Ost niby w elektronice chyba był kit dsp do suba czy jakoś tak a kitu jak nie było do kupienia tak nie ma. Co prawda sprawdzałem przed świętami ost raz
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Spam Post :)
Collapse
X
-
Sam się właśnie zastanawiam dlaczego w gazecie jest niby kit, a w ofercie go nie ma, na ftp dostępne są pliki pcb z płytkami to też już nie jest źle, a AD1955 jest w farnellu http://pl.farnell.com/analog-devices...earchLookAhead
Skomentuj
-
Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postaAle Najciekawszy był brzmieniowo ad1865
Skomentuj
-
Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz postaNo to w końcu będziemy mogli porównać swoje zestawy, bo właśnie średniak i góra do mnie przyszła a na basie open baffle będę miał
Bo ja już zwrotkę mam prawie gotową :)
Skomentuj
-
kupilem na allegro tani pendrive 256gb
na poczatku skopiowalem na niego sporo filmow i zdziwilem sie jak wiele folderow bylo pustych...
wczoraj pendrive przestal reagowac wiec go rozlozylem
w srodku znajduje sie kosc SDTNQGAMA-008G, czyli 8gb pojemnosci!!!!!!!!!
tak to nas chinczycy oszukuja!!! :mad:
nigdy wiecej nie kupie produktu no-name!
zaraz zrobie odpowiednia grafike i zaczne przestrzegac ludzi :(
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postakupilem na allegro tani pendrive 256gb
na poczatku skopiowalem na niego sporo filmow i zdziwilem sie jak wiele folderow bylo pustych...
wczoraj pendrive przestal reagowac wiec go rozlozylem
w srodku znajduje sie kosc SDTNQGAMA-008G, czyli 8gb pojemnosci!!!!!!!!!
tak to nas chinczycy oszukuja!!!
nigdy wiecej nie kupie produktu no-name!
Skomentuj
-
tak, pierwszy raz
kobieta chciala duzy a nie markowy wiec jej kupilem
teraz ma :p
Zamieszczone przez Jacek Zieliński Zobacz postaDaj odpowiedni komentarz do aukcji
Skomentuj
-
Kiedyś już o tym czytałem. To chyba tu: http://pdasite.pl/blogi/kitor/2013/0...ue-pamici-usb/. Ale u Ciebie to już przekręt na maksa.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz postaKupiłeś tanio i adekwatnie do ceny otrzymałeś produkt
Skomentuj
Skomentuj