Dziwna sprawa z tym allegro. Jak uruchamiam na IE to dziala prawidlowo. Na FF jakies grzyby wychodza. Moze to kwestia zainstalowanych dodatkow do FF...
komorowski jest wszędzie, jak nie spoty wyborcze to dzienniki , zaczynam się bać otwierać deskę klozetową:o
- - - - - aktualizacja - - - - -
dobrze że kukiz idzie w górę
audiofil nie lubi plików i DSP nie chcąc wiedzieć że w studiu cały czas używa się DSP i nagrywa się najpierw do plików 24 bit ...
http://www.rane.com/note160.html
Amethyst Trinnov Audio
Kukiz opiera swój program na jednomandatowych okręgach wyborczych a to co pokazały wczorajsze wybory w UK to że one się niezbyt sprawdzają (co mówił zresztą Korwin na debacie). No ale i tak lepeij zagłosować na niego niż na Komora czy Dudę.
Panowie, zauważyliście od kilku dni jakieś problemy z YouTube?
Mi od kilku dni ciężko się ładują filmy, a jak już się odpali to potrafi zaciąć się w połowie i już nie ruszyć... trzeba wtedy odświeżyć stronę.
Net mi działa sprawnie, tylko ten YouTube coś zamula.
Całe szczescie ze tych leśnych dziadków juz nie ma.
Art. 105. § 1. Agitacją wyborczą jest publiczne nakłanianie lub zachęcanie, do głosowania w określony sposób lub do głosowania na kandydata określonego komitetu wyborczego.
Dla uzupełnienia podam jeszcze definicję słownikową słowa agitacja. Według najnowszego słownika PWN agitacja to: „zjednywanie zwolenników dla jakiejś sprawy”. Nie łamie kodeksu wyborczego ten, kto wyraża swoją opinię na temat dowolnego kandydata, wskazuje na kogo chce głosować i tym bardziej nie grzeszy, gdy swobodnie wypowiada się na tematy politycznie
brencik ja się czasem zastanawiam, czy Ty nie masz firmy zajmującej się nabijaniem wyświetleń.
Nie mam. Nie prowadze działanosci gospodarczej. A po drugie uwazam ze zarabianie na jakis klikanaich to jest ponizej godnosci normalnego czlowieka, z tego nie ma dobrobytu bo to nic nie wnosi do gospodarki, dobrobyt jest z wytwarzania dóbr a nie z klikania.
JEdynie moga zrobic dobrze platformie zwanej przewrotnie obywatelską przez to ze mniej ludzi obejrzy filmy pokazujace prawde.
Raczej odcieli wiele urzadzen i uzytkowników w tym mój telewizor. http://pclab.pl/news63304.html
Skomentuj