Zamieszczone przez brencik
Zobacz posta
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Spam Post :)
Collapse
X
-
Obrażając innych nie przysporzycie jkm zwolenników
Ale róbcie tak dalej... powodzenia
Ja mam swojego polityka ktory ma moj głos
Ale niestety nie kandyduje
- - - - - aktualizacja - - - - -
Jeśli w taki sposób rozumiecie demokracje... Spoko
Wałęsa kiedys powodzial: mielismy miec demokracje a teraz kazdy mowi co chceJuz mi sie nie chce...
Skomentuj
-
Pany dajcie spokój z polityką, bo to jest temat rzeka i nigdy się do porozumienia nie dojdzie. Różnimy się poglądami i koniec.
Programy mogą być różne, założenia też a prawda jest taka, że politycy chcą wygrać tylko dla samego zwycięstwa, a nie po to żeby coś zmieniać. No i druga sprawa, większość którzy pchają się do sejmu, senatu, czy choćby głupich samorządów lokalnych robi to z chęci zysku materialnego a nie poprawy Polski.
Skończcie te dyskusje bo jeden drugiego nie przekona.
Powiedzcie mi lepiej jakie mam szanse oddać na gwarancję kurtkę techniczną kupowaną w Diverse, nie posiadając paragonu. Za cholerę go znaleźć nie mogę, a kurtka kupowana w tym roku. Nie chcę wymiany ani zwrotu kasy, lekko puścił mi szew w podpince i wystarczyło by to poszyć. Mógłbym zrobić sam, ale kurtka ma membranę której nie chciałbym podziurawić. Ktoś już przechodził przez coś takiego ?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postaJa mam swojego polityka ktory ma moj głos
Ale niestety nie kandyduje
Skomentuj
-
Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postaJeśli w taki sposób rozumiecie demokracje... Spoko
Skomentuj
-
Zamieszczone przez ir0nhide Zobacz postaGratuluje i naprawdę życzę Ci stary abyś nie dostał kolejnego zawału jak zobaczysz jakie podatki musisz płacić...
Skomentuj
-
Zamieszczone przez dragon Zobacz postafektem ubocznym był zawał po drodze w wieku 27lat
Korwin to oszołom i nie wiem jak można tego nie widzieć .
Gimbaza głosuje rzeczywiście , za moich czasów to jednak w tym wieku wydaje mi się ,że ludzie mądrzejsi byli i zamiast politykierami to się dupami zajmowało .
Skomentuj
-
Zamieszczone przez raven1985 Zobacz postaKorwin to oszołom i nie wiem jak można tego nie widzieć .
Skomentuj
-
Waloos nie musisz miec paragonu
Wystarczy ze udowodnisz ze ja tu kupiłes tego i tego dnia
Moze to byc wyciąg z karty kredytowej lub kata przy płatności karta lub potwierdzenie
Mozesz tez wskazać sprzedawcę ktory ci ja sprzedał i kiedy
Sklep sobie to sprawdzi w kopii paragonów
Z taka reklamacja u nich nie bedziesz miał żadnego problemu
Naprawia ci to bez problemu
Co do mojego polityka to nie jest nim napewno donaldinio
Jest nim Ryszard Kalisz
Wg mnie jedyny inteligenty politykJuz mi sie nie chce...
Skomentuj
-
Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postaJest nim Ryszard Kalisz
Wg mnie jedyny inteligenty polityk
Skomentuj
-
Ja wiem jedno. Po 89 roku w Polsce przeszla ustawa lustracyjna, ktora miala przyczynic sie do wyczyszczenia naszego kraju z czerwonego robactwa. Jak wiadomo rzad, ktory przeglosowa te ustawe zostal odwolany przez Bolka. Od tamtej pory do dzis nie ma wolnej Polski, tylko kontynuacja socjalizmu. Jak widze takich ludzi jak Miller czy Kwasniewski, to mnie skreca jak te mendy dalej pociagaja za sznurki. Owszem, Kalisz przestal sie lubic z Millerem, ale to nie jest powod, dla ktorego mialbym go wybielac. Ktos, kto byl czlonkiem PZPR, w wolnej Polsce nie miałby prawa istniec jako polityk.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez raven1985 Zobacz postaKorwin to oszołom i nie wiem jak można tego nie widzieć .
To takie gadanie trochę przypominające:
X: Jest Debilem
Y: Dlaczego?
X: Wiem ale nie powiem.
Każdy operuje tylko inwektywami (już pisałem o czym to świadczy) Żadna z tych osób nie pójdzie na spotkanie i nie powie Korwin jesteś debilem, na tej płaszczyźnie jaja się kończą bo mają świadomość że wiedzą i kulturą zbeształ by takiego do równego - żałosne.Last edited by ir0nhide; 19.03.2015, 14:21.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez raven1985 Zobacz postaKorwin to oszołom
Zamieszczone przez dabyl Zobacz postaTy też je płacisz
Podatki stanowia około 75-80% tego co zarabiamy. łacznie. Jest dokładne wyliczenie, wystarczy poszukac.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postaIr0nhide twojej strony widze dokładnie takie zachowanie
Jak ktos nie jest za korwinem jest debilem
Tak odczytuje twoje wypowiedzi
Zawsze w tłumie znajdzie się klakier co krzyczy to co częś tłumu chce usłyszeć i znajduje zwolenników, niestety brak w tym wiedzyi świadomości co można z tego realnie wykonać, a co jest bełkotem. Można sobie zakładać wielkie cele ale jeśli nie są realne do wykonania idą do kosza.
- - - - - aktualizacja - - - - -
Używając określenia debil mialałem na myśli tego pana z muchą oczywiście.
Skomentuj
Skomentuj