Zamieszczone przez waloos
Zobacz posta
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Spam Post :)
Collapse
X
-
Zamieszczone przez _NATAN_5064 Zobacz postaInteligentni ludzie pomijają takie coś jak ortografia, wielu dyslektyków ma ponad przeciętny poziom inteligencji. Nawet na moim oświadczeniu taki wpis widnieje
Skomentuj
-
Zamieszczone przez waloos Zobacz postaJak się chce na studia iść to niestety trzeba wybierać dobre liceum.
Ci co sie ostali to do dzis pewnie nie potrafia prostych płytek zaprojektowac nie mowiac o lutowaniu, jedynie co umieja to programować i angielski i przez to moga siedzieć w korpo i być lemingami.
Pewnie głosuja na Bronka.
- - - - - aktualizacja - - - - -
Zamieszczone przez _NATAN_5064 Zobacz postaŚmieszne rzeczy ten pan opowiada
Skomentuj
-
Może dlatego że jak ktoś był leworęczny to jakoś sam sie potrafił nauczyć pisać prawą ręką ? Chyba za twoich czasów byli bystrzejsi ludzie w takim razie.
Fakt że dysekcje łatwo sobie załatwić, i robi sie coraz pospolitsze, ale ciekaw jestem co ten kolega z yt osiągnął w tej dziedzinie, że czuje sie na siłach zarzucać że jak ktoś ma dysleksje, to nie czyta książek albo ma styropian w głowie?
Ciekawe czemu bronek jest taki jaki jest, skoro urodził sie w takich dobrych czasach..
Btw usuń ten link z podpisu bo łamiesz regulamin kolegoLast edited by _NATAN_5064; 24.05.2015, 00:02.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez brencik Zobacz postaPewnie głosuja na Bronka.
Czasem mi się wydaje, że jesteś takim typem człowieka, któremu w życiu nie do końca ułożyło się tak jak tego chciał i teraz szuka pretekstu w necie, żeby ponarzekać na innych.
Weź się czasem uśmiechnij i pociesz z czegoś, bo Ci życie minie.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez brencik Zobacz postaCałkiem realne, tylko świat sie stoczyl i normlane teraz jest dla wiekszosci pedalstwo, konczuta wurst czy inne wynalazki a dysleksja za moich czasow nie istniala praktycznie, ciekawym trafem nagle wiekszosc na to "choruje".
Jeśli ciągle czyta się teksty z błędami utrwala się taki sposób pisania i jest coraz trudniej znaleźć bezbłędny tekst.audiofil nie lubi plików i DSP nie chcąc wiedzieć że w studiu cały czas używa się DSP i nagrywa się najpierw do plików 24 bit ...
http://www.rane.com/note160.html
Amethyst Trinnov Audio
Skomentuj
-
Zamieszczone przez waloos Zobacz postaBrencik trochę Ci współczuję. Współczuję Ci, że do wszystkiego w swoim życiu mieszasz tą nudną politykę. Prawie każdy twój post na forum to jest jechanie po władzy, politykach i ludziach którzy myślą inaczej niż Ty.
Czasem mi się wydaje, że jesteś takim typem człowieka, któremu w życiu nie do końca ułożyło się tak jak tego chciał i teraz szuka pretekstu w necie, żeby ponarzekać na innych.
Weź się czasem uśmiechnij i pociesz z czegoś, bo Ci życie minie.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez waloos Zobacz postaWeź się czasem uśmiechnij i pociesz z czegoś, bo Ci życie minie.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez jacky72 Zobacz postabrencik,Ciebie nie obowiązuje cisza wyborcza?
Mowic na kogo ja bede glosowal moge zawsze i wszedzie.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez brencik Zobacz postaGdzie agitowalem? Gdzie namawialem do oddania głosu na konkretnego kandydata? Gdzie naklejałem ulotki itp?
Mowic na kogo ja bede glosowal moge zawsze i wszedzie.
Jeśli to taki pewnik że to agent,to czemu nikt z PIS tego nie wykorzystał?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez jacky72 Zobacz postaA wklejanie linków do materiałów oczerniających jednego z kandydatów jest dozwolone?
Jeśli to taki pewnik że to agent,to czemu nikt z PIS tego nie wykorzystał?
Skomentuj
Skomentuj