, samodzielne myślenie. Nikt nie mówi przecież ze Korwin to zaraz fenomen i cud nie doceniany. Po prostu ja mam dosyć takich rządów PO-PiS'u a Korwina rozumiem.
                        Last edited by ir0nhide; 19.03.2015, 09:49.

Skomentuj

Gdzie dostanę takie podkładki?

Są to podkładki plastikowe od boczków wzmacniacza Sony ES.

Skomentuj

https://www.youtube.com/watch?v=yPLricJhH_M
                            Koles bredzi czy mowi to co 90% spoleczenstwa?

Bardzo dobrze znam film
                            Powiedz nam lepiej jaki był finał tej sprawy?
                            Chyba kazdy finał zna - Jądrka sprzątnieto ze sceny.
                            To proste.
                            https://www.youtube.com/watch?v=Z8osPYLCw20 tak dziala nasza milicja za nasze pieniadze. Kolesie powinni za brak interwencji przez rok kopac rowy. Korwin im by to załatwił, Bronek da dyplom ze nie doprowadzili do wiekszego nieszczescia.

Skomentuj

Dzięki za ten pierwszy link
                              Doskonale sie ubawiłem
                              Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Jak cie bawi to gratuluje poczucia humoru.

Pewnie to ogladales z duma i powaga jak maz stanu płynnie odpowiada i uzywa rzeczowych argumentow https://www.youtube.com/watch?v=UYdQO58FXvE
                                Intelektualnie Bronek przy Korwinie to jak zul spod budki z piwem do profesora AGH.

Skomentuj

szkoda słów

Skomentuj

Zamieszczone przez djrobo Zobacz posta
                                    szkoda słów
                                    Nie pojde na wybory, i tak wygra Bronek, moj głos na Korwina i tak nic nie zmieni - powiedziało kilka mln osób...

Skomentuj

Kilka milionów osob i głos na Korwina
                                      Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Niestety wiekszosc ludzi to debile i dlatego glosuja tak a nie inaczej. Stad Polska tak wyglada jak wyglada.
                                        Demokracja to rzady wiekszosci, a wiekszosc to debile. Czyli rzadza nami debile wybrani przez innych debili. Jak Tobie to pasuje to znaczy tylko jedno.

Skomentuj

Zamieszczone przez brencik Zobacz posta
                                          Jak cie bawi to gratuluje poczucia humoru.
                                          No niestety :(
                                          Jest takie stare polskie przysłowie..., ale nie przytoczę go tu bo ktoś pomyśli że obrażam, zamiast przywdziać refleksje.

Skomentuj

Czaruję...
                                          X