Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Spam Post :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez lklukasz Zobacz posta
    Marian a co ma Allegro do wyborów?
    Pomyłka

Skomentuj

Dziwna sprawa z tym allegro. Jak uruchamiam na IE to dziala prawidlowo. Na FF jakies grzyby wychodza. Moze to kwestia zainstalowanych dodatkow do FF...

Skomentuj

Na chromie dziala jak cza

Skomentuj

U mnie na FF jest wszystko ok.
          Kilka dni temu też miałem problem z wyszukiwarką na allegro.
          Wersja mojego FF to 37.0.2

Skomentuj

https://www.youtube.com/watch?v=zC-q-idiPvE

Skomentuj

brencik ty taki nasz forumowy spec od propagandy jesteś :biggrin::thumbsup:

- - - - - aktualizacja - - - - -

a właśnie bo przez pomyłkę zamówiłem numer http://www.hobbyhifi.de/Archiv/15/01_15/01_15.html który już miałem na stanie, więc jak ktoś zainteresowany to gazetkę wyślę za free

Skomentuj

Zamieszczone przez lonevolf Zobacz posta
                brencik ty taki nasz forumowy spec od propagandy jesteś
                Kaowiec.

Skomentuj

komorowski jest wszędzie, jak nie spoty wyborcze to dzienniki , zaczynam się bać otwierać deskę klozetową:o

dobrze że kukiz idzie w górę
                  audiofil nie lubi plików i DSP nie chcąc wiedzieć że w studiu cały czas używa się DSP i nagrywa się najpierw do plików 24 bit ...
                  http://www.rane.com/note160.html
                  Amethyst Trinnov Audio

Skomentuj

:biggrin:

Skomentuj

Zamieszczone przez bolonietoperz Zobacz posta
                      dobrze że kukiz idzie w górę
                      Kukiz opiera swój program na jednomandatowych okręgach wyborczych a to co pokazały wczorajsze wybory w UK to że one się niezbyt sprawdzają (co mówił zresztą Korwin na debacie). No ale i tak lepeij zagłosować na niego niż na Komora czy Dudę.

Skomentuj

https://www.facebook.com/MakeLifeHar...17167844965928

Skomentuj

:biggrin:

Skomentuj

https://www.youtube.com/watch?v=2mP3ZkAwU10

Skomentuj

Brencik, jest cisza wyborcza. Zieloni, reagujcie!

Skomentuj

Juz zgłosiłem do PKW :)
                                Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Panowie, zauważyliście od kilku dni jakieś problemy z YouTube?
                                  Mi od kilku dni ciężko się ładują filmy, a jak już się odpali to potrafi zaciąć się w połowie i już nie ruszyć... trzeba wtedy odświeżyć stronę.

Net mi działa sprawnie, tylko ten YouTube coś zamula.

Skomentuj

Sprobuj na innej przegladarce.

Skomentuj

Zamieszczone przez marian Zobacz posta
                                      Panowie, zauważyliście od kilku dni jakieś problemy z YouTube?
                                      Jak na moje oko to zmienił się player YT, pewnie łatają jeszcze jakieś bugi i dopracowują żeby chodziło na każdej platformie.

brencik ja się czasem zastanawiam, czy Ty nie masz firmy zajmującej się nabijaniem wyświetleń. No chyba ze 2/3 twoich postów to są same linki.

Skomentuj

Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz posta
                                        Brencik, jest cisza wyborcza.
                                        Chyba gazeta, ale nie czytuje bo to tuba propagandowa PO.

Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz posta
                                        Zieloni, reagujcie!
                                        GreenPIS?

Zamieszczone przez lklukasz Zobacz posta
                                        Juz zgłosiłem do PKW
                                        Całe szczescie ze tych leśnych dziadków juz nie ma.

Art. 105. § 1. Agitacją wyborczą jest publiczne nakłanianie lub zachęcanie, do głosowania w określony sposób lub do głosowania na kandydata określonego komitetu wyborczego.
                                        Dla uzupełnienia podam jeszcze definicję słownikową słowa agitacja. Według najnowszego słownika PWN agitacja to: „zjednywanie zwolenników dla jakiejś sprawy”. Nie łamie kodeksu wyborczego ten, kto wyraża swoją opinię na temat dowolnego kandydata, wskazuje na kogo chce głosować i tym bardziej nie grzeszy, gdy swobodnie wypowiada się na tematy politycznie

Zamieszczone przez waloos Zobacz posta
                                        brencik ja się czasem zastanawiam, czy Ty nie masz firmy zajmującej się nabijaniem wyświetleń.
                                        Nie mam. Nie prowadze działanosci gospodarczej. A po drugie uwazam ze zarabianie na jakis klikanaich to jest ponizej godnosci normalnego czlowieka, z tego nie ma dobrobytu bo to nic nie wnosi do gospodarki, dobrobyt jest z wytwarzania dóbr a nie z klikania.

Zamieszczone przez waloos Zobacz posta
                                        dopracowują żeby chodziło na każdej platformie.
                                        JEdynie moga zrobic dobrze platformie zwanej przewrotnie obywatelską przez to ze mniej ludzi obejrzy filmy pokazujace prawde.
                                        Raczej odcieli wiele urzadzen i uzytkowników w tym mój telewizor.
                                        http://pclab.pl/news63304.html
                                        Last edited by brencik; 09.05.2015, 22:06.

Skomentuj

Brencik zajmij się czymś innym niż polityka, lepiej spędzisz cza😉

Skomentuj

Czaruję...