Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Spam Post :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Ale ja sie nie zajmuje polityka. Zrozum to. Pomysl.

Skomentuj

Idzie ktos do komisji ? Btw ktos wymyslil zeby sprawdzać czy aby na pewno wyniki sa poprawne, założyli portal gdzie sie rejestrujesz i podajesz zdjecie z ilościami glosow w danym lokalu.

Skomentuj

https://siepoliczymy.pl/
        Ja biore swoj dlugopis, puste pola zakresle bezbarwna świeczką a na odwrocie napisze na kogo głosowałem.
        No i nie zagłosuję na gajowego. Jutro dzien walki z Bulem. W zasadzie juz dzis.

Skomentuj

No jak ? Nieważne ponoc tez na bronka

Skomentuj

Zamieszczone przez brencik Zobacz posta
            Ja biore swoj dlugopis,
            Naprawdę wierzysz w znikający tusz? :)
            Wiem że takowy istnieje, ale myślenie że ludzie na wyborach taki długopis dostają to paranoja.

Zamieszczone przez brencik Zobacz posta
            Pomysl.
            Sam pomyśl.
            Ja mogę Tobie to w prosty sposób wytłumaczyć jeśli zechcesz.

Skomentuj

Brencik, wszystkie twoje wywody kręcą się wokół polityki. Jeśli twierdzisz, że się tym nie zajmujesz to pochłoneło cię to tak bardzo, że zatraciłeś tego świadomość. Widzę chłopie, że bardzo się tym wszystkim emocjonujesz...

Skomentuj

A tak swoją drogą, gdzie mogę kupić bulpren w małych kawałkach ?

Skomentuj

Zamieszczone przez Marios Zobacz posta
                  A tak swoją drogą, gdzie mogę kupić bulpren w małych kawałkach ?
                  U mnie

Skomentuj

http://joemonster.org/filmy/68850/Ma...ajsterkowicza_ - kolumny na miejscu u klienta.

Skomentuj

bylo

Skomentuj

A tu cena
                        Nie drogo

https://www.praktiker.pl/produkt,548...g&gclsrc=aw.ds
                        Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Cena ok, ale nie widzę pracy na tych aku :)

Skomentuj

Dlaczego nie ?

Istnieje również możliwość zasilania poniższych urządzeń na zasadzie ręcznych elektronarzędzi zasilanych przewodowo 230V przy zastosowaniu odpowiedniego specjalnego transformatora ( do nabycia oddzielnie)
                            Last edited by Rfck; 10.05.2015, 14:50.

Skomentuj

Niektórzy moi znajomi idą żeby wrzucić pustą kartę w celu pokazania sprzeciwu dla wszystkich partii ale czy tym samym nie dają okazji do wypełnienia tych kart przez oszustów?

Skomentuj

Zarejestrowałeś się tylko po to aby to napisać?

Skomentuj

Nie na temat...
                                  Mój nauczyciel od przedmiotów zawodowych opowiadał że jakiś chłopak nie zdał za pierwszym razem, wtedy nowego egzaminu zawodowego. Szkołę jakoś tam skończył poszedł do roboty na tyry. No i za rok przychodzi na egzamin, chyba wcale sie nie uczył, oddaje po kilkunastu minutach kartkę z wielkim napisem ; Oddajcie nam stare egzaminy kur%$&! Inny nauczyciel pyta sie go co jest grane a gość tak; zmęczony jestem chce mi sie spać! ide do domu w dupie to mam. Legenda mojej szkoły

Skomentuj

Nie na temat...
                                    nie ma co
                                    Wysoko postawiona poprzeczka
                                    Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

sorcia, zapomniałem że jest cisza wyborcza * turn off

Skomentuj

http://www.stereolife.pl/2049

"Equilibrium stosuje owszem wewnętrzne wzmocnienia i obustronnie fornirowane płyty MDF, ale stawia też na precyzyjne wykonanie tych elementów i wytwarzanie obudów w taki sposób, aby po złożeniu i sklejeniu utrzymywały swój kształt. Nie stosuje się tu ścisków stolarskich ponieważ zdaniem konstruktora powoduje to powstanie niepożądanych naprężeń między płytami. Dlatego obudowy w stanie złożonym, w momencie odstawiania do wyschnięcia kleju, są zabezpieczone jedynie kawałkami szerokiej taśmy malarskiej. "

I że niby tak ma zostać? z takimi szparami i poszarpanym fornirem?

Skomentuj

Zamieszczone przez marian Zobacz posta
                                          I że niby tak ma zostać? z takimi szparami i poszarpanym fornirem?
                                          Ale za to nie ma naprężeń

Skomentuj

Czaruję...
                                          X