Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Spam Post :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

A jakie macie zdanie na temat specjalnych stref ekonomicznych? Tam tez zarejestrowane firmy nie płaca podatków.

Skomentuj

Zamieszczone przez lklukasz Zobacz posta
      Korwin gada samymi ogólnikami
      A ja myślałem ze Bredzisław Komuruski tylko ogólnikami sypie i jego funfel Ryży w Brukseli...
      Posłucha Korwina, poczytaj jego wypowiedzi, wylacz TVN, wywal Wyborcza w kibel, zamknij onet a moze troche w głowie sie przejaśni.

Skomentuj

Ok to podam przykład
        Ten przykład jest z przed kilku lat
        Chciał, zeby benzyna kosztowała 2zl/L
        Wiec chciał z ceny benzyny wyłączyć podatek akcyzowy
        I na tym skończył swój program/wywód
        Czyli skończył na ogólnikach

Wiec inteligenty człowiek zapyta:
        Jak?
        Czym załata powstała dziurę po tym podatku?
        Czy zdaje sobie sprawe jakie to sa pieniądze?
        Czy wie co mozna z tym pieniędzy zrobic?
        Na co idą te pieniądze?
        Itd itp

To jest władnie populistyczne gadanie pod publikę

Ale nie twierdze, ze tylko on tak robi... wszyscy tak robią
        Dlatego śmiało moge powiedziec, ze nie ide na wybory i żaden z kandydatów nie jest moim kandydatem

Zreszta na wybory idzie sie po to by głosować przeciw komuś a nie za kimś
        Last edited by lklukasz; 18.03.2015, 22:16.
        Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Tym, ze wiekszosc osob bedzie tankowac pelny bak, a nie jego 1/5 :) ludzie beda mieli wiecej kasy na jazde samochodem, wiecej jazdy to szybsze zuzycie, kolejne zakupy i tak w kolko :) Proste.

Skomentuj

Ta... ja zawsze tankuje do pełna i jeżdzę ile potrzeba
            Nie ograniczam sie
            I co?

I litr paliwa kosztuje mnie ok 2zl
            I co?
            Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

I nic. Ty to Ty, a inni to inni. Sa tacy co jezdza nowymi autami za pol banki, a sa tacy co jezdza rozlatujacym sie gratem. Zgadnij ktorych jest wiecej?

Skomentuj

I litr paliwa kosztuje mnie ok 2zl
                To kosztowałby 1zł :)
                Nie chciałbyś?

Korwin chce by ludzie mieli więcej pieniędzy poprzez likwidacje niektórych podatków, a inne by zmniejszył. Spowodowałoby to, że ludzie chętniej i więcej by kupowali, przez co kasa zachomikowana obecnie na podatkach tak czy siak wróciła by tam gdzie ma wrócić. Wilk syty i owca cała :)
                To nie jest skomplikowane :)
                marcinsywala.pl
                Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

Ok... I do czego dążysz?

- - - - - aktualizacja - - - - -

Hermes wiec jednak populistyka :)

Tu zmiejsze, niech widza, ze zrobiłem
                  Zmniejszyłem podatki i mniej płaca za benzynę

Ale jebne ich z drugiej strony bo i tak kasa w budżecie misi sie zgadzać

Gdzie logika i myślenie?
                  Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Tu zmiejsze, niech widza, ze zrobiłem
                    Zmniejszyłem podatki i mniej płaca za benzynę

Ale jebne ich z drugiej strony bo i tak kasa w budżecie misi sie zgadzać

Gdzie logika i myślenie?
                    Po co rozmawiac o czym, co nie ma miejsca i raczej miec nie bedzie. Szkoda czasu i miejsca na serwerze.

Skomentuj

Na początek proponuje zlikwidowanie armii złodziei i ich popleczników, których utrzymanie/opłacanie kosztuje nie wyobrażalne sumy...

Łukasz jak znajdę w zakładkach to wrzucę tu wyliczankę ile co kosztuje w 1l benzyny.

Skomentuj

No ale 90% tych przedwyborczych bełkotów i tej całej kiełbasy nie bedzie
                        Wiec po co wogole ten temat

Potem bedzie 100 dni prezydenta i co?
                        I ...... (Wstawić odpowiednie słowo)

Zamieszczone przez ir0nhide Zobacz posta
                        Na początek proponuje zlikwidowanie armii złodziei i ich popleczników, których utrzymanie/opłacanie kosztuje nie wyobrażalne sumy...

Łukasz jak znajdę w zakładkach to wrzucę tu wyliczankę ile co kosztuje w 1l benzyny.
                        Ale ja to wiem
                        Cena benzyny w całej kwocie jest śmieszna
                        Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zamieszczone przez ir0nhide Zobacz posta
                          Ja bym tylko chcial miec mozliwosc wybory. A nie stosowanie przemocy i przymusu wobec mnie przez panstwo.
                          http://wmeritum.pl/wielka-brytania-p...800-62-000-zl/
                          Nie pamietam dokladnie ile u nas ostatnim razem podniesli niech mi ktos przypomni, kilka złotych?

Skomentuj

Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz posta
                            Po co rozmawiac o czym, co nie ma miejsca i raczej miec nie bedzie. Szkoda czasu i miejsca
                            No ale 90% tych przedwyborczych bełkotów i tej całej kiełbasy nie bedzie
                            Z takim podejściem to ja nie dziwie się że ten kraj tak wygląda. Wszyscy coś kuźwa chcą, tylko brać i brać. Żeby wziąć trzeba najpierw dać. Nie pytaj co ten kraj może zrobić dla Ciebie tylko co ty dla swojego kraju.
                            Powiem jedno. Nie chcę, bo kocham moją ojczyzne za historie, za ludzi którzy umierali po to bym ja, ty i ty jeden z drugim mogli teraz wgl BYĆ mówić w swoim języku a nie szwargotać w obcym itd.
                            Jak Kukiz powiedział z polską historią w pamięci i dumą w sercu spakować się i nie chcę ale muszę wyjechać- wydalić się z tej dupy która sama pod siebie zaczyna srać :(

Skomentuj

Do zmienienia jest duzo
                              Ale kto ma to zrobic?
                              Widzisz kogos z realnym podejściem i zapleczem?
                              A co najważniejsze z wizja i możliwościami by to zrobic?

Ja nie widze.

Jeśli tak to podaj nazwisko i przykład
                              Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zasady ekomomi sa proste tylko nie tej o ktorej mowia w TV i studentom na studiach.
                                Tu chodzi o zrobienie z ludzi niewolnikow aby za duzo nie mysleli, jedli hamburgery, ogladali TzG, czytali wyborcza i Lisa i płacili na te barany kupe kasy do żłoba w którym żrą nasi władcy.
                                Korwin chce to zmienic, nie tylko on zreszta, masa ludzi zaczyna myslec.
                                Jak ktos nie rozumie prostych spraw https://www.youtube.com/watch?v=X7Gha7FXI4o to trudno z nim dyskutowac. ALe zawsze warto przekonac, wyjasniac. Moze w koncu wstanie narod z kolan. Ale póki co lewacka lemingoza blokuje wszelkie zdroworozsadkowe działania.

http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Leming_%28osoba%29

Skomentuj

Tego gościa nie da się oglądać
                                  Reprezentuje poziom Kononowicza
                                  Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Lukasz, przeczytaj program wyborczy Korwina, Jacka Wilka a zrozumiesz ocb :)
                                    marcinsywala.pl
                                    Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

brencik z korwinem to akurat nie jest najlepszy przykład. Piszesz nielogicznie, bo to korwin chciałby z ludzi zrobić niewolników, pracujących dla króla korwina!!!

Korwin niestety to taki julian z pingwinów z madagaskaru!!!
                                      nic więcej, prymitywny egocentryk, poniżający kobiety!!!(aut. wypowiedź:"Twierdzi, że chce obalić Unię Europejską, zastąpić demokrację monarchią absolutną albo chociaż odebrać kobietom prawo do głosowania. Dodał również, że poziom kobiecej inteligencji mógłby być podwyższony poprzez kontakt ze spermą).
                                      To korwin sprzeciwiał się paraolimpiadom, twierdząc, że ludzie upośledzeni powinni się nie wynurzać, nie pokazywać publicznie, bo społeczeństwo nie chce takich oglądać.!!!!
                                      !!! ale dla uważnego; całego smaczku sprawie nadaje jeden fakt!!!! - przecież ten człowiek też jest upośledzony!!!!!lol!!!!, przecież on ma totalną wadę wymowy!!!! więc wg jego własnego twierdzenia o upośledzonych osobach sam powinien się wywalić z tv:)
                                      natomiast prawdopodobnie z medycznego punktu widzenia nie jest debilem,
                                      pamiętam jak dawno temu wpieprzał bodajże własnego PIT-a bez zapitki:), co klasyfikowałoby go raczej w gronie oszołomów, idiotów.:)

Skomentuj

Hermes ja już trochę żyje na tym świecie i mnie nie przekonuje żaden nawet najlepszy program
                                        Ja zaraz po przeczytaniu programu pytam: jak to zrobisz?
                                        Jkm ma pojęcie o polityce bo w niej uczestniczył ale czy ma za sobą specjalistów i ludzi ktorzy mu w tym pomogą ?
                                        Paweł niesty jest w polityce raczkującym nowicjuszem
                                        Jak Lepper kiedys... tylko czy Polska jest głowa na drugiego?
                                        I czy Kukiz ma pojęcie o "głębokości" tematu?
                                        Dla mnie porywa sie z motyka na słońce.

Jak z projektem kolumn. Wszyscy wiedza jak... robi kilku :)
                                        Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Z takim podejściem to się nic nigdy nie zmieni :)
                                          marcinsywala.pl

Skomentuj

Czaruję...
                                          X