Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Spam Post :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

W tym przypadku piszemy sobie o pułapce RC równolegle do cewki woofera.
    Częstotliwość rezonansowa zmienia się zależnie od L i C, ale L w zasadzie dobiera się do potrzeb, więc C trzeba dobrać jak już będzie odpowiednie L :)
    Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Opanowałem wszystko po za tą fazą. Na wykresie sumy phase to są dziwne pionowe kreski jak na obrazku wyżej, a na wykresie impedancji jest przerywaną coś związane z fazą, jednak wciąż nie wiem jak to czytać. W swojej symulacji miałem mniejszą różnice w stopniach miedzy 500 a 5000Hz (pewnie jakieś głupoty gadam). Chcę wiedzieć o co tu konkretnie chodzi

Skomentuj

Nie na temat...
        Zamieszczone przez brencik Zobacz posta
        Niestety wiekszosc ludzi to debile i dlatego glosuja tak a nie inaczej. Stad Polska tak wyglada jak wyglada.
        Demokracja to rzady wiekszosci, a wiekszosc to debile. Czyli rzadza nami debile wybrani przez innych debili.

Ja tam chyba ani jednego rzeczowego argumentu nie usłyszałem...
        Polska - kraj totalnej demencji. :(

Last edited by ir0nhide; 21.03.2015, 21:27.

Skomentuj

Dlatego twierdze ze internet dla gimbazy powinien byc "tylko do odczytu". Powinna byc taka opcja w przegladarkach itp. Swoja droga ciekawe ze nikt tego jeszcze nie opatentował.

https://www.facebook.com/pierydolefi...050976105675:0
          Koles ma wiedze, nie wiem czy boi sie o swoje zycie i skonczy jak Lepper czy Petelicki ale podziwiam go i kibicuje. Takich patriotow jest juz niewielu.

Skomentuj

Panowie, dosłownie za grosze mogę mieć wzmaka Arcam Alpha 3, czy ktoś użytkował bądź słyszał na jego temat ?
            Proszę o pomoc

Fota środka:

Skomentuj

ban?
              albo proponuję wprowadzenie testów IQ przy rejestracji. a potem żeby każdy mógł sobie ustawić, powyżej jakiego IQ autora chce posty mieć wyświetlane.

Skomentuj

Zamieszczone przez djrobo Zobacz posta
                proponuję wprowadzenie testów IQ przy rejestracji.
                Teraz jestes taki do przodu bo juz się zarejestrowałes :)

Skomentuj

Proponuję dorzucić jeszcze dyktando

Skomentuj

Kolejny podatek na horyzoncie: http://biznes.onet.pl/wiadomosci/rol...ie-wody/zet7t3
                    marcinsywala.pl
                    Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

Jade zaraz na wiec korwinistow :) AirKorwinOne pewnie niebawem wyladuje w Legnicy :]

Skomentuj

Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz posta
                        Jade zaraz na wiec korwinistow :) AirKorwinOne pewnie niebawem wyladuje w Legnicy :]
                        uważaj, bo to będzie niezłe gej party, bo według Korwina kobiety nie maja prawa głosu...

Skomentuj

nie mają prawa głosu w 70%
                          a to jest różnica!!!
                          /pozostają jeszcze córy, żony i kochanki- to te 30 %:)/

Skomentuj

A parytet wprowadzili na sile
                            Nie raz pokazuje to lista wyborcza
                            Córki, zony i kochanki :)

I teraz Google i szukanie trudnego słowa co
                            Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Kobiet bylo nie tak malo. Przemowienie raczej przewidywalne, niczego nowego sie nie dowiedzialem. Ogolnie ludzi bylo duzo, ale zdecydowana wiekszosc to bardzo, bardzo mlodzi ludzie. Wielu bez prawa wyborczego. Smuci troche obrazek tego przecietnego korwinowca, trudno bylo zobaczyc w tym tlumie tych przedsiebiorcow, ludzi na poziomie, ludzi bogatych, nawet paradoksalnie - dobrze ubranych. Mam watpliwosci czy to idzie w dobra strone, prezes powinien jednak troche spuscic z tonu i przyciagnac do siebie inne grupy spoleczne, a nie tylko dzieciakow i malolatow, ktorym sie wydaje, ze juz wszystko wiedza o zyciu, polityce i calym swiecie.

Skomentuj

Ostatnie zdanie oddaje poziom jego programu i elektoratu
                                Dzieki za relacje
                                Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Mam watpliwosci czy to idzie w dobra strone, prezes powinien jednak troche spuscic z tonu i przyciagnac do siebie inne grupy spoleczne
                                  I tu się zaczyna szukanie rozwiązań jak coś można zrobić lepiej niż jest, znajdując się w tym miejscu co teraz i z tym co się ma, po prostu co jest realne. Populistyczne pieprzenie jest niestety dużo prostsze..

Skomentuj

Zamieszczone przez djrobo Zobacz posta
                                    bo według Korwina kobiety nie maja prawa głosu...
                                    Znow wypowiedzi Korwian wyrwane z kontekstu...

trudno bylo zobaczyc w tym tlumie tych przedsiebiorcow, ludzi na poziomie, ludzi bogatych, nawet paradoksalnie - dobrze ubranych.
                                    Ci głosują za swoimi, tj PO bo maja juz dobrze wykształcone dojścia, układy i znajomości a to przydaje sie w biznesie :) Przetargi same sie nie wygrywają.

Skomentuj

Zamieszczone przez brencik Zobacz posta
                                      Ci głosują za swoimi, tj PO bo maja juz dobrze wykształcone dojścia, układy i znajomości a to przydaje sie w biznesie Przetargi same sie nie wygrywają.
                                      Byc moze, nie wiem. Znam osobiscie ludzi, ktorzy maja bardzo wysokie wyksztalcenie, wysoka kulture osobista i popieraja Korwina, ale to jednak jest rzadkosc. Zdecydowana wiekszosc elektoratu Korwina to totalne malolaty. Tak jak na wiecach Pisu widac starszych ludzi, emerytow tak u Korwina takich, co jeszcze maja gile pod nosem, ale juz "wszystko" wiedza.

- - - - - aktualizacja - - - - -

http://foto.lca.pl/foto,1427040981,foto.html tutaj jakas fotorelacja

Skomentuj

Zamieszczone przez lklukasz Zobacz posta
                                        Ostatnie zdanie oddaje poziom jego programu i elektoratu
                                        Twoje ostatnie zdania Łukasz też rzuciły takie a nie inne światło na twoją osobę

Skomentuj

Zapisałem sie swego czasu na fb do grupy pt. Masakrujemy lewakow, w skrócie to korwinowcy.

Natomiast poziom intelektualny i wiekowy to głownie gimbaza, plus ludzie do 40 roku zycia, ale tez gimbaza. Niestety, przykro sie to czyta, bo to takie same lemingi jak wyborcy innych partii, do tego cały system jest złym i trzeba go obalićie . Chwała sie tym ze aktualnego prezydenta nazywają na okrągło "Bredzislaw Komoruski" oraz ze przywitali go wyzwiskami w jakimś mieście w sobotę. Abstrahując od tego, czy ktos lubi czy nie aktualnego prezydenta, obraza głowy państwa z definicji jest czynem karalnym, i nie ma w tym nic mądrego obrażanie go, jakikolwiek by nie był. A oni sie tym chwalą. Czasem az sie włos jeży na głowie jak sie czyta co oni piszą i głoszą.

Jasne, przydałaby sie trzecia siła w parlamencie w postaci Korwina albo kogos innego. Ale zeby skutecznie działać trzeba jeszcze miec zaplecze doświadczonych ludzi za soba.

Nie znaczy, ze chwale obecny rząd, bo mimo ze na nich głosowałem, to jestem mega zawiedziony tym ze ważniejsze od kraju i ludzi jest trzymanie sie stołka (ujęte w bardzo dużym skrócie).

Natomiast trzeba dac dojść do głosu alternatywnym, bo inaczej zawsze bedzie tak samo.

Skomentuj

Czaruję...
                                          X