Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Spam Post :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez Micwoj Zobacz posta
    Ale uczciwego sprawdzenia nikt nie robił.
    To jak chcesz w miarę uczciwie, to musisz chyba wyrzygać kupę pieniądza na multimetr. To DIY jest obarczone jakimś błędem z tego co się dowiedziałem, i ten błąd różni się w zależności od konstrukcji. Trzeba się w to zagłębić i dobrze poszukać.

Edytowany:
    http://sp7dqr.pl/lcmeter.php

Coś konkretniejszego.
    Last edited by tobias1; 28.03.2015, 17:56.

Skomentuj

Zamieszczone przez Branża Zobacz posta
      Mam takie u Siebie. I kosztują 4 PLN za parę a nie 20 jak na aukcji - chcesz kupić
      Mogę prosić linka?

Skomentuj

Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz posta
        Mogę prosić linka?
        - nie ma linka. Po co Ci gniazda prądowe ? Ja pisałem o gniazdach które podlinkował Brencik.
        Tanie, małe i zgrabne gniazda głośnikowe są BPT-22G

Skomentuj

Mimo to poproszę o linka :)

Skomentuj

Ale jak Ci mogę Dać linka skoro go nie ma :) Ja ich nie kupiłem w internecie tylko z półki u dystrybutora. Mogę zrobić Ci foto ...

Skomentuj

To po co takie teksty?
              Mam takie u Siebie. I kosztują 4 PLN za parę a nie 20 jak na aukcji - chcesz kupić
              Masz to zaproponuj, jak nie to nie pisz że są po 4zł za parę.

Skomentuj

To po co takie teksty?
                Zamieszczone przez Branża
                Nie napisałem Nic co nie byłoby prawdą. Miałem tych gniazd 100 par kupione po niecałe 3zł za parę zostało mi jeszcze kilkanaście par chyba. Sprzedawałem je po 4 PLN za parę . 20PLN to zwykłe allegrowe naciągactwo ( o błędnym opisie nie wspomnę ).
                Chcesz sprzedam Ci i jeszcze wystawie paragon fiskalny :).
                Ale powtórzę raz jeszcze nie ma linku bo ani nie kupiłem ich w internecie ani nie sprzedaje ich w internecie :). A nawet jakby był to nie mógłbym go umieścić :)

http://allegro.pl/gniazdo-bananowe-g...213301794.html - Tez mam kupione po 74 grosze para ... To też nie są gniazda głosnikowe / bananowe. Żadnego banana ani przewodu do nich nie podłączycie.
                Ludzie staram się pomóc aby nikt nie dał się nabrać i przepłacił 500% marzy za gniazda które nie są gniazdami głośnikowymi / bananowymi. A za to zostałem "zaatakowany".
                Następnym razem nic nie napisze i nie podzielę się wiedzą o produkcje i cenach ....
                Last edited by Zap Projekt; 29.03.2015, 11:42.

Skomentuj

Ludzie staram się pomóc....
                  Następnym razem nic nie napisze i nie podzielę się wiedzą o produkcje i cenach ....
                  To nie fair, ja do Ciebie nic nie mam, a mam też na tym "być stratny" ?

Ludzie staram się pomóc....
                  Dziękuję, ja to doceniam :)
                  Nawiasem mówiąc jak byś od razu wyjechał z takim wstępem:
                  to na 99% nie było by aktualnych zgrzytów...

A za to zostałem "zaatakowany".
                  Mogę prosić...
                  Mimo to poproszę
                  To po co takie teksty?
                  dolphin123 istny brutal :razz:
                  (a nawet wykrzyknika nie użył ; )
                  Last edited by ir0nhide; 29.03.2015, 12:15.

Skomentuj

Branża, tego nie kumam. Te ostatnie które podlinkowałeś kupiłem chyba 10szt za 3zl, banany wchodzą, styk jest. Jakość koszmar, ale do jakichś tymczasowych zastosowań są ok.

Skomentuj

Nie napisałem Nic co nie byłoby prawdą. Miałem tych gniazd 100 par kupione po niecałe 3zł za parę zostało mi jeszcze kilkanaście par chyba. Sprzedawałem je po 4 PLN za parę . 20PLN to zwykłe allegrowe naciągactwo ( o błędnym opisie nie wspomnę ).
                      Chcesz sprzedam Ci i jeszcze wystawie paragon fiskalny .
                      Ale powtórzę raz jeszcze nie ma linku bo ani nie kupiłem ich w internecie ani nie sprzedaje ich w internecie . A nawet jakby był to nie mógłbym go umieścić
                      To może nie ma sensu pisać na forum o tym, że kosztuje to 4zł skoro nie jest dostępne dla detalicznej osoby? Po co nam takie informacje?

Skomentuj

Zamieszczone przez Micwoj Zobacz posta
                        banany wchodzą, styk jest
                        Fakt banan wchodzi ale tylko kawałek :)
                        skoro nie jest dostępne dla detalicznej osoby?
                        Ale jest dostępne ... Powtórze u dystrubutora z Chin kosztują niecałe 3PLN plus normalna marża nie wyjdzie więcej niż 4 zł :)

Tych drugich mam 100 par kto chce ? po cenie zakupu 74gr para. Ich jakośc jest tak niska że nawet nie próbowałem ich sprzedawać ( poszło na straty ).
                        takich produktów wziętych na "próbe" mam cały karton. Sumienie nie pozwala mi ich sprzedawać :) Ale jak widzę ze ktoś sprzedaje z marzą 500% to nie sposób się nie odezwać

1 minuta szukania:
                        http://elkom-serwis.com.pl/gniazda-w...e-dl-23mm.html

http://elkom-serwis.com.pl/gniazda-w...C4%99cane.html
                        Last edited by Zap Projekt; 29.03.2015, 12:55.

Skomentuj

Nie lepiej Speakony z Neutrika?
                          Wtyczki do kabli połączeniowych trochę kosztują (zresztą co to 12-14zł dla audiofila), na jakieś tańsze gniazda można się skusić, ale wtyczki no name są beznadziejne.
                          W domu się ich zbytnio nie stosuje, a szkoda, bo to standard trwały i wygodny.

Skomentuj

Wszystko ok ale szukam tanich złącz :)

Skomentuj

74gr para już chyba taniej nie można :flapper: . Chociaż szczerze odradzam

Skomentuj

Pisałem do ampli :)

Skomentuj

BGS-5G małe tanie i mają izolacje od obudowy. Te co podlinkowałeś na początku takiej izolacji "chyba" nie mają więc nie zamontujesz je do blachy.
                                  Last edited by Zap Projekt; 29.03.2015, 16:11.

Skomentuj

Wszystko ok ale szukam tanich złącz :)
                                    Tanie to pojęcie względne, z rozwiązań pro XLR lub jack w głośnikach się pojawiają. XLRy tanie (takie zwykłe na skręcanie kolorową nakrętką) są w miarę ok, jack niestety minimum Rean.

Jak chcesz koniecznie tanio, to z bananami też będzie względnie, gniazda to nie jest problem, ale wtyki to ciężka sprawa, tańsze niż Vitalco to przeważnie szmelc, ledwo się trzymają w gniazdach (gniazda na same banany grosze kosztują, ale lepiej kupić na miejscu i przypasować czy nie są za ciasne lub za luźne, bo niestety nawet takie coś się trafia).
                                    Jeśli mają być tylko widełki, to możesz kupić dowolne, byle nakrętka nie była cała z tworzywa, bo łatwo się gwint wyrabia i do niczego się toto nie nadaje.
                                    Last edited by ampli; 29.03.2015, 17:59.

Skomentuj

Może takie?

http://www.audiophonics.fr/en/speake...mm-p-9636.html

Tanie są tylko przesyłka droga

ja mam takie

Skomentuj

A dziś Bryan Adams na Canal+, dajcie spokój już z tymi gniazdami

Skomentuj

Nie tylko samoloty ludzie rozbijają lub próbują to zrobić:

http://www.lublin112.pl/krok-katastr...ozbic-autobus/

Skomentuj

Czaruję...
                                          X