10 wspaniałych, juz po wszystkim w tv.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Spam Post :)
Collapse
X
-
Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postaMarian napewno nie są to kolumny od wierzy
Wyglądają jak dobrej klasy monitory na wstedze i czy podobnym do Focala utopii lub tennoyaZamieszczone przez marian Zobacz postaTeraz jak patrzę na zdjęcia w necie, to faktycznie to nie te o których myślałem.
Ale kiedyś nawet te o których myślę ktoś pokazywał na forum, chyba PM... były bardzo podobne tylko że całe srebrne.
Na 100% były do kupienia w markecie wraz z segmentem elektroniki, bo sam je tam widziałem :)
Cena w przedziale 3-5tyś. zł.
Marka bardzo znana, coś jak Yamaha albo nawet Sony.
kurde fajne chciałbym takie :crying:
Skomentuj
-
Zamieszczone przez lonevolf Zobacz postakurde fajne chciałbym takie
- - - - - aktualizacja - - - - -
Zamieszczone przez benek161 Zobacz postaJak dla mnie Korwin i Kukiz pozamiatali towarzystwo
Skomentuj
-
Zamieszczone przez lonevolf Zobacz postano spokoju mi nie dają
Skomentuj
-
Zamieszczone przez benek161 Zobacz postaJak dla mnie Korwin i Kukiz pozamiatali towarzystwo
Czołem wielkiej Polsce!
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz postaWysokotonowce mozna caly czas kupic. Basy mozesz kupic napewno lepsze niz te z oryginalu. Zakasac rekawy i do roboty :)
na razie kombinuje co zrobić żeby się pozbyć mebli z pokoju, żeby miejsce zrobić na większe grajpudła :P już pomału zagaduje że dam na ścianę tv i kamień dekoracyjny ale wtedy meble idą na wystawkę :flapper:
Skomentuj
-
Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postaCos wiecej nt debaty powiecie?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postaPM a co to za wstega?
https://www.hifisound.de/en/Do-it-yo...ANSFORMER.html
Skomentuj
-
Zamieszczone przez brencik Zobacz postaNo i Marian dobrze wypadł.
Czołem wielkiej Polsce!
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz postaDziala Wam wyszukiwanie aukcji zakonczonych na Allegro?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postaNie moge tego znaleźć juz w wersji mobilnej
Skomentuj
Skomentuj