Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Spam Post :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

To kup przez: http://www.mausel.eu/

Skomentuj

Kupowałeś coś przez nich?

Skomentuj

:thumbup:

Skomentuj

Akurat tego czego potrzebuję nie mają

http://pl.mouser.com/ProductDetail/M...gjnxnX4Stz8%3d

Skomentuj

Zamieszczone przez dzwiedziu Zobacz posta
            To kup przez: http://www.mausel.eu/
            I ja potwierdzam pozytywną opinię.

Skomentuj

Zamieszczone przez Echo1 Zobacz posta
              Akurat tego czego potrzebuję nie mają
              Zamiast gdybać i kombinować, zapytaj ich.

Skomentuj

Wysłałem zapytanie do mausel

Czy jest podobny pośrednik dla RS components? Żeby kupić cokolwiek w RS trzeba mieć działalność gospodarczą.

Skomentuj

Anyone? http://dx-audio.pl/dx1000/

Skomentuj

Swierzynka... ktos testuje ?

Skomentuj

Może komuś się przyda. MTM na najtańszych STXach (W11MC+PC). BEZ frezów. Dziura 2-5kHz zamierzona.

Ostrożnie ze strojeniem, bo moje egzemplarze mają Fs w okolicach 130-140 Hz.

Skomentuj

W dziale projekty-kolumny, jest przyklejony wątek "Gotowe projekty zwrotnic" - może wrzuć to tam, tu się szybko straci
                        Jakbyś jeszcze podał wymiary przedniej ścianki i czy tweeter jest na środku czy nie, to było by bardziej pomocne :)
                        Last edited by waloos; 21.01.2016, 10:53.

Skomentuj

Zamieszczone przez .3lite Zobacz posta
                          Karta kredytowa. Ja tak płacę.
                          A debetowa sie nie da? Taka karte paltnicza to chyba kazdy ma.

Skomentuj

Zamieszczone przez David853 Zobacz posta
                            Może komuś się przyda. MTM na najtańszych STXach (W11MC+PC). BEZ frezów. Dziura 2-5kHz zamierzona.

Ostrożnie ze strojeniem, bo moje egzemplarze mają Fs w okolicach 130-140 Hz.
                            Jak to gra? Bo ja widzę zastosowanie tych głośników w zestawie 2.1

Skomentuj

Definitywnie tylko 2.1 trzeba je odciac przy 80-100Hz.

Jak bede mial w koncu troche wolnego to moze wrzuce caly projekt aktywek. Szerokosc frontu 13cm. Tweeter na srodku. Odleglosc miedzy glosnikami po 2mm. BRAK frezow. Obudowa 9litrow.Na ktorym glosniku sub bylby najoptymalniejszy do tego zestawu ? Powinien byc maly to na pewno.
                              Last edited by David853; 21.01.2016, 18:43.

Skomentuj

Zamieszczone przez pharoh Zobacz posta
                                A debetowa sie nie da? Taka karte paltnicza to chyba kazdy ma.
                                To generalnie zależy od banku. Z doświadczenia wiem, że debetowa MasterCard z mBank może być używana jak karta kredytowa :) W sensie, że można używać jej do takich płatności.

Skomentuj

Definitywnie tylko 2.1 trzeba je odciac przy 80-100Hz.

Jak bede mial w koncu troche wolnego to moze wrzuce caly projekt aktywek. Szerokosc frontu 13cm. Tweeter na srodku. Odleglosc miedzy glosnikami po 2mm. BRAK frezow. Obudowa 9litrow.Na ktorym glosniku sub bylby najoptymalniejszy do tego zestawu ? Powinien byc maly to na pewno.
                                  Suba raczej dobieraj pod to co chcesz słuchać, jeden woli zmulony i głęboki bas, a drugi szybki i punktowy. Przy małych średnicach raczej pozostaje ten pierwszy- na głośniku z dużym wychyleniem membrany. Może jak powiesz dokładnie o jaka średnice Ci chodzi, to ktoś lepiej doradzi.

Skomentuj

Ja nie chcę Jeśli już to tylko w celu skompletowania zestawu można kiedyś zrobić suba do tego to byłoby do kopiowania.

Skomentuj

Zamieszczone przez DiGiCo Zobacz posta
                                      Suba raczej dobieraj pod to co chcesz słuchać, jeden woli zmulony i głęboki bas, a drugi szybki i punktowy. Przy małych średnicach raczej pozostaje ten pierwszy- na głośniku z dużym wychyleniem membrany. Może jak powiesz dokładnie o jaka średnice Ci chodzi, to ktoś lepiej doradzi.
                                      Przy kosztach STXów chyba wielkiego wyboru nie będzie jak po prostu wziąć najtańszy sub, który jako tako się nadaje.
                                      Na ktorym glosniku sub bylby najoptymalniejszy do tego zestawu ? Powinien byc maly to na pewno.
                                      Jeśli ma być mały to zobacz te dwa Tang Bandy - chyba ktoś na forum mial z nimi styczność to może Ci coś więcej powie:
                                      http://audiotransducers.com/pl/15-16...5-1138smf.html
                                      http://audiotransducers.com/pl/18cm/...6-1139sif.html
                                      Last edited by waloos; 21.01.2016, 19:44.

Skomentuj

Pany mam pytanie, czy można stawiać wzmacniacz tranzystorowy (Yamaha AX-1090) na boku (pionowo) z tym, że uruchomiony ? Potrzebuję na jakichś czas słuchać w takim ustawieniu.

Skomentuj

Zamieszczone przez Sunny Zobacz posta
                                          Pany mam pytanie, czy można stawiać wzmacniacz tranzystorowy (Yamaha AX-1090) na boku (pionowo) z tym, że uruchomiony ? Potrzebuję na jakichś czas słuchać w takim ustawieniu.
                                          Nic Ci sie przecież z niego nie wyleje :) jedynie cyrkulacja powietrza i chłodzenie będzie miał lekko utrudnione, co nie powinno też mu przeszkadzać.

Swoją drogą ciekawy klocek

Skomentuj

Czaruję...
                                          X