Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Spam Post :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Ale wszytstko inne w około sie zmieniło. A szkoła została w XIX wieku i nadal tam trwa.

Skomentuj

Panowie czym najlepiej usunąć gąbkę starej tapicerki z boczków drzwi w aucie?

Skomentuj

Siłą i długim czasem jej trwania :)

Skomentuj

No koledzy trzymcie kciuki jutro

Skomentuj

Matura?
            Połamania pióra :)
            Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Panowie co to za kolumny sorry za jakość ale zza szyby zdjęcie robiłem

Skomentuj

W jakiejś mini wieży kiedyś takie widziałem.
                Chyba Yamaha, ale głowy nie daję.

Skomentuj

ok znalazłem :) gdzieś je wcześniej widziałem i mi się spodobały :)
                  ESS Tempest Classic

Skomentuj

Marian napewno nie są to kolumny od wierzy
                    Wyglądają jak dobrej klasy monitory na wstedze i czy podobnym do Focala utopii lub tennoya
                    Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Teraz jak patrzę na zdjęcia w necie, to faktycznie to nie te o których myślałem.
                      Ale kiedyś nawet te o których myślę ktoś pokazywał na forum, chyba PM... były bardzo podobne tylko że całe srebrne.
                      Na 100% były do kupienia w markecie wraz z segmentem elektroniki, bo sam je tam widziałem :)
                      Cena w przedziale 3-5tyś. zł.
                      Marka bardzo znana, coś jak Yamaha albo nawet Sony.

Skomentuj

A te zdjęcia z dedykacja dla Yoshiego i reszty niedowiarkow od ca :)

Pojechaliśmy na zawody na Niemiec
                        Zawody organizacji AYA - are You autentic?

I oto co przywieźliśmy

Kategoria 2 drogi amator (6 zawodników)
                        Kategoria 3 drogi amator (10 zawodników)

Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zamieszczone przez lklukasz Zobacz posta
                          Matura?
                          Połamania pióra :)
                          Dzięki
                          Pióro całe przeżyło polski i matmę, ale ekierkę musiałem połamać, okazało sie że można mieć tylko linijkę

Skomentuj

Zamieszczone przez lklukasz Zobacz posta
                            A te zdjęcia z dedykacja dla Yoshiego i reszty niedowiarkow od ca

Pojechaliśmy na zawody na Niemiec
                            Zawody organizacji AYA - are You autentic?

I oto co przywieźliśmy

Kategoria 2 drogi amator (6 zawodników)
                            Kategoria 3 drogi amator (10 zawodników)
                            Spoko, gratuluje wyniku :-) . Tylko czego ma to dowodzić, że auto jest lepszym miejscem do słuchania muzyki niż pokój w domu ?

Skomentuj

W domu jeszcze nie sluszalem takiej przestrzeni jakie prezentują niektóre auta
                              Chciałem, zebys przyjechał posluchac i sie przekonał
                              A było kilka rzeczy wartych posłuchania
                              Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Łukasz nadal się nie rozumiemy. Ty mówisz, że można. Ale ja się pytam po co to robić ?

Czy naprawdę uważasz, ze auto jest najlepszym miejscem do robienia audiofilskiej instalacji oraz słuchania w nim muzyki ? Bo ja nie. Dla mnie równie duży sens ma robienie audiofilskiego nagłośnienia w toalecie. Można przecież wytłumić ściany, podłogę, dać dobre głośniki, odpowiednio ustawić kibelek itp . wszystko po to aby podczas porannego siedzenia na tronie umilić sobie czas wyjątkowej jakości muzyką. Ale to nie ma dla mnie sensu tak samo jak przemienianie auta w sale odsłuchową, które służy do jeżdżenia a nie słuchania muzyki.

Skomentuj

Warto miec dobry sprzet audio w samochodzie, ale czy warto miec lepszy to juz inna sprawa. Ja uwazam, ze jazda samochodem moze ( i zazwyczaj jest) tak absorbujaca, wymagajaca uwagi, ze nie sposob sie skupic na muzyce. Mozna miec super instalacje audio, a zeby ja sluchac, to trzeba stac na parkingu. Wg mnie kosztowne instalacje, to bardziej pokaz mozliwosci danej firmy, niz faktyczna potrzeba, a jak juz instalacja zamuje pol bagaznika, to dla mnie jest cos nie tak...

Skomentuj

Cześćsporo sie zmienia jak spędzasz kilka godzin dziennie w samochodzie.

Skomentuj

Yoshi to tak samo jak ustawienie kolumn w pokoju w którym szklanki dzwonią na regale, pokoju otwartym na kuchnie czy zupełnie nie przygotowanym do odsłuchu
                                      Takich przykładów można podać sporo
                                      Samochód podczas odsłuchu przez sędziego jest zamknięte, wyłączone i stoi w miejscu cichym
                                      Nic poza tobą nie przeszkadza ci w odsluchu

Lubisz miec w domu dobry sprzet a w samochodzie godzisz sie na słuchanie gowna?
                                      Ja po kilku minutach słuchania oryginału w samochodzie poprostu zaczynam sie denerwować i to wyłączam

Yoshi ja potrafię zrozumieć słowa krytyki wszystkiego jeśli ktoś tego spróbował
                                      A ty nie posluchales dobrego auta i odrazu jedziesz po takim rozwiązaniu

To tak ja bym nie słuchając twojego power cleanera napisał, ze to głupota bo przeciez wiecej rzeczy psuje odsluch w domu niz sam prąd

Yoshi poza tym sa osoby ktore wiecej spędzają czasu w samochodzie niz w domu przez kolumnami
                                      Na ten przykład ja
                                      Last edited by lklukasz; 05.05.2015, 17:28.
                                      Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Kto patrzy na debate ?

Skomentuj

Komora z dziennikarzami czy pozostałej 10?

Skomentuj

Czaruję...
                                          X