Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Spam Post :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez lklukasz Zobacz posta
    Ma... z darmowym jutubem
    A tam same teorie spiskowe odcinkach jak moda na sukces ;]

Skomentuj

Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz posta
      teorie spiskowe
      To nie teorie. Takie sa fakty.

Skomentuj

Fakty są takie że amerykanie mogą podsłuchać sobie kogo tylko chcą na ziemi, nasi szpece pewnie niewiele gorsi. Dlaczego masz komórkę ?

Skomentuj

Takie fakty jak na kanale jezusnonstop

Kilka faktow na to, ze ziemia jest plaska....

Jesli sa ludzie, ktorzy wierza w takie gowno, to naprawde mozna czlowiekowi wciskac kazda glupote i uwierzy w to bez mrugniecia okiem.

Skomentuj

Jesli sa ludzie, ktorzy wierza w takie gowno,
            Heh to raczej proste do obalenia.
            Coś jak [img] http://i957.photobucket.com/albums/a...epu/pozdro.jpg i wiele podobnych. [/img]

naprawde mozna czlowiekowi wciskac kazda glupote
            Mozna. Wystarczy spojrzec na ustrój "demokratyczny" itp. Garstka ludzi wcisnela 40mln ze dobre jest oddac im 70% swoich dochodow a oni sie tym zaopiekuja dla naszego dobra... JEszcze pozwoli sie "wybierac"...

Skomentuj

Obejrzałem ten filmi co go PM wstawił, mało nie zmoczyłem spodni ze śmiechu.

Informacja
              Jeśli już zahaczyli o biblie to warto wspomnieć że są tam fragmenty z których wynika że ziemia jednak jest kulą ;'Zakreślił okrąg na obliczu wód"-Hioba 26;10 ,"Jest ktoś kto mieszka nad okręgiem ziemi"-Izajasza 40,22 , A i żeby nie było że ta piłka jest na słoniach czy tam żółwiach;"ziemie zawiesza na niczym" Hioba 26;7

potraktujcie to jako informacje

Skomentuj

Zobacz sobie inne filmiki. Wlos sie jeży na glowie, czego to fanatyzm religijny nie wymysli... Natan, nie zebym sie czepial, ale "Wasi" wierza kreacjonizm, a napewno Ci co mnie nachodzili i nachodza. :)

Skomentuj

Patrząc po samych tytułach widać że ktoś wciągał za grube kreski :P No i masz racje, takie są "u nas" poglądy ale jak konkretnie sie to stało, to już nie drążymy tematu, czy w dzień który miał 24h czy 1 dzien=1000lat itp. Samego mechanizmu stwarzania sie nie doszukujemy.

Skomentuj

http://wiadomosci.onet.pl/szczecin/t...ie-zyje/y7tcxr

Skomentuj

Haaa, i ja mam Accuphase:

Skomentuj

Zamieszczone przez Jacek Zieliński Zobacz posta
                        Haaa, i ja mam Accuphase:

Nie na temat...
                        Yes, dobra płyta.

Skomentuj

Ale tylko stare wydania są dobre, żadne tam japońskie masteringi. Jak obejrzałem w Audacity widmo (bo coś mi się nie podobało w dźwięku) to włos mi się zjeżył na głowie. Ale nie zmienia to faktu, że niewiele produkcji jej podskoczy.

Skomentuj

http://pieniadze.gazeta.pl/pieniadz/....html#NiePrzeg

Skomentuj

http://vod.tvp.pl/audycje/publicysty...-0810/19558158

Skomentuj

http://dziendobry.tvn.pl/wideo,2064,...ss,166576.html bo to Polska wlasnie, zobaczcie wszystkie filmiki na stronie.

Akcja Chinczyko-Slowaka tez niezla!

Skomentuj

25% wiedziało co to za znak
                                  Ale oburzeni wszyscy i sprawy chca wytaczać
                                  Żenua
                                  Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Nie na temat...
                                    Wiadomo że Scan-Speak.

Skomentuj

http://dziendobry.tvn.pl/wideo,2064,...ss,166576.html bo to Polska wlasnie, zobaczcie wszystkie filmiki na stronie.
                                      Najgorsze jest to, że ludzie którzy nie wiedzą czegoś takiego to nie jakaś patologia z pijących rodzin, dzieci bite w młodości czy tym podobne przypadki w których nauka jest na szarym końcu, ale wystylizowane, wycackane hipsteroczłeki, które uważają się za super inteligentnych i światowych ludzi.
                                      Najzabawniejsze są zawsze te wymówki, ooo ja dziś nie myślę, ooo jestem po ciężkim dniu, egzaminie, prezentacji...tu nie ma wymówki, takie coś trzeba wiedzieć jeśli się aspiruje do bycia "inteligentnym".

Skomentuj

Wlasnie o to chodzi. Tacy mlodzi i wyksztalceni ludzie, a w glowie kibel i brudna woda.

Skomentuj

Zamieszczone przez waloos Zobacz posta
                                          takie coś trzeba wiedzieć jeśli się aspiruje do bycia "inteligentnym".
                                          Dobrze że dałeś to w cudzysłów.
                                          Bycie inteligentnym nie oznacza bycie wyuczonym.
                                          Człowiek inteligentny nie musi wszystkiego wiedzieć, wystarczy że o czymś nie czytał, o czymś nie słyszał i czegoś nie wiedział... mimo to nadal może być inteligentny.

Ale fakt, robi się przykro jak się to ogląda, i nasuwa się pytanie czego uczą w szkołach na historii...

Najlepszy i tak jest ten koleś z flagą Niemiec.

Skomentuj

Czaruję...
                                          X